XJ modifiyem sonuna geldi gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMODOREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,542
Ynt: XJ modifiyem sonuna geldi gibi

COMODOREE' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolun.
İyiki buldum sizi sormak istediğim bikaç parça var.
Mekaniker yönünden sıkıntı yokta parçacı ve çıkma parça konusunda bikaç ihtiyacım var.bunların başındada direksiyon kutusu geliyor.
Burada kutuya 350 400 tl civarı para isteniyor.sizde bulunurmu bu.? varsa fiat verebilirmisiniz.?

Direksiyon kutusunu XJ için istiyorsunuz değil mi? Elimde çıkma direksiyon kutusu yok malesef... Ama eğer isterseniz orjinal hidrolik direksiyon kutusunun fiyatı 1000 TL... Yine de ben çıkmasını bi araştırıp tekrar size dönerim...

Etiketler

önemlı degıll ..yardımcı olabıldıysek ne mutluu ..fakat bunu yanlış anlayıp kımısı ters tepkı verıyoo ..bende böyle kişilerı anlamıyorum..

Tekrardan selamlar,
sonunda ayna mauriti ve kilitleri taktık arabaya.hazır bu kadar masraf etmişken öne ve arkaya ARBdiferansiyel kapaklarıda taktık.
Büyük lastiğe geçildiğinde kronik direksiyon kutusu civata gevşemesinede bi aparat yaparak aştık.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

SANY2151.jpg

SANY2152.jpg

SANY2154.jpg

SANY2155.jpg

SANY2158.jpg

valla eline saglık huseyin abi sahibindende fln görüyorum bazen turkiyede tek diye baslık koymuslar dusunuyorum heralde seninkini görmemişler gecen 1 2 gun önce gördüm seninkini sitede gercekten tek diye birşey varsa oda seninki herhalde

saolasın İzzet kardeşim.
Can sıkıntısından uğraşıyoruz işte.yarında 4 lastiğe atölyede spacer yapıcam.4 cm her bir lastiği dışa açıcam.yola daha güzel oturacak sanırım ;D ;D

COMODOREE' Alıntı:
saolasın İzzet kardeşim.
Can sıkıntısından uğraşıyoruz işte.yarında 4 lastiğe atölyede spacer yapıcam.4 cm her bir lastiği dışa açıcam.yola daha güzel oturacak sanırım ;D ;D

Akslara fazla yük binmezmi?

dıfransıyel kapagını ve yan bar (kapı altı) korumaları ne kadara mal ettınız acaba?

Oktay bey,
Diferansiyel kapaklarının tanesi 370 tl ye maloldu.
Yan bara gelince kendi atölyemde yaptım.sadece boru parası verdim işçilik bize ait .
ama dışarıdaki bu işi yapan yerlerde 500 tl gibi rakamlara yapıldığını biliyorum.
Ayrıca,resimde görünenleri kestim Rudged ridge basamak koydum yeni resimleri en kısa zamanda eklerim.

kolay gelsinmi diylim geçmiş olsun mu bilemiyorum hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş aracınız yüksltme kitlerinde sorun yaşamazsınız inşaallah bence ukalalık etmiş gibi olmıyayım ama 5 santim daha yükselttiğinizde üst ve alt defransiyel gergi kollarını 7 milimetre daha uzatmanız gerekicekti katloğa göre ölçü bu olsa gerek birde bu kolların burçları çok zayıf birkaç arazi denemesinden sonra burçların boşluk yaptığını görüceksiniz kolları söküp tekrar boşluk almanız gerekicek bu amerikan malı kitler nasıl bi şey ise kötü bi tornacının elinden çıkmış gibi oluyo meksikanın 3.kalite malzemeleri gibi bor yağı kullanılmmış sert malzemenin tornadan çıkış hali gibi denge kol cıvataları bile çelik değil demir çıkıyo kitten inşaallah sorun yaşamazsınız tekrar hayırlı olsun bol çamurlu şürüşler sizlere :smiley: :smiley:

oky' Alıntı:
tesekkurler ama dıfransıyel kapakları pahalı gerek yok bence,
kendi kapağının inceliğine yağ koymadaki eziyetine ,takılan kapağın mukavemetine ayrıca kapak üzerinde içeride olması muhtemel parçacıkları tutması için kullanılan mıknatısa ve yağ değiştirmedeki pratikliğine ve şık duruşuna bakıldığında bence değer.

woswo' Alıntı:
kolay gelsinmi diylim geçmiş olsun mu bilemiyorum hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş aracınız yüksltme kitlerinde sorun yaşamazsınız inşaallah bence ukalalık etmiş gibi olmıyayım ama 5 santim daha yükselttiğinizde üst ve alt defransiyel gergi kollarını 7 milimetre daha uzatmanız gerekicekti katloğa göre ölçü bu olsa gerek birde bu kolların burçları çok zayıf birkaç arazi denemesinden sonra burçların boşluk yaptığını görüceksiniz kolları söküp tekrar boşluk almanız gerekicek bu amerikan malı kitler nasıl bi şey ise kötü bi tornacının elinden çıkmış gibi oluyo meksikanın 3.kalite malzemeleri gibi bor yağı kullanılmmış sert malzemenin tornadan çıkış hali gibi denge kol cıvataları bile çelik değil demir çıkıyo kitten inşaallah sorun yaşamazsınız tekrar hayırlı olsun bol çamurlu şürüşler sizlere :smiley: :smiley:

Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum.
Bu birazda kite verilen parayla ilgili.orta karar bişey aldık ve dediğiniz gibi diferansiyel ayarlarını katalok değerlerine uygun yaptık.
diğer olumsuzluklarıda yaşayıp göreceğiz yapacak pek birşey yok.
Hani derler ya dar yere giren şemsiye açılmaz diye ;D ;D ;D ;D ;D
Eminim anladınız ne demek istediğimi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR