Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,847

Etiketler
Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

pancarmotorcu' Alıntı:
geçmiş olsun ,ben olsam şikayetçi olurdum,canındanda olabilirdin.
garibin tekiydi ailesi köyde 4 çocuğu vardı,çok yalvardı garip,bende bir hasar olmadığı için gerek duymadım,motor zaten fuul kasko ordanda sorun yoktu.

çok geçmiş olsun.
sana bır şey olmasın da.
motor önemlı değil.cana gelen mala gelsın..
allah kazadan beladan kollasın..

Ufuk bey çok büyük geçmiş olsun ne desek boş hayatımız biraz Allah'ın takdirine kalmış bu ülkede motora binmeyi bırakın yaşamak bile mucize.

Ufuk bey,
Çok geçmiş olsun, Hani derler ya "Verilmiş sadakanız varmış"
İşte öyle bir şey atlatmışsınız.
Selamlar,

Gecmis olsun Ufuk Bey,hangi işte kurallara uyuluyo ki trafikte uyulsun.Kamyon sürücülerinin bi kat daha dikkat etmeleri gerekir aslında.Hani sadece motorsikletler için değil,yayalar ve daha küçük araçlar için de hayati önem taşıyorlar.Geçmiş olsun tekrar.

Ufuk Kardeşim,

Uzun süre girmemiştim, birkaç gün önce girip gelen yazılara bakıp çıkıyordum. Kazadan siteyi dolaşmaya başlayınca haberim oldu, bu ayıp da bana yeter... Ne olur kusuruma bakma. Ya çok büyük bir kazayı iyi atlatmışsın. Allah korumuş denecek cinsten. Kimsenin başına gelmesin. Kurtulmak gerçekten mucizelere bağlı, saliselerin büyük önemi olan bir kaza. Ben de bundan yaklaşık 2 ay önce bir kaza atlattım. Boş yolda sağda duran bir araba, ,işaret dahi vermeden birden sola kırdı, orta refujda bulunan dönüş yerinden U- Dönüşü yaptı. Yaptı ama sol şeritten giden ben, yerleri nasıl kazıdım nasıl yalpalarla durdum, o motor nasıl devrilmedi bana sor. Durdum kornaya asıldım, adam dönüp baktı, ne oldu gibisinden. Tabi onun açısından olan bişi yoktu, ama bir an çok mücadele ettim, bende dönüp acaba adamın üzerinden geçsem mi diye. Ama bir anda öfkemi alta aldım. Söylene söylene yola devam ettim. Malesef motor kullandığımız sürece, hep biz daha dikkatli olmak zorundayız. Bu arada, sitedeki tüm arkadaşlarımız lütfen bizlere destek olsunlar ve kendi çevrelerinde motorlara karşı dikkat bilincini yaymağa devam etsinler. Motorsiklet kullananlar da herkes gibi sadece tek can taşıyor.

Tekrar geçmiş olsun... Sevgilerimle

Selim

gezent-i' Alıntı:
Ufuk Kardeşim,

Uzun süre girmemiştim, birkaç gün önce girip gelen yazılara bakıp çıkıyordum. Kazadan siteyi dolaşmaya başlayınca haberim oldu, bu ayıp da bana yeter... Ne olur kusuruma bakma. Ya çok büyük bir kazayı iyi atlatmışsın. Allah korumuş denecek cinsten. Kimsenin başına gelmesin. Kurtulmak gerçekten mucizelere bağlı, saliselerin büyük önemi olan bir kaza. Ben de bundan yaklaşık 2 ay önce bir kaza atlattım. Boş yolda sağda duran bir araba, ,işaret dahi vermeden birden sola kırdı, orta refujda bulunan dönüş yerinden U- Dönüşü yaptı. Yaptı ama sol şeritten giden ben, yerleri nasıl kazıdım nasıl yalpalarla durdum, o motor nasıl devrilmedi bana sor. Durdum kornaya asıldım, adam dönüp baktı, ne oldu gibisinden. Tabi onun açısından olan bişi yoktu, ama bir an çok mücadele ettim, bende dönüp acaba adamın üzerinden geçsem mi diye. Ama bir anda öfkemi alta aldım. Söylene söylene yola devam ettim. Malesef motor kullandığımız sürece, hep biz daha dikkatli olmak zorundayız. Bu arada, sitedeki tüm arkadaşlarımız lütfen bizlere destek olsunlar ve kendi çevrelerinde motorlara karşı dikkat bilincini yaymağa devam etsinler. Motorsiklet kullananlar da herkes gibi sadece tek can taşıyor.

Tekrar geçmiş olsun... Sevgilerimle

Selim
teşekkür ederim malesef bunlar oluyor önemli olan bunu ucuz atlatabilmek malum kaporta biziz.soldan son anda karar verip sağa hızlı dalan araclar artık bende klasik davranışlar arasında yer alıyor her kavşak her sapak benim için hep kabus olmuştur iyi sıyırmışın önemli olan azraile çalım atmak bunu başardık sadece biz

Azraile çalım attık dedin de aklıma 9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 geldi. Burada paylaşayım istedim.. Allah gecinden versin hepimize :smiley:

9-8-7-6-5-4-3-2-1-0.jpg

Ufuk bey öncelikle çok geçmiş olsun, konu başlığına biraz geç denk geldim, o sebeple kusuruma bakmayın. Bende eski bir motorcuyum. Durup arkasına bakmaya bile gerek görmeyen bir taksici yüzünden dizim parçalanmış ve 5 ay yatmıştım. Yani acısını bilirim. Verilmiş sadakanız varmış, tekrar geçmiş olsun.

Yeni gördüm başlığı ve fotoğrafları resmen ağzım açık izledim. Çok geçmiş olsun Ufuk Hocam. Verilmiş sadakan varmış. :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri