badleon' Alıntı:Hey Masallah,Allah kaza bela vermesin..
warmaster' Alıntı:Abi araba 1 şuan 2. yok2 gönüllü var
biri yoğun ben boştayım. Orta karadenize gelince kastamonu tarafından birkaç arkadaş var.
gerisi yok samsun tarafı biraz etkin ama ne yapıyorlar bilmiyoruz birşeyler yapılıyor yapıldıktan sonra haberimiz oluyor vs vs gibi. Offroad
klupleri var başkanlar var gerisi ne alemde bilemiyorum.Birde burada Avcılık ile karışıyor. Ben av işine karşıyım.
![]()
warmaster' Alıntı:Bu arada bu akşam senin şu yeni lastikleri acaba mı dedik.Kulaklarını çınlattık.
warmaster' Alıntı:Son resimde benim yavrular solda "ekmek teknesi" sağda yeni gözdeen soldaki o ışıklı çam ağacı görünümlü şeyde meşhur petrol arama platformu Liev Ericsson kendisi köprülerin altına sığmadığı için geldiğinde en üst uç kulesi çıkartılmıştı Sinopta 1,5 ayda tekrar monte edildi. Karadenize çekildi İnebolu açıklarında petrol aradı bulamadı. Sözleşmesi fesh edilmiş şimdi yine kule sökülüp boğazdan geçip İspanya ya gidecek dünyanın en büyük 2. kulesi firma Ocean Rig başka bir kule gönderecekmiş. Kapütilasyonlarla toprak altındaki kaynakların konusu karışık Türkiye nasibini deniz altında arıyor anlayacağınız.