XJ modifiyem sonuna geldi gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMODOREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,542
Ynt: XJ modifiyem sonuna geldi gibi

allah kolaylık versın bende xj topluyorum bu bekleme işleri ölduruyo benı derdini anlıyom bide zaman olmayınca daha kötü yapanada takip edenede :D :D :D

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
Yazılanları az önce baştan sona tekrar okudum.
öncelikle allah sizi ve herkesi böyle dostluklar kurmaya kani insanlar olarak yaratmasına rağmen bir sebepten kırmak , rencide etmek , gözünü hırs bürümek gibi zayıflıklara kapılan insanoğlu dostluklardan önce çıkarını düşünmeye başlamış. halbuki sizin de değindiğiniz gibi insana , dostluğa yatırım yapanlar gün gelir para ile yapılmayacak işlerin dost hatırına nasıl yapıldığını hem de severek içten yapıldığını görürler. ilk almamız gereken ders diye düşünüyorum.

şimdi merak ettiğim bir nokta var , xj ye bugüne kadar kaç takım lastik aldınız ve ne kadar sürede aldınız :smiley:

tavan sepetinizi en başta gördüğümde ı ıh demiştim zaten sonra siz de görüp şehirlerarası minibüs gibi diyerek revize ettiniz , bence şu anda allah nazardan saklasın on numara görünüyor. sadece bagaj kapağınız tamamen beyaz sade görüntüsüne biraz aksesuar hakediyor , rastgele çıkartmalar demiyorum tabii ama bence siz oraya yakışacak , daha şık gösterecek bir aksesuarı bulursunuz

tekeriniz düz bassın , dostlarınız eksik olmasın
Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum.dostluklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor.
Lastik konusuna gelince.
Aracı alalı 7 ay oldu.bu süre zarfında 3 takım lastik aldım.
ilki 31.10,5.15 idi.araç yükseltme kitini henüz almadığımdan benim için idealdi.
Sonrasında yazdıklarımdanda okumuşsunuzdur baya yükseltme yaptık ve lastikler komik kaldı.
mevcut lastikleri satıp 33.10,5.15 mt 117 tabir edilem silverstone extrem lastik aldım.
yazlık olarak kullanmak içinde mickey thompson classic 2 jantlara 285.75.16 at lastik aldım.
Bagaj kapağı uzun zamandır benimde canımı sıkan bir konu.
bizim kapaklar fiber olduğundan ve aldığımda yedek lastik taşıyıcısının bağaja bağlı olması ve zamanla arada oluşan 5 cm ye kadar varan boşluklar neticesinde bagaj kapağı 4 yada 5 kez kasap diiye bile tabir edemeyeceğim kişiler tarafından fiberle tamir edilmeye çalışılmış.
Ve tabi düzgün malzeme kullanılmadığından şu anda çarpık çurpuk vaziyette.bir türlü ayar tutmuyor.bunun üzerine birde kaplamayı yapan ustamızın kapağı düzgün kaplamamasından dolayı atmalar var.
yani sözün özü kapaktan artık soğudum ve yeni bir kapak bakmaya başladım.tabi bütçemi fazlada zorlayamıyorum artık.
Tavan sepeti ayrı bi alem.baya bi dalga geçtiler şehirlerarası yolcu minübüsü sözümle ;D ;D
bende haketmiştim ama.son hali benimde gözüme güzel görünüyor ama işlerim biraz yavaşladığında garklı bi tavan sepeti projem var.
Bu arada dostluktan bahsetmiştik .
Kilitleri ve ayna mauritinin usa dan gelmesini sağlayan kardeşim bana kilişdin balatalı olduğunu söylemişti ama sonradan asfalt kullanımındada sık sık devreye girip çıkacağını düşünüp bana söylemeden kilitleri elektrikli getirtmiş.
Parayla olacak işler değil hakikaten bunlar.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Pejaro3500' Alıntı:
allah kolaylık versın bende xj topluyorum bu bekleme işleri ölduruyo benı derdini anlıyom bide zaman olmayınca daha kötü yapanada takip edenede :D :D :D
Bülent bey sizede kolaylıklar dilerim.
söyledikleriniz kesinlikle doğrudur.
yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve paylaşırım.

selamlar

hüseyin bey ilgiyle takip ettim ve lastikleri aldığınız günay oto tam olarak nerede?

allah herkeze senin gibi bir dost nasi etsin hüseyin abi araç gercekten çok güzel oldu yani şurası soyle olsa burası oyle olsa diyecek birtaraf kalmadı :smiley:

berkcan' Alıntı:
hüseyin bey ilgiyle takip ettim ve lastikleri aldığınız günay oto tam olarak nerede?
Beylikdüzüydü sanırım.ama başka yerlerde var bulabileceğimiz.
ebat söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

djizzet' Alıntı:
allah herkeze senin gibi bir dost nasi etsin hüseyin abi araç gercekten çok güzel oldu yani şurası soyle olsa burası oyle olsa diyecek birtaraf kalmadı :smiley:
saolasın İzzet kardeşim.Sende aynı derece kıymetlisin.
uzun zamandır görüşemedik.bi fırsat yaratta hafta sonu biraraya gelelim.

31/10,5/16 silverstone bilginiz varmı tavsiye edermisiniz.birde avcılarda var günay oto o bakımdan :smiley:

berkcan' Alıntı:
31/10,5/16 silverstone bilginiz varmı tavsiye edermisiniz.birde avcılarda var günay oto o bakımdan :smiley:
yalnız benim günay otodan aldığım 285.75.16 BF GOODRİCH AT lastik.
sizin baktığınız extrem lastik sanırım..

evet :smiley: ben lastikler arasında çelişkide kalıyorum hangisini almalıyım hafif offroad için(başlangıç)desek daha doğru olur.lastik konusunda bir başlık vardı ama bi daha bulamadım yararlı bilgiler vardı...

Berkcan,
silverstone lastikler eğer extrem alırsan asfaltta tam bir kabus.60 ila 80 arası gitmen lazım.ayrıca balans falanda tutmuyor.ama çamurda muhteşem.sana tavsiyem 2 takım lastik yapman.biri asfalt diğeri çamur.
ama hem asfaltta hemde çamurda kullanayım dersen daha yumuşak desenli olan marshall kl 71 i öneririm.gürültü seviyesi silverstoneden daha düşük.
ayrıca hafif off road içinde oldukça uygun.geçen sezon bende onlardan kullanmıştım.

hüseyin abi tavsiye için teşekkürler :smiley: traktör lastiği gibi bi lastikten hız beklenmezdi zaten silverstone dan vazgeçtim sanırım.

lafı bile olmaz zevkle yazdım inan.
Bilgi paylaşıldığı zaman değerlidir.bende bildiğim,dilim döndüğü kadarıyla anlatmaya çalıştım.
Bunları bana öğretene kadar az para yemedi benim kocaoğlan ;D ;D ;D

berkcan' Alıntı:
haklısınız bilgi paylaşıldığı zaman değerlidir.artık bende bf goodrich araştırmaya başladım size bol çamurlu ve kazasız belasız günler dilerim
Eveeet geldik bi başka arkadaşı aramaya lastik için.
Oltay otomotiv var pendikte.kendisi bf ve michelin bayii.
Arkadaşımızın adı Olcay tel numarası 0532 312 20 19
kendisini arar ve tam olarak ne istediğini anlatırsan sana istediğin lastiği piyasa şartlarından ucuza temin edebilir.
Cooper st yada stt modelde önerebilir.
Kendisi oldukça ilgili ve değerli bir arkadaştır.numarayı benim verdiğimide söyleyebilirsin ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.