Neriman-Mustafa
Kamp III
Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.
Ufuk çok geçmiş olsun
Ufuk çok geçmiş olsun
ufuk' Alıntı:Abi büyük geçmiş olsun.
Bugün de ben araba ile kaza yaptım Sol el bileğimde çatlak var
her ikimizede geçmiş olsun. bir ara kurşun döktürelim ;D ;D ;D
ufuk' Alıntı:Abi büyük geçmiş olsun.
Bugün de ben araba ile kaza yaptım Sol el bileğimde çatlak var
her ikimizede geçmiş olsun. bir ara kurşun döktürelim ;D ;D ;D
mete abi savcı davacımısın dedi hayır dedim,yoksa içeri alacklardı garibin tekiydi zaten davacı olmadım.ammaaaa savcı dava açtı şöföre köprünün üstünü yıktı,demirler asfaltı parçaladı bariyerlere zarar verdiği için kamu davası açtı garibe.para cezasıda 8.000 bin tl kesti kamyon bağlandı,acemi80' Alıntı:Ufuk çok geçmiş olsun. Gerçek manada ölümden dönmek buna denir. Senin yerinde biraz tecrübesiz biri olsa aynı şekilde kurtulamayabilirdi. Onur'un dediği gibi sorumlulara ne yapacaklar bakalım gerçek olanın o yükle o aracın trafiğe çıkması allah bilir aracın kapasitesinden daha fazla yük vardı.
Hocam yaralandım ve hastaneye kaldırıldım,olaya savcı baktığı için kamu mallarına zarar KÖPRÜ,ASFALT,BARİYER,gibi konulardan kamu davası açtı garibe,8.000 tl ceza ve araçı bağladı.birde ben şikayetçi olsaydım tam biterdi garibim.çünkü ne araba bana çarptı,ne ben arabaya çarptım,diğer arabaların içinr girdi çelikler ama insanlara denk gelmedi yaralanma olunca kolay kolay yırtamıyorlar.zaten cinayete teşebbüs ve tedbirsizlik davası açtı savcı.garibime.tolgameltem' Alıntı:Ufuk bey geçmiş olsun.Bence ceza olarak da 200-300 tl yazarlar,birkaç puan da ehliyetden düşerler.Yarın aynı kamyon aynı demirleri aynı yoldan yine taşımaya devam edecektir.Yani en nefret ettiğim cümle "Burası Türkiye normal böyle şeyler" demek ama söyleyecek başka birşey bırakmıyorlar insana.Bana göre eğer dünya da adalet diye birşey varsa bu tip hataların cezası cinayete teşebbüs olmali.O demirlerin üzerinden yolcu otobüsünün geçtiğini düşünün ve o otobüsün içinde de dünyada en çok değer verdiklerimizin olduğunu...
Umarım en ağır cezayı alır. Kimsenin sorunsuz davranışlarıyla başkasının hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok.UFUKK' Alıntı:....zaten cinayete teşebbüs ve tedbirsizlik davası açtı savcı...