XJ modifiyem sonuna geldi gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMODOREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,539
Ynt: XJ modifiyem sonuna geldi gibi

ict3055' Alıntı:
Ben küçük bir eleştri yapayım...
Tampondaki sisleri çok beğendim ama, tepedekiler güzel olmamış bence...
Daha farklı ve kaliteli bir model seçilebilirdi bence...
Bende katılıyorum buna.
Ama anlatımdada belirttiğim gibi arkadaşlarımın tercihi oldu bunlar.
Yeni tavan sepeti projem bittiğinde daha ebatlı kare sislerle değiştirmek istiyorum bunlarlada alakalı araştırmaya başladım zaten.
karar verme aşamasında buradan paylaşırım.sizin öneriniz varsa model hakkında bunuda paylaşmanızı dilerim.
jeepXJ' Alıntı:
sabırla uğraştınız süper yakışıklı olmuş elinize sağlık keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim sağolun varolun.

Etiketler

Şu sayfada bir arkadaşımız eskiden port bagaj ve sis uygulaması yapmış...
Ben bunu çok beğenmiştim...
Bir inceleyin isterseniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44219.80

Oldukça güzel duruyor.
başka sislerde görmüştüm ama bulamadım onlarda kare.
Altlarındada ufak kırmızı sinyal gibi şeyler vardı

ict3055' Alıntı:
Ben küçük bir eleştri yapayım...
Tampondaki sisleri çok beğendim ama, tepedekiler güzel olmamış bence...
Daha farklı ve kaliteli bir model seçilebilirdi bence...

Bu araçlar adı üstünde kare kasa diye tabir edildiğinden özellikle tavanda köşeli sis farları daha hoş duruyor bence de, ya da ben kendi XJ'me öyle taktığım için bana öyle geliyor olabilir ;D

ufuk28' Alıntı:
Bu araçlar adı üstünde kare kasa diye tabir edildiğinden özellikle tavanda köşeli sis farları daha hoş duruyor bence de, ya da ben kendi XJ'me öyle taktığım için bana öyle geliyor olabilir ;D

Katılıyorum fikirlerinize bencede kare sisler daha güzel duracak.
Al işte yeni bi masraf kapısı daha ardına kadar açıldı ;D ;D

Bitmiyor kardeş, özellikle XJ'de modifiye ve aksesuar çok zengin, yaklaşık 1,5 yıldır XJ üzerinde bişeyler yapıyorum, ne zaman son bulacak bilemiyorum

Ön arka ayna mauriti ve kilitleri taktıktan sonra tavan sepeti ve sisleri hallederim dahada elimi sürmem.
Zaten arabamın adınıda ORTAK koydum ;D
Kazandığımın neredeyse tamamı ona gidiyor.ne fitil kaldı nede zula hertaraf tertemiz oldu ;D ;D

Hadi bakalım, dediğin gibi olsun ;) ama bu başlığı takip edicem, gör bak bitmeyecek ;D sürekli bir fazlasını yapmak isteyeceksin ;)

bencede hüseyin abi tanıdıgım kadarı ile asla durmassın abi sen :smiley:

djizzet' Alıntı:
bencede hüseyin abi tanıdıgım kadarı ile asla durmassın abi sen :smiley:
Ver coşkuyu İzzet ver coşkuyu.
Aslında sen 1 yada 2 haftalığına arabanı bana bırak al bin diye ver bana, bak neler yapıyorum ona ;D ;D ;D

:smiley: nedemek abi istediğin kadar sende dursun ama biliyosun abi kalbimde baskası var onun için satıyorum dun gece gercekten vuruldugum bi explorer buldum adama yalvardım biraz beklesin diye ama satılırsa satılır diyo amcam biran evvel satmma lazım artık

Gercekten çok güzel olmuş xj resmen yeniden doğmuş ortaya bam başka bir araç çikmiş tebrıkler emeği gecen herkese tşk olay budur.

altunsu53' Alıntı:
Gercekten çok güzel olmuş xj resmen yeniden doğmuş ortaya bam başka bir araç çikmiş tebrıkler emeği gecen herkese tşk olay budur.
Daha iyileri,daha güzelleri inşallah sizlere nasip olur.
Teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR