Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,332
Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

sevgili arkadaşlarım güzel dilekleri için tekrar tekrar teşekkür ederim. Serhat abiciğim nazar boncuğu süper araba konusu malum ancak öyle
bir hafta bıraktım ki geride 1 haftalık kamp gibiydi. :D

Etiketler

Erkut bey gözünüz aydın,sonunda 80 e kavuşmuşsunuz. :smiley:
Allah kazasız,belasız kullanmak nasip etsin,hayırlı olsun. :smiley:

Çok teşekkür ederim Recep bey sonunda :D Bugün ormanda gezdik kendisiyle Karadeniz in uç noktasına gittik resimleri az sonra
paylaşacağım. Nefis bir gezi oldu. :smiley:

Erkut hocam merhaba,

Sinop'a işim gereği bir kaç kez gelmiştim, çok sevmiştim. Her zamanda gelmek isterim, bir kaç tanıdık da edindim sizin oralarda. Sinop ta doğa da harika, gidilecek gezilecek çok fazla yer var, kayalık deseniz var, orman deseniz var, sahil deseniz var, çamur deseniz var yani her şey müsait.

Çok çok gelmek isterim oralara tekrar, kısmet ne zaman olur bilinmez.

Keyifli gezintiler size.

Selamlar.

Ne demek serhat abiciğim her zaman başımızla beraber bekleriz. Telefon aç çık gel abi :D

warmaster' Alıntı:
Ne demek serhat abiciğim her zaman başımızla beraber bekleriz. Telefon aç çık gel abi :D

Kımet artık Erkut kardeşim, teşekkür ederim nazik davetin için. Bende beklerim her zaman.

Kapımız her zaman açıktır sizin gibi değerli arkadaşlarımıza.

Çok naziksin Serhat abi çok teşekkür ederim :smiley:

Şimdi fotolarımız :D

İstanbul dan dönüş ...

100_1090.jpg

Resimlerdeki tarih süper ama genç hissettiriyor :D

acayip kilolu çıkmışım :D Zatende öyleyim :eek: ;D ;D ;D ;D

100_1110.jpg

100_1112.jpg

Sağolasın abiciğim. Umarım daha iyileri sizlerin olur.

Eşimde heybetine bakıp nazar boncuğu taktı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR