pancarmotorcu
ONLY ?????? CAN DO IT
Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.
geçmiş olsun ,ben olsam şikayetçi olurdum,canındanda olabilirdin.
geçmiş olsun ,ben olsam şikayetçi olurdum,canındanda olabilirdin.
garibin tekiydi ailesi köyde 4 çocuğu vardı,çok yalvardı garip,bende bir hasar olmadığı için gerek duymadım,motor zaten fuul kasko ordanda sorun yoktu.pancarmotorcu' Alıntı:geçmiş olsun ,ben olsam şikayetçi olurdum,canındanda olabilirdin.
teşekkür ederim malesef bunlar oluyor önemli olan bunu ucuz atlatabilmek malum kaporta biziz.soldan son anda karar verip sağa hızlı dalan araclar artık bende klasik davranışlar arasında yer alıyor her kavşak her sapak benim için hep kabus olmuştur iyi sıyırmışın önemli olan azraile çalım atmak bunu başardık sadece bizgezent-i' Alıntı:Ufuk Kardeşim,
Uzun süre girmemiştim, birkaç gün önce girip gelen yazılara bakıp çıkıyordum. Kazadan siteyi dolaşmaya başlayınca haberim oldu, bu ayıp da bana yeter... Ne olur kusuruma bakma. Ya çok büyük bir kazayı iyi atlatmışsın. Allah korumuş denecek cinsten. Kimsenin başına gelmesin. Kurtulmak gerçekten mucizelere bağlı, saliselerin büyük önemi olan bir kaza. Ben de bundan yaklaşık 2 ay önce bir kaza atlattım. Boş yolda sağda duran bir araba, ,işaret dahi vermeden birden sola kırdı, orta refujda bulunan dönüş yerinden U- Dönüşü yaptı. Yaptı ama sol şeritten giden ben, yerleri nasıl kazıdım nasıl yalpalarla durdum, o motor nasıl devrilmedi bana sor. Durdum kornaya asıldım, adam dönüp baktı, ne oldu gibisinden. Tabi onun açısından olan bişi yoktu, ama bir an çok mücadele ettim, bende dönüp acaba adamın üzerinden geçsem mi diye. Ama bir anda öfkemi alta aldım. Söylene söylene yola devam ettim. Malesef motor kullandığımız sürece, hep biz daha dikkatli olmak zorundayız. Bu arada, sitedeki tüm arkadaşlarımız lütfen bizlere destek olsunlar ve kendi çevrelerinde motorlara karşı dikkat bilincini yaymağa devam etsinler. Motorsiklet kullananlar da herkes gibi sadece tek can taşıyor.
Tekrar geçmiş olsun... Sevgilerimle
Selim
Teşekkür edrim ahmet hocam.Ahmet KARVAN' Alıntı:Büyük geçmiş olsun.