Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,847
Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Böyle "garip" insanlar yüzünden yurdumuzda bir çok masum insan zarar görüyor.Affetmek hatalarda olmalı ,kanun ve kuralsızlıklada değil gibi geliyor bana

Etiketler

UFUKK abi çok büyük geçmiş olsun.gerçekten çok ciddi bir kaza atlatmışsın.şehirde motor sürmek, hele ki istanbul'da çok büyük cesaret..
ufuk abi sanada geçmiş olsun.

Ufuk bey büyük geçmiş olsun. Çok ciddi bir kazayı ucuz atlattığınıza sevindim. Geçenlerde Maslak'da, aşırı yüklü bir kamyondan dökülen kömür çuvalları yüzünden biz de buna benzer bir durum yaşadık neyse ki kaza yapmadık ama bir kaç araç bizim kadar şanslı değildi. İsyan etmemek mümkün değil.

geçmiş olsun umarım kafanızda kask vardı.
motorsiklet kullanımı özellikle bizim ülkemizde çok tehlikeli.

Çok geçmiş olsun Ufuk Bey. Şimdi okudum. Kaç zamandır girmiyorum foruma. Çok üzüldüm. Motosiklet kazalarının neredeyse %70'i şehiriçinde oluyor. Lütfen dikkat.

garip garip diyorsun abicim de allah korusun oo demir yığınlarının altında kalsaydın garibim sana ne olucaktı hadi geçtim motorun ön maşası ve gidon bilyası masraf açıcaktır bununla ilgili kaza raporu tuturdunuzmu karşı tarafın trafik sigortasından alabilirsiniz ben sizin yerinizde olsam hem maddi hemde manevi tazminat davası açardım herşeyin bir kapasitesi var siz motorunuzda 4 kişi taşırsanız suçlusunuz da 30 ton taşınıcak araca 40 ton koyup sözde bin lira kar eden zihniyetlere nedemeli aman abicim tekrar geçmiş olsun bende bir motorcuyum aynı zamanda 2 adet motora sahip 2 teker tutkunuyum hyosung gt250 naked ve uzun yol motorum bandit s gibi guzel 2 motora sahibim

tekrar buyuk geçiş olsun

ben dikkatsiz ve ihmalkar şöförlerden dolayı bu yaz 3 kaburgam çatlak 3 ay zor nefes alarak gezdim bir kaç yıl evvel 1 de sol bacağımda dönme meydana geldi yine aynı dikkatsiz şöförler yuzunden

hocam sadece sinyalim kırıldı başka bir sorun yok,bende inanamadım nasıl o demirlerin altından sağ salim olarak çıktım,köprü bile koptu,bariyerler yamuldu,asfalt delindi,ben altında kaldım demir ve motorunama bir şey olmadı ayagımda küçük bir ağrı oda kayboldu,. :smiley:2 arabada hasar aldı delindi yani.

En korktuğum kaza tipidir. Kaçma kurtulma ihtimali yok gibidir. Anlamazsın bile nereden geldiğini. Kurtuluş sadece şans eseridir. 1992 yılında amcam arabasıyla E5 de giderken Avcılar köprüsünden üzerine kamyon düşmüştü. Anlamamış bile ne olduğunu. Bacakları ön konsol ile yer arasına sıkışmış. İki yıl kotuk değnekleriyle gezip bir sürü ameliyattan sonra iyileşebildi. Onun kurtuluşu da bir şansdı. Allah bu tür görünmez kazalardan (bütün kazalardan) korusun.

ufuk abiçok geçmiş olsun.sevdiklerinize ve size sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.saygılarımla

UFUKK' Alıntı:
hocam sadece sinyalim kırıldı başka bir sorun yok,bende inanamadım nasıl o demirlerin altından sağ salim olarak çıktım,köprü bile koptu,bariyerler yamuldu,asfalt delindi,ben altında kaldım demir ve motorunama bir şey olmadı ayagımda küçük bir ağrı oda kayboldu,. :smiley:2 arabada hasar aldı delindi yani.

baya baya ucuz atlatmışsınız allah korumuş verilmiş sadakanız varmış ozaman

Ufuk arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah seni korumuş, sevdiklerine bağışlamış.
Allah bizim gibi bütün motorcuları bu gibi kaza ve belalardan korusun.
Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri