XJ modifiyem sonuna geldi gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMODOREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,542
Ynt: XJ modifiyem sonuna geldi gibi

COMODOREE' Alıntı:
4,56 ayna mauriti ve lsd kilitler yola çıktı 10 güne kadar elimizde olur sanırım.
Bu arada ön takımdan çatırtılar geliyordu.
aks diye düşündük ama sökünce istavrozların gittiğini gördük.
Hazır başlamışken diferansiyellerin hava alıklarınıda yukarı taşıdık.
İçlerine bakınca bi hayli su almıştı
Şarz dinamosu yetmiyordu.modifiye etmek içinde bayağı teferruatlı çalışma gerekiyordu.
Bunun yerinede 2 nci bi akü takmaya karar verdik ve şimdi takılıyor.
Harcamaya devam bakalım nerede durucaz. ;D ;D

Benimde bunu okuyunca sizin attığınız başlık aklıma geldi.

XJ modifiyem sonuna geldi gibi

Sonuna gelmiş hali buysa efendm :D

Etiketler

Hehehee

Haklısınız arkadaşlar ama kıvırma payımı önceden bırakmıştım.
Sonuna geldi gibi
Direksiyon kutu bağlantısına bi türlü çare bulamadım.
2 yada 3 sefer araziye girdikten sonra kutuyu şaseye bağlayan vidalar gevşiyor.
loctite dahi sürüp sıktım gene gevşedi.dün tekrar kontrol ettim maalesef 1 vidanın yeri yalama olmuş.
Başına böyle bir durum gelen varmıdır.?

Şarj dinamosunun yetmemesi 8 ad. sis lambasının devreye girmesiyle başlıyor.
Yoksa normal kullanımda yetmeme gibi bir durum söz konusu değil.
Dikkatiniz için teşekkürler ;)

en nihayet 4,56 ayna mauriti ve kilitler geldi :smiley:
haftaya takılmaya başlanır.fotoları buradan paylaşırım..

Daha önce arkadaşların yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.
Birgün karşısına geçip bakarken.ya benim kitin kolları zaten flexable dahada yükselmesi lazım bu aracın deyip ön yayların üstüne 5 cm kestamit kestirdik.makasın altınada aynı ebat takoz koyup 5 cm daha yükselttim.
31" lastikleri değiştirmenin tam zamanı deyip 33.10,5 15 mt117 extrem lastikte aldım.
ondan öncesinde bizim vip araçlar yapan arkadaşların yanında otururken
abi geri vites kamerası ve monitörü var çıkma hadi onları takalım senin arabaya dediler.
Hadi takalım dedim ama dedikleriyle kalmadı tabi.
monitörü takmışken tv de seyredelim dedik.olmuşken dvd seyredebileceğimiz birde teyp olsun dedik.e bukadar sökmüşken hazır birde subwoofer takalım dedik.
bu tam olmadı hazır sökük birde anfi takalım dedik. dedikçe çıktı yani ;D
en son olarakta benim büroda bekleyen buzdolabı için çakmaklıkta koyduk arkaya buzdolabınıda bağlamış olduk...
ama yok yok.bu ayna mauriti ve kilitlerden sonra durmak lazım artık ;D ;D ;D

COMODOREE' Alıntı:
Daha önce arkadaşların yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.
Birgün karşısına geçip bakarken.ya benim kitin kolları zaten flexable dahada yükselmesi lazım bu aracın deyip ön yayların üstüne 5 cm kestamit kestirdik.makasın altınada aynı ebat takoz koyup 5 cm daha yükselttim.
31" lastikleri değiştirmenin tam zamanı deyip 33.10,5 15 mt117 extrem lastikte aldım.
ondan öncesinde bizim vip araçlar yapan arkadaşların yanında otururken
abi geri vites kamerası ve monitörü var çıkma hadi onları takalım senin arabaya dediler.
Hadi takalım dedim ama dedikleriyle kalmadı tabi.
monitörü takmışken tv de seyredelim dedik.olmuşken dvd seyredebileceğimiz birde teyp olsun dedik.e bukadar sökmüşken hazır birde subwoofer takalım dedik.
bu tam olmadı hazır sökük birde anfi takalım dedik. dedikçe çıktı yani ;D
en son olarakta benim büroda bekleyen buzdolabı için çakmaklıkta koyduk arkaya buzdolabınıda bağlamış olduk...
ama yok yok.bu ayna mauriti ve kilitlerden sonra durmak lazım artık ;D ;D ;D

para oldukça bu sevda bitmez

yok be üstat bu saydıklarım parayla olan işler değil.
hepsi uzun seneler biriktirilmiş dostluğun arkadaşlığın getirdiği neticeler.
bu saydıklarıma harcadığım sadece 2 öğlen yemeği 2 akşam masası ;D ;D

COMODOREE' Alıntı:
yok be üstat bu saydıklarım parayla olan işler değil.
hepsi uzun seneler biriktirilmiş dostluğun arkadaşlığın getirdiği neticeler.
bu saydıklarıma harcadığım sadece 2 öğlen yemeği 2 akşam masası ;D ;D

Öyle dostlara ben kahvaltı bile verirdim muhabbetiniz daim olsun

"...2 akşam masası..." umarım daha pahalıya çıkmamıştır. ;D
Şaka bir yana, Allah dostların eksikliğini vermesin! ;) :smiley: :smiley: :smiley:

amanos80' Alıntı:
"...2 akşam masası..." umarım daha pahalıya çıkmamıştır. ;D
Şaka bir yana, Allah dostların eksikliğini vermesin! ;) :smiley: :smiley: :smiley:
Ali bey,
Konunun kilit noktası orasıydı zaten :smiley:
Onlar çalışırken masa kurduğumuz için insaf ölçüleri içinde kaldı masraflar..
Allah cümle dostlarımızın eksikliğini hiçbirimize göstermesin.

kolay gelsin allah dostlarınızı ve onlarla olan muhabbetinizi arttırsın..

Yazılanları az önce baştan sona tekrar okudum.
öncelikle allah sizi ve herkesi böyle dostluklar kurmaya kani insanlar olarak yaratmasına rağmen bir sebepten kırmak , rencide etmek , gözünü hırs bürümek gibi zayıflıklara kapılan insanoğlu dostluklardan önce çıkarını düşünmeye başlamış. halbuki sizin de değindiğiniz gibi insana , dostluğa yatırım yapanlar gün gelir para ile yapılmayacak işlerin dost hatırına nasıl yapıldığını hem de severek içten yapıldığını görürler. ilk almamız gereken ders diye düşünüyorum.

şimdi merak ettiğim bir nokta var , xj ye bugüne kadar kaç takım lastik aldınız ve ne kadar sürede aldınız :smiley:

tavan sepetinizi en başta gördüğümde ı ıh demiştim zaten sonra siz de görüp şehirlerarası minibüs gibi diyerek revize ettiniz , bence şu anda allah nazardan saklasın on numara görünüyor. sadece bagaj kapağınız tamamen beyaz sade görüntüsüne biraz aksesuar hakediyor , rastgele çıkartmalar demiyorum tabii ama bence siz oraya yakışacak , daha şık gösterecek bir aksesuarı bulursunuz

tekeriniz düz bassın , dostlarınız eksik olmasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR