warmaster' Alıntı:Abi zaten resimde araba normal gibi ben nasıl basık çıkmışım onu anlamadımtıfıl tıfıl : ;D ;D ;D ;D Bu arada koltuğu geri aldırmasak binip
inemeyecektim. ::
:
abi fazla kiloları söküp atmak lazım. ??? ???
warmaster' Alıntı:Teşekkür ederim soyadaşımSayın Ahmet abicim acı kaybınızdan dolayı sizi çok rahatsız etmek istemedim ancak ilk VX 80 takibine
girdiğimizde sizinle temasımız olmuştu sizi telefonla arayıp özdağlar daki bir aracı sormuştum. Şimdi o arac normale çevirilip orjinal kullanan
bir arkadaşımızda.Araca gelince tabiiki öyle bir araç daha iyi bakılacak inşallah sizi ve işciliğinizi kapsayan projelerimiz var.
kız aldık , kız verdik , hesabı mı.....RedlinE' Alıntı:Hey maşallah araba tank surucu tank tam ekip olmussunuz.
Bizde bayramin 80 nini sizin ordan almiştik.
bu alemde bir senin 80 in olmadi ,hatta toyotan bile ,nedir bu kismetsizlikbsayil' Alıntı:gerçi telefonlada aramıştım ama hayırlı uğurlu olsun kardeş çamurun bol olsun ;D ;D ;D
altay41' Alıntı:bu alemde bir senin 80 in olmadi ,hatta toyotan bile ,nedir bu kismetsizlik![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D ;D cnm abim benim yoksada sizlerde var hepsi benim neticede ;D ;Daltay41' Alıntı:bu alemde bir senin 80 in olmadi ,hatta toyotan bile ,nedir bu kismetsizlik![]()
![]()
![]()
warmaster' Alıntı:Affımı istiyorumben bu ara ne yaptığımı pek bilmiyorum sanırım hep karışıyor evet Ahmet07 Ahmet usta ile karıştırdım . Özür dilerim.
(Gerçi doktorun verdiği diyetten mi arabanın verdiği sevinçten mi bilemedim ama)
Mücahit bey soframız zengindir.( kendim bu aralar yiyemesem de)