Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,338
Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Arkadaşlar haklısınız toyota konusunda ama bütçeye uygun birde içime sinen araç yok heyecanlıyım biran evvel istiyorum ancak mustafa beyin satıştaki aracı dışında beni al diyen birşey yok onuda araca değil yapılı haline bayıldığım için bilemiyorum ya. nasip işte bakalım :D ama çok uzun vadede değil bu işin sonuçlanması :D

Etiketler

İyi bayramlar herkese :smiley:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1999-model-122-000-km-de-vx-100-34183748/detay

Alet yaldır yaldır.

İyi bayramlar :smiley: Güzel araç ama 99 model 120 bin km de inandırıcı gelmedi bana. Ya km saati ile oynanmış ya da adam arabayı aldıktan sonra benzine verecek parası kalmamış kullanamamış. Sizce hangisi?

Bu araç bir bayandan alindi büyük bir ihtimalle bakkal ve cocuklari okuldan alma arabasidir. İstanbulda bu araçlardan bayagi var. Hatta vx80 bile var rengide gri ariyan bulur diyorum.

evet ya gri km si düşük vx 80 hemde bundan bile pahalı dubai versiyonu hemide buzdolabı standart donanım çöl kliması çift depo vs var araçta süper bişey yapılı hoş araç vinç neyimde var :smiley:

Öncelikle bilgi için teşekkür ederim.

Faruk bey sarı toyotanın sahibiydi,izci programından hatırladım onuda.Bu yeni aracının hikayesini inceledim siteden,oldukça uğraşmış.Neden sattığını merak etim doğrusu,bu kadar emek varken.kendisine ulaşıp soracağım.epey uzun zamandır vx80 aradım fakat bulamadım.Bütçemi aştığı içinde vx100'lere bakmamıştım ama ister istemez gönül ve göz kayıyor.Sonuçta toyota.Birde küçük bir şehirde yaşamamdan ve buradaki imkansızlıklardan dolayı donanmlı araç bakmak daha cazip gelmeye başladı.

o ilanlardaki gri 55 olandan bahsetmiyorum o aracin ilk halinide biliyorum. ilanlarda olmayan bizden olmayan bir araç benimdedigim.

Faruk abinin araci satma sebebi sadece kafaya pradoyu takmiş olmasidir.

ne işin var toyotayla yaaa...
gel sana da land alalım ;D

Ah be güzel kardeşim gönül ingiliz dedi ilk başta range den başladık. Ancak kabul edersinki benim yaşadığım yer Sinop burda usta bulma şansım çok az cj serisi bir ton araç var ama onlar benim aile yapıma uymuyor. RR problemli disco ya bakabilecek usta yok. Toyota dersen onada burda usta yok ama hiç olmazsa 155 km ötede Samsun da Derindereler var. birde nette offroad görmemiş disco dediğin zaman yada yorulmamış disco 3 almak lazım :D
konu bundan ibaret toyotacı abeyler sorun yok o bölgeyede gider dedi bakalım olay tamamen öneriden ibaret yani yoksa zorlu şartların arabasının hangisi olduğuna dair bir fikir vereyim :D

1980 Transamazonica Jeep, P 3 1
1981 Sumatra Range Rover, 2 door, P 5 1
1982 Papua New Guinea Range Rover, 2 door, P 8 4
1983 Zaire Series III 88 14 7
1984 Brazil Land Rover 110 12 6
1985 Borneo Land Rover 90 16 8
1986 Australia Land Rover 90 14 14
1987 Madagascar Range Rover TD 14 14
1988 Sulawesi Land Rover 110 12 12
1989 The Amazon Land Rover 110 14 14
1990 Siberia-USSR Discovery Tdi 3-door 16 16
1991 Tanzania-Burundi Discovery Tdi 5-door 17 17
1992 Guyana Discovery Tdi 5-door 16 16
1993 Sabah-Malaysia Discovery Tdi 5-door 16 16
1994 Arg-Parag-Chile Discovery Tdi 5-door 18 18
1995 Mundo Maya Discovery Tdi 5-door 20 20
1996 Borneo Discovery Tdi 5-door 20 22
1997 Mongolia

incelemek isteyen olursa : http://www.landroverclub.net/Club/HTML/IndexCamel.htm

ama gel gör ki şartlar olsun offroad olsunda çeksekte çekilsekte o havayı birlikte koklamak o anı paylaşmak önemli.

Erkut bey selam, ben Bafra'dayim ve sizinle benzer durumdayim, LR td5 ile basladim arayisa, pajero mu yoksa dedim, simdi de toyota'da saplandim (eskiden iki yil kadar kullanmistim bu v80'i, kum uzerinde, sahilde batmaktan pek haz ederdi, sonra lada alinca arazi aracinin ne oldugunu gördüm, simdi yas 50 ye dayaninca, tipki sizin kullanim yüzdelerinizdeki gibi bir tur programi uzerinden, konfor istiyor gonul biraz da.... Ne oldu, aldiniz mi? Merak ettim. Kizilirmak Deltasi'na yolunuz duserse beklerim, kim bilir belki iki v100 ile bir sarikum da yapariz :smiley: sevgiler...

Selamlar Ben evvelki gün Bafra daydım. Araca gelince almak üzereyim. hatta bence aldım ancak işlerim dolayısıyla Almaya gidemiyorum yoksa istikamet belli bir boşluk bulamazsam yılbaşı hemen ertesi bu iş tamamdır.

Heran hayalindeyim ancak hala sahibiyle iletişime bile geçmedim işler yoğun son dakika birilerine hayal kırıklığı yada rahatsızlık vermek istemem kaldı ki uçuş millerimde iptal oluyor ancak sanırım yetecek kadar kalır yılbaşı ertesi gidicem almaya umarım hayırlısı olur.

Ama şunu söyleyeyim Çağlar abi Mücahit bey Olcayto abimiz olmak üzere bir virüs bulaştırdılarki off ekran başında bile olmasam sürekli gezenbilir ve sahibinden açık hatun "delirmek üzeresin farkındamısın bilgisayara dokunmamız bile yasak bu ne hal ya" dedi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

SON KONULAR

Geri