Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,340
Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

gerçi telefonlada aramıştım ama hayırlı uğurlu olsun kardeş çamurun bol olsun ;D ;D ;D

Etiketler

Erkut....araba ile nerdeyse boylar eşit.. ;D ;Düstündekileri söküp 5 inc yapalım...daha minyon görünürsün.... ;D ;D

Abi zaten resimde araba normal gibi ben nasıl basık çıkmışım onu anlamadım :D tıfıl tıfıl : ;D ;D ;D ;D Bu arada koltuğu geri aldırmasak binip
inemeyecektim. ::smiley: ::smiley: ::smiley: abi fazla kiloları söküp atmak lazım. ??? ???

warmaster' Alıntı:
Abi zaten resimde araba normal gibi ben nasıl basık çıkmışım onu anlamadım :D tıfıl tıfıl : ;D ;D ;D ;D Bu arada koltuğu geri aldırmasak binip
inemeyecektim. ::smiley: ::smiley: ::smiley: abi fazla kiloları söküp atmak lazım. ??? ???

bol bol ot yiyeceksin...ben öyle yapıyorum...yanlız otun konsantre halini yiyiyorum...daha iyi boşuna tonlarca halini almıyorsun....konsantre ...200 gr kadar yetiyor porsiyonda.....

Soyadaşım :D
hayırlı olsun aracı iyi günlerde sağlık ile kullanın ve lütfen ona en az Tuğsan kadar iyi bakın .
Selamlar

Ahmet Öztürk

Teşekkür ederim soyadaşım :smiley: Sayın Ahmet abicim acı kaybınızdan dolayı sizi çok rahatsız etmek istemedim ancak ilk VX 80 takibine
girdiğimizde sizinle temasımız olmuştu sizi telefonla arayıp özdağlar daki bir aracı sormuştum. Şimdi o arac normale çevirilip orjinal kullanan
bir arkadaşımızda. :smiley: Araca gelince tabiiki öyle bir araç daha iyi bakılacak inşallah sizi ve işciliğinizi kapsayan projelerimiz var.

Hey maşallah araba tank surucu tank tam ekip olmussunuz.
Bizde bayramin 80 nini sizin ordan almiştik.

warmaster' Alıntı:
Teşekkür ederim soyadaşım :smiley: Sayın Ahmet abicim acı kaybınızdan dolayı sizi çok rahatsız etmek istemedim ancak ilk VX 80 takibine
girdiğimizde sizinle temasımız olmuştu sizi telefonla arayıp özdağlar daki bir aracı sormuştum. Şimdi o arac normale çevirilip orjinal kullanan
bir arkadaşımızda. :smiley: Araca gelince tabiiki öyle bir araç daha iyi bakılacak inşallah sizi ve işciliğinizi kapsayan projelerimiz var.

Sanıyorum adaşım Ahmet Usta ile karıştırdınız , adaş soyadaş filan olunca karışıyor doğal olarak.

Oyle olursa eskiye yazar bizim tarafa biz boş araç aldik. mtr vinç vardi sadece tam dolu araç verdik. Kuzu falanmi istesek napsakk.

Affımı istiyorum :( ben bu ara ne yaptığımı pek bilmiyorum sanırım hep karışıyor evet Ahmet07 Ahmet usta ile karıştırdım . Özür dilerim.
(Gerçi doktorun verdiği diyetten mi arabanın verdiği sevinçten mi bilemedim ama :smiley: )

Mücahit bey soframız zengindir.( kendim bu aralar yiyemesem de)

altay41' Alıntı:
bu alemde bir senin 80 in olmadi ,hatta toyotan bile ,nedir bu kismetsizlik :( :( :(

Çağlar abi her zaman bana bekle bakalım demişti. Nasip kısmet işi aslında tamamen.

altay41' Alıntı:
bu alemde bir senin 80 in olmadi ,hatta toyotan bile ,nedir bu kismetsizlik :( :( :(
;D ;D ;D ;D cnm abim benim yoksada sizlerde var hepsi benim neticede ;D ;D

inşallah çözeceğiz kısmetimizi bekliyoruz işte

warmaster' Alıntı:
Affımı istiyorum :( ben bu ara ne yaptığımı pek bilmiyorum sanırım hep karışıyor evet Ahmet07 Ahmet usta ile karıştırdım . Özür dilerim.
(Gerçi doktorun verdiği diyetten mi arabanın verdiği sevinçten mi bilemedim ama :smiley: )

Mücahit bey soframız zengindir.( kendim bu aralar yiyemesem de)

estağfurullah ha ben ha Ahmet ustam farketmez tekrar hayırlı olsun ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR