Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ufukcum çok çok geçmiş olsun.
Allah korumuş cümlesi tam bu durum için söylenmiş sanki.
Vazgeç artık şu motor sevdasından her seferinde yüreğimi ağzıma getiriyorsun.
Türkiye motor kültürüne hazır değil henüz. Daha çok fırın ekmek yenmesi lazım.
Gözümde canlandırdım da;kabus görsem bu kadar kötü olmazdı herhalde.
Daha önce başka bir konuda bahsi geçmişti,motosikletle uçurumun kenarından geçmenin ne kadar riskli olduğunu konuşmuştuk.İşte ben o uçurumun kenarından motorla geçerken hiç korkmuyorum ama evden çıkıpta 5 km şehir içinde motosiklet sürmeye kalktımmı elim ayağım titriyor stresten.
Söylenmesi gereken çok şey bu konuda ama biz zaten hepsini biliyoruz veya tahmin ediyoruz.Çok geçmiş olsun Ufuk abi.
Ufuk Bey çok büyük geçmiş olsun.Sürekli trafikte olan bizler hep tehlike altındayız.İstediğimiz kadar dikkatli olalım,kendimizi kollayalım başkalarının dikkatsizliği,vurdum duymazlığı böyle şeylere sebebiyet veriyor.Allah beterinden korusun...
Ufuk çok geçmiş olsun, bu aslında kaza falan değil planlanmış cinayete teşebbüs, sorumluların en ağır şekilde cezalanadırılması gerekir ama olmaz taaki bunlar birini öldürene kadar kaza kaza diye olayın üzeri kapatılır.