Vinç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,413
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Vinç Tavsiyesi

slm arkadaşlar 3 ay önce aldığım 12000 lb vinç 3.kez arıza verdi servisten geldikten sonra resimdeki aracı çekemedi.
Şimdi faturalı ve cj 5 için alınan vinci 2 kez servise götürdüm ve yine (3. kez) arıza yaptı ne yapmam gerekir sizce [attachment=1]

12000 lb vinç.jpg

Etiketler

abcreklam' Alıntı:
slm arkadaşlar 3 ay önce aldığım 12000 lb vinç 3.kez arıza verdi servisten geldikten sonra resimdeki aracı çekemedi.
Şimdi faturalı ve cj 5 için alınan vinci 2 kez servise götürdüm ve yine (3. kez) arıza yaptı ne yapmam gerekir sizce [attachment=1]

Vincin markası neydi ? Yanlış hatırlamıyorsam Tüketici Hakları aynı kusurdan dolayı 3. kez tamire giden üründe değişim hakkı veriyordu.

vincin markasını daha sonra yazsam yanlış olmaz heralde çünki yarın vinci söküp götüreceğim ve satıcı 3. arızada ne diyeceğini bilmiyorum.benim istediğim ya geriye alsın yada değiştirsin.eğer konuşmamız olumlu yada olumsuz geçerse yine sizlerle paylaşacağım.yinede bu kanu hakkında fikri olan arkadalarımız yazarlarsa sevinirim.

markasını şimidide yazsan bişe olmaz sanırım :smiley: yazda bizlerde bilelim

unal' Alıntı:
markasını şimidide yazsan bişe olmaz sanırım :smiley: yazda bizlerde bilelim

Bence de yazın markayı. Eğer değişim yaparlarsa artı puan olarak onlara yansır, yok size zorluk çıkartırlarsa bu camia da ona göre tavır alır. Yani her şekilde yazmanız lazım marka ve firmayı...

bence bi ürün aynı arızayı tekrarlıyosa kesinlikle fabrikasyon bir hata vardır satıcı firma veya yetkili si kim ise bu ürünü değiştirmekle yükümlüdür tüketici haklarında bu vardır

evet arkadaşlar sizlerinde deği gibi 1. arızasında elektrik motorunu komple değiştirdiklerini söylediler. 2, arızada role takımı dediler değiştirdiler. 3. kez arızasında fren geubu dediler. Yanlız ben tamir istemiyorum bu vincin özünde bi imalat hatası var. Oysaki firma yetkilileri ingiltereden geldiğini gerekirse göndereceklerini söylüyorlar ben ise 3 aydır vinç sahibiyim fakat hiç arabamı çekme imkanı olmadı ne zaman bağlasak arıza verdi. aynı marka vinç iki arkadaşımda var onlarınkilerde sorun yok artık kesin ve kesin fabrikasyon bi hata olduğunu tahmin ediyorum.nasipse yarın sizleri bilgilendirecegim.

arkadasım markayı soylersen sevınırım resımde mavı sentetık halat gozukuyor o nedenle ıkı tane sentetık halatlı vınc vardı ıkısınıde almadım brıtbart aldım kesın olarak markayı solersenız kımse sahıbede kalmaz gonul rahatlıgıyla vınc alır

bu konuyu 2 dir okuyorum ayıplı bir ürün var satıcı firma ürüne sahip çıkmamakta
bence sentetik halatlı vinç kullanıcısıyım tabiri caizse köpek gibi vinç çok memlunum
bence ürününün markasını açıklamanız gerek artık ona göre bilelim yini vinç alkacak arkadaşlarda aynı hataya düşmesin
bunda kötü ne olabilir bilmiyorum

Arkadaş nedense vincin markasını burdan deklare ederse satıcı firmanın tamir/değişim yapmayacağını düşünerekten markayı açıklamaktan çekiniyor.Ancak hata yaptığının farkında değil, kusura bakmayın ama böyle konularda tabiri caizse ne kadar "yırtık" olursanız o kadar haklarınızı elde edebilirsiniz.Ne kadar kabullenir boyun bükerseniz de o kadar ezilirsiniz.

tüketici haklarında belirtildiği şekilde; eğer ürün garantili olduğu sürece aynı hatayı 2 kez farklı hatalaradan 4kez servıse giderse ürün değişim hakkı doğar.

Hasan günnardan kilit aldım 1 hafta sonra bozudu garantisi yok dedi buna ne yapacaz ;)

abi bu sorunu altında bişey aramayaraktan cevap veriyorum :smiley: :smiley:
1. neden ondan aldın(ne demek ,sediğimi anlamıssındır)
2. onda ürünün faturası muhakkak vardır o faturayla birlikte gerekli işlemi yapabilirsin önemli olan fatura

Hasan'ım büyük sanayideki günnardan aldım fatura fiş felan yok.

tahaozak' Alıntı:
Hasan'ım büyük sanayideki günnardan aldım fatura fiş felan yok.

Ona yapacak bişe yok :smiley: Bazı yerlerden alınan şeylerin garantisi eve gidene kadardır :smiley: Gore-tex bot arayışı içinde olduğum bir dönemde Arow adlı mağazada enişteme ayakkabı bakarken yan raftaki tezgahtar kızın müşterisine söylediği, bu ayakkabı su geçirmez garantisini veriyorum lafı aklıma geldi :smiley: Biz Türk Milletiyiz, fabrikanın koymadığı garantiyi verir, sonrada tanımamazdan geliriz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri