Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,847
Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ufuk abicim yeni görüyorum haberi çok özürdilerim :( Çok büyük geçmiş olsun abicim,cidden ölümden dönmüşsün yaa.

Bizim Sinan'ın dediğine katılmamak elde değil,herzamnda söylüyorum. Arazide en tehlikeli durumlarda bile mutlulukla sürerken,trafiğe çıktığımda stres altında kalıyorum. Ama elbetteki trafiğe çıkmadan da olmuyor :( Allah kimseye kaza bela göstermesin.

Tekrar çok büyük geçmiş olsun..

Etiketler

gezent-i' Alıntı:
Azraile çalım attık dedin de aklıma 9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 geldi. Burada paylaşayım istedim.. Allah gecinden versin hepimize :smiley:
inanılmaz derecede inanılır gerçekleri yazmışlar kopy yaptım çoğaltıp şirkete dağıtacağım teşekkürler.

Allah beterinden saklasın kardeşim, çok çok geçmiş olsun.................Allah cümle motorcu arkadaşlarımı korusun.

Bende uzun gezimizden henüz yeni döndüm ve az önce gördüm.
Değerli Ufuk arkadaşım çok büyük geçmiş olsun.Gerçektende seval hanımın ifade ettiği gibi motor kullanmak şu şartlarda pekte akıllıca görünmüyor.mesleğim gereği tecrübelerim ile sabittir.

seyyah-34' Alıntı:
Bende uzun gezimizden henüz yeni döndüm ve az önce gördüm.
Değerli Ufuk arkadaşım çok büyük geçmiş olsun.Gerçektende seval hanımın ifade ettiği gibi motor kullanmak şu şartlarda pekte akıllıca görünmüyor.mesleğim gereği tecrübelerim ile sabittir.
teşekkür ederim zaten bende akıllı olduğumu her motorcu arkadaş gibi pek kabul etmiyorum şeytan işi ama şeytana uymadanda yaşanmazki bakalım nereye kadar devam edeceğiz böyle ;D ;D ??? :eek:

yahu ufuk ne olsa şeytana suç buluyoruz bari sen deme :smiley:) umarım aradığın lastiği bulmuşsundur bu arada

ulusotomotiv' Alıntı:
yahu ufuk ne olsa şeytana suç buluyoruz bari sen deme :smiley:) umarım aradığın lastiği bulmuşsundur bu arada
yahu ünalcım birazda şu motosiklet bölümüne bak sevaptır.buldum ondan araziye gittim bugün resimleride attık.buyur gel kayvemi iç bir. ;D ;D

UFUKK' Alıntı:
teşekkür ederim zaten bende akıllı olduğumu her motorcu arkadaş gibi pek kabul etmiyorum şeytan işi ama şeytana uymadanda yaşanmazki bakalım nereye kadar devam edeceğiz böyle ;D ;D ??? :eek:
Yo yooo Ufukçuğum ben asla öyle düşünmüyorum. ne demek şeytan işi canım. işin şeytanlığına kaçan esas insanoğlunun ta kendisidir.bizim inancımıza göre uğursuz ne bir eşya nede bir başka bir canlı vardır,böyle inançların gerçekle hiç bir ilgi ve alakası yoktur. hata kusur ve yanlışı yapan insandır eşya değil. mesela bakın şu uzun gezimizin içinde ileride gelecek olan karelerde öyle yerler varki aklıma ilk gelenlerden Dalyan-Ortaca-Antalya-Alanya- veya konumu düz olan ege ve akdeniz bölgelerinde, kah yandan kah dikiz aynasından çektiğim, hatta sepetli olanlar bile vardı. öyle motor kullanan insan manzaraları görüntüledimki bunların çoğu bilmem inanırmısınız zaten inanmassanız bile o resimlerin yüklenmesine sıra geldiğinde hep birlikte izleyeceğiz evet çoğunluğu bayandı. evet motor kullanların çoğu bayandı.onların bu durumlarına bir istanbullu olarak hiç alışık olmadığımız için cesaretlerine şaşırıp her fırsatta denklanşöre basarken çevredekiler ise hayretle beni izliyorlardı.yani oralarda böyle bayanların motor kullanması o kadar doğaldıki doğal olmayan tek bendim resimlerini çektiğim için.
Mevlamızın bahşettiği bu nimetleri adam gibi usulune uygun kullanmayınca bu eşya her ne olursa olsun insanoğlunun başına nimet yerine dert olmaya devam edecektir.Kazasız,belasız bir yaşam temennilerim ve saygılarımla.

Halk dilindeki bir deyimi ifade ettim abim,önce tedbir sonra tevekkül derler biz bunu yerine getirelim gerisi ilahi takdir diyelim. ;)

Teşekkür ederim murat hocam evet bende kendimi çok şanslı gördüm sadece bir sinyal kırıldı bende bir sorun olmadı çok şükür. :smiley:

Ufuk Bey çok geçmiş olsun.
Başınızdan geçenler ülkemizde hergün yüzlercesi yaşanan sıradan olaylardan birisidir maalesef. Diğer sorumsuz sürücülere caydırıcılık olması bakımından bence şikayetçi olmalıydınız, sorun motosiklet, kamyon, arazi taşıtı vb. sorunu değil bence. Karayollarında kurallara uyulmadığı (Kurallar Uymayanlara Yaptırım Uygulanmadığı) sürece kimsenin can güvenliği yok. Birkaç ay önce İzmir'de iki ilçe arasındaki çevre yolunda ilerlerken, tali yoldan önüme son sürat greyder iş makinası fırladı, hızım düşük olduğu için kurtulabildim, yoksa şimdi bunları yazamıyordum.

Anlattığınız olayda; Ağır yaralansaydınız, hayati tehlikeniz olsaydı, karşı taraftaki sürücü ilk duruşmaya kadar tutuklu kalacaktı. İlk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacak, en iyi ihtimalle üç yıl sürecek yargılama sonunda para cezası alacak, o cezada tecil edilecekti. Allah göstermesin vefat etsenizde, yargılama süreci ve verilen ceza pek farklı değil. Tekrar geçmiş olsun.
İyi akşamlar. Selamlar.

mustafa hocam harika yazmışın ama kendi sorunu gene kendin yanıtlamışsın davacı ol,3 yıl sürsün,sonra hafif bir para cezası ve özgür,hocam günler,ayları,aylar yıllları kovalayacak zaten tkanan bir bürokrasimiz var uğraş dur işin gücün yoksa,sistem hızlı işlese ok,ama benim o kadar boş zamanım yokki.saygılar bende bir sorun yok çok şükür bir sinyalle atlattım,Teşekkür ederim.

GEçmiş olsun hocam Allah korusun kazaya sebeb olan sorumsuzca ve dikkatsizce yapılan bir yükleme ama canı kurtaran da motorcunun dikkati trafiğe çıkan tüm sürücülerden daha dikkatli olmak zorunda motorcular
Kazasız belasız seyirler dilerim tekrar geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri