Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,332
Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Kürşat bey öneriniz hatta kullandığınız araç RAV4 benim hç tarzım olan bir araç değil hatta tamamen beklenti dışı çok ufak dar bir araç burda bir doktor arkadaşımınkine bindim vitaranınki kadar şöför mahalli dar çok haz etmedim açıkcası. birde güç az plastik donanım fazla biraz daha jipcik konumunda 188 cm boy ve 136 kilo biriyim ben :D haliyle vx 100 sanırım daha uygun olacak :D RAV4 le bir yere gidip araçtan insem ''kim kimi getirdi? '', '' koltuk altındamı getirdin? '' derler gibi geldi :D

Etiketler

Kürşat bey öneriniz hatta kullandığınız araç RAV4 benim hç tarzım olan bir araç değil hatta tamamen beklenti dışı çok ufak dar bir araç burda bir doktor arkadaşımınkine bindim vitaranınki kadar şöför mahalli dar çok haz etmedim açıkcası. birde güç az plastik donanım fazla biraz daha jipcik konumunda 188 cm boy ve 136 kilo biriyim ben Cheesy haliyle vx 100 sanırım daha uygun olacak Cheesy RAV4 le bir yere gidip araçtan insem ''kim kimi getirdi? '', '' koltuk altındamı getirdin? '' derler gibi geldi Cheesy

Bu kriter hiç aklıma gelmemişti :D Size katılıyorum vx100 çok daha uygun ;)

:D bakalım netteki bir kaç aracın peşine düştük bakalım nasıl bir sonuç alacağız.

bu iki araç konusunda yorumu olan olursa sevinirim ikiside gayet hoşuma gitti. yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-masrafsiz-col-aslani/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1999-model-122-000-km-de-vx-100-34183748/detay

söz sizde üstadlar :D

laciverti antalyadan ahmetusta yapmıştı tamponlar bagaj vs.yi o bilir nasıl.
km.ler orjinalse 2side iyi gözüküyor.ama görünüşten ziyade detaylıca incelemek lazım..( motor -yürür,şanzıman)

gri için konuşuyorum..

direksiyon fazla yıpranmış 120 bin için.
ön tampon tam fit gözükmüyor (kırık tırnak, değdirme vurma sökme takma gibi bir hal var)

alttaki arac 325 binde mesela karşılaştırmak için

big_27016246rto.jpg

big_27016246teh.jpg

teşekkür ederim Çağlar bey gri olan araç bu zamana kadar ilk elden kullanılmış hali hazırda ailenin yakın zamana kadar bakımları serviste yapılmış şimdi parçaları daha ucuz ve kolay bulunduğu için suriye den getirtip sanayide yaptırmaya başlamışlar. geçen bir ağır bakımdan geçmiş yürüyen motor vs . kaldırma indirme varmış aktif dediler (ki benim en korktuğum arıza türü pahalı sanırım biraz onarımı). Ve araç önden vuruk :smiley: önde gidn bir araca arkadan vurmuşlar hasarımız çok azdı yaptırdık toyota serviste kaydı var denildi .

lacivert evet Ahmet usta tarafından yapılmış benim biraz bütçeyi zorlayacak cinsten telefonda görüştük şuan onu offroad hazırlatan kişideymiş galerici kişi ve pek uzlaşma sinyali almadığım için orjinal parçaları varmı diye sormadım bile galerici 56 bin liraya satmış sattığı kişi geri bırakmış satılması için buda ayrı bir handikap NEDEN? :D :???

sizin gösterdiğiniz araç nefis duruyor ancak TEM den Suat beyle görüştük oda bana 100bin - 150bin arası bir araç bakın demişti.
bir miktar daha bekleyip araştırmalı sanırım.

bence mustafa özdağ abimizin aracı daha mantıklı hem yapılı hem sık hemde daha güvenilir bence..sahsen kendisini tanımıyorum ama gerek yaban tv de gerek burda gördügüm kadarıyla daha güvenilir bence sahsen su an imkanım olsa gözüm kapalı alırım bu aracı hem ugrasması yok herseyi hazır hemde tertemiz arac...saygılarımla...

