Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,464
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Yapılan işçilik mükemmel, insanın kendi işini yapması ne güzel, harika bir araç çıkıyor, bu kadar izolasyon vs ile evladiyelik olacak. tüm Discoveryleri denize atsalar, bence en son çürüyecek Discovery :smiley: sizinkidir ..

Maşallah :smiley:

Kolay gelsin

Etiketler

İş bayağı kolaylanmış, ortaya çıkan sonuç da çok güzel.

artık genlerindeki asil off road çizgisine bürünen bu güzelliği çamurlu görmek hakkımız diye umut ediyorum

elektirikçide işimiz bitti. tekrar ön camı takmak için kaportacıya döndük.yarın nasip olursa döşemeciye gideceğiz.... 100_5632.jpg 100_5631.jpg 100_5630.jpg 100_5629.jpg 100_5634.jpg 100_5633.jpg 100_5628.jpg 100_5627.jpg 100_5626.jpg 100_5625.jpg

Ha gayret, cantları da takılınca ben buradayım diyecek araç, daha yapılacak işleri varmı ? Kolaylıklar, maaşallah demeyi de unutmayalım...

arkadaşlar lastiklerin büyük gelmesinden dolayı ön sol çamurluk marşbiyel ağzına denk gelen yeri ezdirdim .yani yeniden iş çıktı bana . ön çamurluk ağızlarına müdahele yapabilirsek yapacağız olmadı lastikleri satıp tekrar 235 85 16 'ya döneceğim.

altuncu57' Alıntı:
arkadaşlar lastiklerin büyük gelmesinden dolayı ön sol çamurluk marşbiyel ağzına denk gelen yeri ezdirdim .yani yeniden iş çıktı bana . ön çamurluk ağızlarına müdahele yapabilirsek yapacağız olmadı lastikleri satıp tekrar 235 85 16 'ya döneceğim.

Merhaba

Şu anda kullandiğiniz ebat 265/75/ 16 mı?

selamlar

kullanamadığım lastiklerden bahsediyorsunuz herhalde . evet şu anda aracın üzerinde 265 75 16 var. insa turbo special truck.sıfır aldım kullanamayacağım herhalde. .daha önceki lastiklerimde 235 85 16 federal couragia mt idi. onlarıda sıfır almıştım. kullanmadan satıp daha hoşuma giden insaları aldım. yani doğmamış çocuğa don misali bende aracı yürütmeden 2 takım lastik aldım .şimdi ya ön çamurluk alt ağızlarını keseceğim yada lastikleri satacağım .
damast' Alıntı:
Merhaba

Şu anda kullandiğiniz ebat 265/75/ 16 mı?

selamlar

Azmi senin arabada 2" yükseltme varmış gibi durmuyor , helezonların mavimi? amortisörler in rengi nedir?

265 75 16 disco için hiçbişey değil, ama yükseltmezsen olmaz o ayrı. Onaran kardeşlerde 275 70 16 var , 2 inch yükseltme ve ark çamurlukta çok küçük bir tadilatla kullanıyorlar.

Yavuz Abi yükseltme kiti almıştım huma oto dan arka yayları söktüm baktım boyları aynı. renklerde aynı(mavi renk)amortisörler de mavi ama sonradan boyanmış olabilir...sonra geri yolladım yerine başka malzemeler aldım .acaba diyorum kafam karıştı...

bu arada benim arka çamurlukların arka ağız kısmı aldığımda kesilmiş şekilde idi. yani arkada bir problemim yok ama önde sürtme var

Helezonların boyları çok önemli değil sertlikleri ve et klaınlıkları önemli, amortisörleri kontrol ettiğinde eski ve yeni boyları aynımıydı açık haldeyken?

abi amortisörleri sökmedim. sadece arka yayların aynı olduğunu görünce şifaen bende geri yolladım.Kürşat Bey 4'' koymuş aracına. acaba 4 ''denesem mi abi ne dersin?sorun çıkartırmı bana .arabanın zaten üzerindeki bagaj yan eğimler için beni korkutuyor.

Azmi Abi gelişme yok mu yeni fotoları bekliyoruz.

öyle bir video ile kurtulamazsın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri