VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,925
Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Eylemleri izin alıp yapmak lazım buda ancak tanıdığımız medyada kişiler varsa etkili olabilir. Çünkü ben istanbul servisciler derneğinde yönetimden ölduğumdan bu tip pretostalarda Emniyet Valilik gibi kurumlardan yasal izin almaktayız.

Etiketler

Ekte hazırladığımız dilekçe örneklerini yolluyorum.
Kendinize göre istediğiniz değişiklikleri yaparak ilgili yerlere gönderebilirsiniz.
Ben bugün benimkileri postaya verdim.
Varsa başka forum üyeliklerinizde yeya derneğiniz üyeleriyle istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.
Umudumuzu kaybetmeyelim.
Sevgiler

Ekli dosyalar

• İçİşleri.doc
    24.5 KB · Görüntüleme: 249
  • Müsteşarlık.doc
    25 KB · Görüntüleme: 226

sebruy' Alıntı:
Ekte hazırladığımız dilekçe örneklerini yolluyorum.
Kendinize göre istediğiniz değişiklikleri yaparak ilgili yerlere gönderebilirsiniz.
Ben bugün benimkileri postaya verdim.
Varsa başka forum üyeliklerinizde yeya derneğiniz üyeleriyle istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.
Umudumuzu kaybetmeyelim.
Sevgiler

Ebru hanım bu dilekçe işi yoğun bir şekilde ve aynı tarih aralığında olursa etkili olabilir. katılımın yüksek olması çok önemli bunu hertürlü sosyal medyada yaymamız gerekir forum siteleri facebook twitter gibi

Karavani olan her arkadasin bu dilekce gonderme olayina destek vermesi gerekli.

Yanliz benim dikkatimi ceken birsey var. Eskiden minubus sigortasi karavan sigortasindan pahali olurdu. Anlasilan su anda karavan sigortasi belirtilen sorun (ozel amacli olmasi) minubus sigortasini gecmis durumda. Ayni surucu, ayni arac olmak kaydiyla ruhsatin karavan yada minibus olmasi arasinda ne kadar fark oluyor?

Eger bu fark cok ise ozellikle kucuk araclar icin (VW transporter vb) karavana donusturmek buyuk dez avantak olacaktir buda bir cok insani karavan donusumu yapmadan kullanmaya itecektir. Eskiden oldugu gibi. Buda son yillarda artmaya baslayan karavan sayisini giderek dusurur.

zorunlu trafik sigortasındaki haksızlık için, tüketici mahkemesine gidebiliyormuyuz, bilen varmı ?

buralpdi' Alıntı:
zorunlu trafik sigortasındaki haksızlık için, tüketici mahkemesine gidebiliyormuyuz, bilen varmı ?

giden olmadı sanırım. ama sonuç değişmez gibi geliyor çünkü serbest fiyat belirledikleri için çok fazla bişey değişmez ama sınıf farkından dolayı bir itiraz nasıl bir sonuç verirler bilemem.

12-2-2014
HDI sigorta 1.360.89 . tl

Bütün çabalarıma rağmen , çaresizce bayıldık valla. :eek: ??? :( .
Aklıma başka şeyler de geliyor ama .
. . . . . . .

Delikanlılık bizde kalsın hadi.

:mad: :mad: :mad:
Ayıptır yahu.
bu ne insafzıslık , adalet hakgetire . Bir sürü kaba..t masa başında oturup daha ne olduğunu bilmediği . Gördüğü zaman da TİREN e baktıklarını zannedenlerin verdiği hükümlere mahkum olmuşuz ağlanacak halimize .
Hadi bakalım .
Ne yapacağım ben şimdi .
Makamlarına yapmayı düşündüğümüz edepli yaklaşım etkinliğine katıldık.
Bir çok arkadaşımızın şahsi müracaatlarının sonucunu merakla bekleyip hüsran la yıkıldık.
Haala da kıvranıyoruz.

Biliyorum .
Bu nu sadece aramızda bizler okuyup bizler feryadedecegiz .

Hani , diyorum . Buralara eli uzanabilen birileri nüfusunu kullanır da "Yahu ne dir bu mesele " diye bir kabadayılık yapar da gözlerine (edepli olmam lazım) gösterir mi . :-\

Halimize bakın. Yine dayı mı ? arayacağz .

Sözüm meclisten dışarı.

1 mart ta tr.sigortası doluyor.şuana kadar 780 gibi rakamlar buldum.ama 560 tl.ye yaptıran abimiz var ziraat e yaptırmış,bizede 980 tl. çıkarttılar. bir iki gün daha vaktim var araştırıyorum.

Bugun ziraatten 700 liraya 3 taksite boldurerek yaptirdim.

Yani zamani degil ama bir hedef belirleyerek karavanlarimizla kapisina dayanip eylem yapalim. Basin bildirisi okuyalım. Baska caresi yok.

Ben de dilekçeme henüz cevap alamadım.
Ama zaten dilekçe bombardımanı yapmazsak bir sonuç da alamayacağız bence.
İlgilenenler bir önceki sayfada ekte yolladığım dilekçe örneklerini bulabilir.

Tüketici mahkemesi fikri bence çok iyi. Kazanılırsa emsal teşkil eder ama bunu yapabilecek vakti ve avukatı olan biri var mı aramızda? Aslında bu konuda iş derneklerin yöneticilerine düşüyor bence. Ayrıca maddi masraflarını internet üzerinden destek kampanyası yaparak toplayabiliriz çok rahat. Bir paypal hesabına herkes 20 tl yatırsa mahkeme masrafları karşılanabilir. Bunların hiçbiri uçuk fikirler değil, hatta yapmazsak sadece söylenip duracağız.

Merhaba arkadaşlar, çabalarınızı takdir ediyor, elimden gelen desteği veriyorum ama Ülkemizin geldiği bu noktada her şeyden umudumu kestim. Karavanımı kuş uçmaz kervan geçmez bir dağ başına çekip, yaklaşan olursa "dur kimdir o eller havada yaklaş" filan demeden vurmayı planlıyorum. Geleceğiniz zaman kriptolu telefonumu neyim aramayın dumanla haber verin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR