Vinç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Vinç Tavsiyesi

yazılanları ilgiyle okudum
derneğimiz bir araç daha kattık ve mustafa arkadaşıma t-max 12000 lik al diye söyledim (arada ben kaldım:( ) oda sen al dedi bende humadan 12000 lik aldım almaz olaydım TAM bir HÜSRAN
araç antalyada tamponları yapıldı vinç takıldı geldi ilk pazar bir yere gittik benim defender battık güya yeni ya vinç ilk defa kullanacaz açtık halatını yarıya kadar bağladık çekmiyor bırakın çekmeyi halatı geri toplamayadı mecbur halatı sonuna kadar açtık yerinden çıkardık arkaya attık 2 gün sonra vinc kutuya koyup humaya gönderdik dedilerki bişiysi bozulmuş dediler telefonda anlayamadım ilk defa kullanılacak ürün nasıl bozuk oluyor ayrıca ben halat tellerinde kopukluklar gördüm sıfır vinçin halatında nasıl böyle kopukluklar oluyor anlayamadık humadan bize söylenen vinç kullanmışsınız iade alamam oldu ya kullanabilsek zaten bu sorun olmayacaktı humanın tavrı satarım gerisine karışmam inanamadığım olay ilk defa kullanmak için açtığımız vincin çalışmaması şimdi artık sıfır bir ürün aldığım konusunda süphelerim oldu firmamın da ürünü geri iade almak istememesi şimdi vinç humada bedelini ödedik ilk defada çalışmayan ürünü almak istemi,oruz çünkü o vince karşı güvenimiz yok vinç humada geri istemiyorum öderlerse bedelini ne ala yoksa vinci alıp araca taktırmayacağım

ben defenderime britpart 9000 lik aldım 3-4 ay sonra vinç yandı içine su girmiş dediler motoru yanmış ücretli yaptılar ikinci kez yandı ben burda sardırdım şimdilik problem yok

anlıyacağınız humadan iki tane vinç aldım ikiside sıkıntı oldu şimdi firmanın tavrını bekliyorum
sanayi bakanlığı ve il hakem heyetine şikayet dilekçelerimizi hazırladık ayrıca tüketici mahkemesine bir dilekçe hazırladık en kolayı tüketici mahkemesine açılan davalar mış
takip edecez

Etiketler

Açıkcası yazılanlar ben de ürküttü, ben de humadan 1200 lik tmax aldım, yurtdışından ucuza vinç getirme imkanım varken ben humadan almayı tercih ettim, ilerde sıkıntı yaşadığımızda arkamızda bir firma olur diye.Eğer işi bu boyutta savsaklıyorlarsa, gezenbilirdeki off roadcıların çoğu humadan alınma vinçleri kullanıyorlar.Yarın öbür gün bizim başımıza da aynı şeyin gelebileceğini düşünerekten bu konuya Gezenbilir olarak tepkimizi koymamız gerekir.

kokteknik' Alıntı:
yazılanları ilgiyle okudum
derneğimiz bir araç daha kattık ve mustafa arkadaşıma t-max 12000 lik al diye söyledim (arada ben kaldım:( ) oda sen al dedi bende humadan 12000 lik aldım almaz olaydım TAM bir HÜSRAN
araç antalyada tamponları yapıldı vinç takıldı geldi ilk pazar bir yere gittik benim defender battık güya yeni ya vinç ilk defa kullanacaz açtık halatını yarıya kadar bağladık çekmiyor bırakın çekmeyi halatı geri toplamayadı mecbur halatı sonuna kadar açtık yerinden çıkardık arkaya attık 2 gün sonra vinc kutuya koyup humaya gönderdik dedilerki bişiysi bozulmuş dediler telefonda anlayamadım ilk defa kullanılacak ürün nasıl bozuk oluyor ayrıca ben halat tellerinde kopukluklar gördüm sıfır vinçin halatında nasıl böyle kopukluklar oluyor anlayamadık humadan bize söylenen vinç kullanmışsınız iade alamam oldu ya kullanabilsek zaten bu sorun olmayacaktı humanın tavrı satarım gerisine karışmam inanamadığım olay ilk defa kullanmak için açtığımız vincin çalışmaması şimdi artık sıfır bir ürün aldığım konusunda süphelerim oldu firmamın da ürünü geri iade almak istememesi şimdi vinç humada bedelini ödedik ilk defada çalışmayan ürünü almak istemi,oruz çünkü o vince karşı güvenimiz yok vinç humada geri istemiyorum öderlerse bedelini ne ala yoksa vinci alıp araca taktırmayacağım

ben defenderime britpart 9000 lik aldım 3-4 ay sonra vinç yandı içine su girmiş dediler motoru yanmış ücretli yaptılar ikinci kez yandı ben burda sardırdım şimdilik problem yok

anlıyacağınız humadan iki tane vinç aldım ikiside sıkıntı oldu şimdi firmanın tavrını bekliyorum
sanayi bakanlığı ve il hakem heyetine şikayet dilekçelerimizi hazırladık ayrıca tüketici mahkemesine bir dilekçe hazırladık en kolayı tüketici mahkemesine açılan davalar mış
takip edecez

HUMA OTO'YU TAVRINDAN DOLAYI KINIYORUZ, İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ.

olayın mağduru benim humo oto kınıyorum
destekleriniz için de teşekkür ederim.
müşteri satıcının kölesi mi her dediğini yapacak

bu konuyu sürekli aktif tutacam
T_MAX VE HUMAOTO konusunda herkes e bize yaptıkları yanlışı başkalarına yapmamaları konusunda off-roadçı arkadaşlarımı uyarmayı ı kendime görev adlediyorum

mustafacığım özür dilerim sana bu kötü ürünü T-max vinci tavsiye ettiğim için
sana WARN vinç buldum
malatyadan gelince takarız selamlar

Huma otonun sahibinden.com sitesinde xj için şnorkel ilanı var.
aradım almak istiyorum dedim, elimizde yok dediler.
Ne zaman gelir diye sordum,belli değil dediler.
İyide kardeşim olmayan ürünün ne diye ilanını verdiniz dedim,arkadaşlara sormam lazım ben bilmiyorum dediler.
Ben bi ara gelir sorarım sen zahmet etme dedim kapattım...
Yorum size kalmış.

bende humadan brıtbart 8000 vınc aldım suan sorun yok ama sıze yaptıgı terbıyesızlık mahkemeye verırısenız arkanız dayım ble bısey olmaz lmamalı

takip etmekte fayda var. Çok yakın bir zamanda vinç alacağım. Buraya yazılması çok iyi olmuş. Geçmiş olsun diliyorum.

Tüketici hakları mahkemsi sorunu çözer.

POWERREKLAM.jpg

selam
arkadaşlar uzun yıllar offroad yaptıktan sonra piyasada bazı ürünlerin gereğinden pahalı satıldığının farkına vardım ve yurtdışından hesaplı ve kaliteli vinç getirdim ve 6-7 aydır offroad camiasına power marka vinç ile giriş yaptık ve sattığımız ürünlerden herhangi bir şikayet almadık bu demek değildirki bizim sattığımız üründede hiçbir zaman problem çıkmaz yada ömür boyu bozulmaz önemli olan burda müşteri memnuniyeti para kazanmak ikinci plan kaldı ki bu vinçlerin yedek parçaları çok pahalı fiyatlı şeyler değil biz her zaman ürünümüzün arkasındayız sonuçta bende öncelikle bir offroadcuyum olaya bu gözle bakmak herşeyden önemli diğer ithalatçı firmalarında bu yaklaşımda olmaları halinde çözülmeyecek bir problem yok...

Güvendiğiniz bir off-road aksesuarcısı malzemecisi yada adı neyse söyleyebilirmisiniz?

tahaozak' Alıntı:
Tüketici hakları mahkemsi sorunu çözer.

Gerekenler yapılacaktır, onlar ürünün arkasında durmasalarda biz arkadaşımızın arkasında aslanlar gibi dururuz.

Mustafa abimize ve diğer arkadaşımıza yapılanı kınıyorum.... bu yapılan yanlışları paylaşalım ve birlikte tepki koyalım kalitesiz mal satıp arkasında durmayan paragözler bizim ticari bir pazar değil çok büyük bir aile olduğumuzu ve bizden birisini kandırmanın hepimizi kandırmak demek olduğunu görsünler....

26 yıldır BOSCH yetkili satıcılığı yanında 16 yıldırda bosch yetkili servisiliği yapmaktayım
temel ilkemiz olan şu sözü çok uzun zamandır işyerlerimizde asılı durur ve bu misyon ve vizyonla hareket ederiz

news_49_big.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri