Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,345

Etiketler

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

:D

000_0015.jpg

000_0016.jpg

100_1123.jpg

100_1119.jpg

Erkut,

Hayırlı olsun, iyi araba almışsın ;) iyi günlerde kullanman dileğiyle

Sedat

Bu akşam Bülent kardeşimle (Cevdet DURDU) güzel Sinop' un missi göleti (umarım yanlış yazmıyorumdur) bölgesine gittik azcık oynadık
100 metre kadar dik (eğim ölçerim yok eğim konusunu abartmış olmak istemem) bir yokuşu vardır yağan yağmurla güzelce yumuşamış
(cılk çamuryada cilim tabir ederiz biz) , orada kurtları döktük . O kısımdan foto alamadık eğim + çizme yoktu + karanlık çoktu makine pro
bir makine değil flaşı zaten yetmezdi. Sonra Bülent'in dükkanın köşedeki tepelikte bunları çektik. Ama gölet alanında bayağı keyif aldık 3.
deneme full kilit çıktık. Mekan müdavimi heavy drunken kardeşlerimizin ilgili bakışları altında yaklaşık 4 dakika civarında çıkışı tamamladık :D
daha erken bir saatte yine en azından birimiz inip videolayacağız. Bu arada Sinop taki yağışlı hava bitmeden offroad yarışlarının yapıldığı
parkura gitmeye sözleştik.

100_1120.jpg

100_1121.jpg

100_1122.jpg

100_1124.jpg

Son resimde benim yavrular solda "ekmek teknesi" sağda yeni gözde :D en soldaki o ışıklı çam ağacı görünümlü şeyde meşhur petrol arama platformu Liev Ericsson kendisi köprülerin altına sığmadığı için geldiğinde en üst uç kulesi çıkartılmıştı Sinopta 1,5 ayda tekrar monte edildi. Karadenize çekildi İnebolu açıklarında petrol aradı bulamadı. Sözleşmesi fesh edilmiş şimdi yine kule sökülüp boğazdan geçip İspanya ya gidecek dünyanın en büyük 2. kulesi firma Ocean Rig başka bir kule gönderecekmiş. Kapütilasyonlarla toprak altındaki kaynakların konusu karışık Türkiye nasibini deniz altında arıyor anlayacağınız.

Sağol Sedat abi arabadan çok memnunum. Allah 3. senede gönlümüze göre verdi. İş arkadaşları baştan çıkartmakmış :D Kürşad
söylemişti. ;D ;D ;D

Erkut,senin acil olarak,orta karadenizi toparlaman lazım :D
Böyle 1-2 araçla olmaz yaw :D

Abi araba 1 şuan 2. yok :D 2 gönüllü var :D biri yoğun ben boştayım. Orta karadenize gelince kastamonu tarafından birkaç arkadaş var.
gerisi yok samsun tarafı biraz etkin ama ne yapıyorlar bilmiyoruz birşeyler yapılıyor yapıldıktan sonra haberimiz oluyor vs vs gibi. Offroad
klupleri var başkanlar var gerisi ne alemde bilemiyorum.:D Birde burada Avcılık ile karışıyor. Ben av işine karşıyım.:D

warmaster' Alıntı:
Abi araba 1 şuan 2. yok :D 2 gönüllü var :D biri yoğun ben boştayım. Orta karadenize gelince kastamonu tarafından birkaç arkadaş var.
gerisi yok samsun tarafı biraz etkin ama ne yapıyorlar bilmiyoruz birşeyler yapılıyor yapıldıktan sonra haberimiz oluyor vs vs gibi. Offroad
klupleri var başkanlar var gerisi ne alemde bilemiyorum.:D Birde burada Avcılık ile karışıyor. Ben av işine karşıyım.:D

Giresunda Muzaffer abi var ;)

Bu arada bu akşam senin şu yeni lastikleri acaba mı dedik. :D Kulaklarını çınlattık.

:D :D hani eskiden yaparlardı 2 tane alırız onları çekere takarız :D diğerlerini kaplatır devam ederiz :D:D minibüsçü işi ;D ;D ;D

warmaster' Alıntı:
Son resimde benim yavrular solda "ekmek teknesi" sağda yeni gözde :D en soldaki o ışıklı çam ağacı görünümlü şeyde meşhur petrol arama platformu Liev Ericsson kendisi köprülerin altına sığmadığı için geldiğinde en üst uç kulesi çıkartılmıştı Sinopta 1,5 ayda tekrar monte edildi. Karadenize çekildi İnebolu açıklarında petrol aradı bulamadı. Sözleşmesi fesh edilmiş şimdi yine kule sökülüp boğazdan geçip İspanya ya gidecek dünyanın en büyük 2. kulesi firma Ocean Rig başka bir kule gönderecekmiş. Kapütilasyonlarla toprak altındaki kaynakların konusu karışık Türkiye nasibini deniz altında arıyor anlayacağınız.

Erkut, Türkiyenin son yıllardaki en büyük gaz keşfi olan Ayazlı sahasındaki kuyuların kazılmasında kullanıldı o kule. Türkiye'ye 2004 te gelmişti, kazdığı kuyularda şu anda üretim var.
Belkide araçlarımızda o kuyuların gazını yakmışızdır ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.