warmaster' Alıntı:
teşekkür ederim Çağlar bey gri olan araç bu zamana kadar ilk elden kullanılmış hali hazırda ailenin yakın zamana kadar bakımları serviste yapılmış şimdi parçaları daha ucuz ve kolay bulunduğu için suriye den getirtip sanayide yaptırmaya başlamışlar. geçen bir ağır bakımdan geçmiş yürüyen motor vs . kaldırma indirme varmış aktif dediler (ki benim en korktuğum arıza türü pahalı sanırım biraz onarımı). Ve araç önden vuruk :smiley: önde gidn bir araca arkadan vurmuşlar hasarımız çok azdı yaptırdık toyota serviste kaydı var denildi .

lacivert evet Ahmet usta tarafından yapılmış benim biraz bütçeyi zorlayacak cinsten telefonda görüştük şuan onu offroad hazırlatan kişideymiş galerici kişi ve pek uzlaşma sinyali almadığım için orjinal parçaları varmı diye sormadım bile galerici 56 bin liraya satmış sattığı kişi geri bırakmış satılması için buda ayrı bir handikap NEDEN? :D :???

sizin gösterdiğiniz araç nefis duruyor ancak TEM den Suat beyle görüştük oda bana 100bin - 150bin arası bir araç bakın demişti.
bir miktar daha bekleyip araştırmalı sanırım.

ekledigim resimdeki araci ben 325 binde olupta temiz bakilmis olmasina ornek olarak koymustum.dizel ve manuel zaten o arac fiyati fazladir.

tabiki 100-150 binde arac makbul, bulursaniz orjinal. 80 ve 100 kasalarda km dusurmek cekirdek citlemek kadar kolaydir cunku ;)

benim demek istedigim gri aracta ilk elden kullanilsada , direksiyonu,koltuk dosemesini ve paspaslari o hale getiren zihniyetten almayin yani. ;D

Çağlar bey gri konusunda çok haklısınız zatende kafa karıştıran kaza olayı var lacivert iyi gibi durun bakalım yeni araçlar düşücektir heyecan ayrı tabii ama beklemekte sanırım fayda var bu arada Aslan bey Mustafa Özdağ yaban tv olayını bilmiyorum açarmısınız ?

unutmadan toyotanin yukseltme -alcaltma sisteminden cok korkmayin.
agir ve cok cok cok zorlayici arazi sartlari olmadigi surece, sistemde orjinal toyota sivisi kullandiginiz surece, ve isi bilmeyen birileri yanlislikla su veya antifiriz koymadikca ( tamamlama depolari konum olarak birbirlerine benzer ) sorun olmaz.

ama kendinizi diken ustunde hissederseniz cihanulker in yaptigi gibi susp. kit takip yukseltme -alcaltmayi devre disi birakabilirsiniz(geri donusu vardir check lambasida yakmaz)

sonucta toyota , aristokrat ve dunyanin hakimi ingilizlerinki gibi ansizin birtarafi yerde birtarafi gokte gitmez ;D

Ehm!!! LR cilere bu gönderme :D bayılıyorum sizin tatlı didişmelerinize :D centilmenlik olsun ama yinede TOYOTA :D

Mustafa abi yaban tv'de Okan Tozun'un sunduğu İzci programında Karadeniz gezisinde VX80 yeşil aracı kullanan kişi aynı zamanda programla özdeşleşen beyaz cherokee xj'yi toplayan kişi diyebilirim.Ben lacivert vx100'ü görmeye gitmiştim, araç oldukça temiz zaten daha önce Mustafa abi İstanbul'da bir bayandan almıştı.Hatta espriside vardı Etiler yokuşundan başka yokuş çıkmamış diye:smiley: Fiyat bütçemi aştığı için ben alıcı olamamıştım.Aracın tamponları ve üst sepeti takılmak üzere Antalya'ya gönderildi.Orada çok meşhur bir usta var aksesuarları o takmıştı diye biliyorum.Ben ustanın ismini bilmiyorum.Toyotacılar bilir ama sanırım.

bunu sormaya cesaretim yok ama ml 320 ile vx 100 karşılaştırılsa ne dersiniz?

abi yapma gözünü seveyim ml 320 mi yok artık baba ;D...söz konusu dahi olamaz karsılastırması g serisi belki karsılastırılabilir ama m ml ???...toyota dan sasmayın derim baskada bişey demem....iyi bayramlar...

çağlar' Alıntı:
sonucta toyota , aristokrat ve dunyanin hakimi ingilizlerinki gibi ansizin birtarafi yerde birtarafi gokte gitmez ;D

ahaaa bunu benim asil ingiliz eşeğim yaptıydı hem de yükseltmeye giderken ruhu var arabanın istemedi değişimi tepkisini koydu asil hayvan neticede
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR