Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,332

Etiketler

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Herkese selamlar,

Evet nihayet düşlenen ve beklenen oldu aracımızı aldık ve evimize döndük. Öncelikle;

- Başta güleryüzü, ilgisi ile içime Off road aşkını aşılayan THE TEAM 34 üyeleri Mert kardeşim, Olcayto ve Bülent abilerim,
- Sonrasında telefonda başını çok ağrıttığım, bilgi ve tecrübesine çok başvurduğum son dönemde artık telefonlarıma çıkmayan Çağlar
abi, :D
- Alım sürecinde sürekli rahatsız ettiğim doğru olanı seçmemde ilk ateşi yakan Başta TEM servis Suat kardeşimiz olmak üzere Burak
AKKAN, Burak ALKAN, arkadaşlarım Baybaros SAYIL abimiz,
- Son karar ve alım aşamasında ve alımdan sonra eksiklerin giderilmesi sürecinde beni hiç yalnız bırakmayan Olcayto abim ve Cemafer
nam-ı diyar "Cemo" usta ve personeline,
- Birlikte çok güzel bir gün geçirdiğim Kürşat,Erhan abi (tekila tanrısı) :smiley:, Hakan abi, Ersel kardeşime,
- Ve son olarak ta aracına gerçekten çok iyi bakmış olan harika bir araç sahibi olmama vesile olan ve aracından ayrılırken ki üzüntüsünü
yüzünde gördüğüm Tuğsan MORAL abimize,

Teşekkür ve minneti borç bilirim.

Sıcak dostlukları beni ziyadesiyle mutlu etti. Harika bir hafta geçirdim sayenizde gerçekten çok teşekkür ederim.

Bu arada iyi dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Sevgiyle...

Erkut bey aracınız hayırlı olsun..

Alana da satanada hayırlı olsun..Aramıza hoş geldiniz...

konuyu şimdi fark ettim hayırlı olsun Erkut iyi günlerde kullan.

Rica ederim, her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Aracınız hayırlı olsun. Kasasız belasız keyifle binmek nasip olsun.
Gezilerde görüşmek dileğiyle.

warmaster' Alıntı:
Herkese selamlar,

Evet nihayet düşlenen ve beklenen oldu aracımızı aldık ve evimize döndük. Öncelikle;

- Başta güleryüzü, ilgisi ile içime Off road aşkını aşılayan THE TEAM 34 üyeleri Mert kardeşim, Olcayto ve Bülent abilerim,
- Sonrasında telefonda başını çok ağrıttığım, bilgi ve tecrübesine çok başvurduğum son dönemde artık telefonlarıma çıkmayan Çağlar
abi, :D
- Alım sürecinde sürekli rahatsız ettiğim doğru olanı seçmemde ilk ateşi yakan Başta TEM servis Suat kardeşimiz olmak üzere Burak
AKKAN, Burak ALKAN, arkadaşlarım Baybaros SAYIL abimiz,
- Son karar ve alım aşamasında ve alımdan sonra eksiklerin giderilmesi sürecinde beni hiç yalnız bırakmayan Olcayto abim ve Cemafer
nam-ı diyar "Cemo" usta ve personeline,
- Birlikte çok güzel bir gün geçirdiğim Kürşat,Erhan abi (tekila tanrısı) :smiley:, Hakan abi, Ersel kardeşime,
- Ve son olarak ta aracına gerçekten çok iyi bakmış olan harika bir araç sahibi olmama vesile olan ve aracından ayrılırken ki üzüntüsünü
yüzünde gördüğüm Tuğsan MORAL abimize,

Teşekkür ve minneti borç bilirim.

Sıcak dostlukları beni ziyadesiyle mutlu etti. Harika bir hafta geçirdim sayenizde gerçekten çok teşekkür ederim.

Bu arada iyi dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Sevgiyle...

Hayırlı olsun sitedeki dostluk ve yardımlaşmanın bir ürünü daha ortaya çıktı diyebiliriz.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

abi sizi tanımıyorum ama gercektende bu amansız takibinizin karsılıgında belkide tr deki en iyi bakılmıs en güzel vx80 i aldınız cok cok tebrik ederim ve hayırlısıyla kullanmanızı temenni ederim...benim de niyetim vx 80 sahibi olmak ama daha zamanı var en az 2 yıl ::smiley: ama eminim bu 2 yıl bana dahada fazla bilgi sahibi olmamı saglıycak bu olagan üstü makina hakkında...YÜCE ALLAHIM BÜYÜK bigün bizide görecek inanıyorum buna....neyse tekrar hayırlı olsun size gülegüle kullanmanız dilegiyle...

Gerçekten çok teşekkür ederim. Mutluluğumuz tarifsiz... Ama şunu itiraf edeyim gördüğüm dostluk işte o her şeyin üstünde, umarım sizde
gönlünüzdeki aracı alma şansına kavuşursunuz. 2011 bana oldukça uğurlu geldi.

Hatta bir anı paylaşayım :smiley: araç aramalarımız sırasında bir aile dostlarımızdan çok sevdiğim bir arkadaşım yılbaşı öncesi bir akşam evde kahve
yaptılar içtik fal kapatıldı (inanmasam da) :D "Kardeşim yılbaşından sonra alacaksın, elinden çok para çıkıyor ben sana söyleyeyim." demişti :D

Nasip işte. Teşekkür ederim.

nasip işte nasip ve herzaman için ALLAH BÜYÜKTÜR...insallah bigün gelecek....burdaki arkadaslık ortamı gercektende cok güzel ve samimi herseyiyle mükemmel bi site...zaten bende insallah bu siteden alıcam vx80 imi ;) :D :p...

warmaster' Alıntı:
Gerçekten çok teşekkür ederim. Mutluluğumuz tarifsiz... Ama şunu itiraf edeyim gördüğüm dostluk işte o her şeyin üstünde, umarım sizde
gönlünüzdeki aracı alma şansına kavuşursunuz. 2011 bana oldukça uğurlu geldi.

Hatta bir anı paylaşayım :smiley: araç aramalarımız sırasında bir aile dostlarımızdan çok sevdiğim bir arkadaşım yılbaşı öncesi bir akşam evde kahve
yaptılar içtik fal kapatıldı (inanmasam da) :D "Kardeşim yılbaşından sonra alacaksın, elinden çok para çıkıyor ben sana söyleyeyim." demişti :D

Nasip işte. Teşekkür ederim.

Erkut Bey,

Ne zamandır fırsat kolluyordum, nihayet yakaladım sizi, hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum size, gönlünüzün istedğini yapmışsınız. Allah utandırmasın, kazasız belasız bol keyifli sürüşler diliyorum.

Umarım bir gün bir yerde buluşuruz görüşürüz.

Tekrar tekrar kutlarım sizi.

nazar bocu?u.jpg

Aracınız hayırlı olsun,
güzel ve kazasız günlerde kullanmak temennisiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR