Vinç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,413
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Vinç Tavsiyesi

selam arkadaşlar öncelikle kimseden korkum falan yok bende esnaf olduğum için satıcıyı anlıyorum.bu ürünü alırken çok beğenip aldım görüntü olarak ayrıca iki arkadaşımda bu vinçten var (T-MAX 12000 LB)
onlarda hiç sorun yok tabiri caizse köpek gibi çekiyo zannedersem benimki fabbrikasyon bi hatası var.
Şimdi soruyorum size t max - britpart - goliath ve benzeri vinçlerin adam gibi bir yetkili servisi varmı. yoksa bu adamlar bu vinçleri nasıl ithal ediyorlar türkiyede belli sayıda yetkilli servisi olmadan bu ürünlleri tc satamazlar.her ne olursa ollsun ithal edilen her ürünün garantisi olmak zorundadır.satıcısı garanti yok desede
Ben firmaya son şansı verdim yardımcı olma taraftarı ollduğu için yoksa tüketici ollarak hakllarımı çok iyi biliyorum 1.500 tl verdim o vince faturalı olarak alım yaptım. sonucu ne olursa olsun hakkımı ara va parayı yada vincin yenisini alırım.
Bu vinç konusunu billen arkadaş varsa t-max 12000 lb vinç çinden mi geliyor yoksa başka ülkeden mi.
niye soruyorsun derseniz satıcı bu vinc yapılmaz ise ingilltereye göndereceğini söyledi. doğruluk payı nedir.

Etiketler

Bildiğim kadarıyla T-max lar Avusturalya markası ancak üretimleri Çinde yapılıyor.İngiltreyle bir alakası yok.İngiliz olanlar Britpart.Yinede verdiğim bilgi kesin değildir.

abcreklam' Alıntı:
selam arkadaşlar öncelikle kimseden korkum falan yok bende esnaf olduğum için satıcıyı anlıyorum.bu ürünü alırken çok beğenip aldım görüntü olarak ayrıca iki arkadaşımda bu vinçten var (T-MAX 12000 LB)
onlarda hiç sorun yok tabiri caizse köpek gibi çekiyo zannedersem benimki fabbrikasyon bi hatası var.
Şimdi soruyorum size t max - britpart - goliath ve benzeri vinçlerin adam gibi bir yetkili servisi varmı. yoksa bu adamlar bu vinçleri nasıl ithal ediyorlar türkiyede belli sayıda yetkilli servisi olmadan bu ürünlleri tc satamazlar.her ne olursa ollsun ithal edilen her ürünün garantisi olmak zorundadır.satıcısı garanti yok desede
Ben firmaya son şansı verdim yardımcı olma taraftarı ollduğu için yoksa tüketici ollarak hakllarımı çok iyi biliyorum 1.500 tl verdim o vince faturalı olarak alım yaptım. sonucu ne olursa olsun hakkımı ara va parayı yada vincin yenisini alırım.
Bu vinç konusunu billen arkadaş varsa t-max 12000 lb vinç çinden mi geliyor yoksa başka ülkeden mi.
niye soruyorsun derseniz satıcı bu vinc yapılmaz ise ingilltereye göndereceğini söyledi. doğruluk payı nedir.
ustam keske bastan soleseydın resımde sentetık halat var dıye sentetık halatlı vınc almadım sımdı sıfır aldıgımız vınce sentetık halat alcaz ;D ;D ;D

Arkadaslar alınan malzeme ne olursa olsun çin malı kötüdür diye birşey yok. Malzemeyi getirecek olan firmanın istegine göre görünümü aynı ama kalitesi farklı üretimler yapılıyor. Örnek olarak Harley Davidson bile çinde üretim yaptırıyormuş. hiç kötüsünü alan yada gören oldumu aranızda ? görüntüde aynı olan bir maldan cok kazanmak isteyen kalitesi düşük üretim yaptırıyor. Çin malı kötü diye birşey bence yok. Kötü niyetli satıcılar yada ithalatçılar var.Türkiye ye giren tüm ürünlerin 2 yıl garantisi olmak zorundadır. Net Lift marka vinç te çinde üretilmektedir ama türk malı diye satılmaktadır. ve nereye giderseniz bol yedek parça ve 2 yıl garantili diye satılır. bizim araçlarımızda kullanacagımız vinçleri getiren öyle cok fazlada ithalatçı yok parmakla sayılacak kadardır.bu vinçleri satanların coguda bir kaç aya kadar bişey olursa yardımcı oluruz,diye satmaktadırlar. vincinizi alırken detayları konuşarak ve saglam bir firmadan alınki karşınızda muhatap bulabilesiniz. detayını tam bilmiyorum hangi mallarda gecerlidir ama alınan malzemenin 30 gün içinde koşulsuz iadesi yapılıyor.bu vinç içinde gecerlimidir bilmiyorum. 3 sefer servis gören bir malzeme yenisi ile değiştiriliyor yada iade alınıyor diye biliyorum.

:smiley: beni anlayan birilerinin olması beni sevindiriyor. bu forumlar hepimiz için çok iyi bu sadece vinç değil diğer konulardada birbirimize destek olmalıyız.
örnek vermek gerekirse gezenbilir vasıtası ile mahmut kardeşimi tanıdım ve hella 1000 sis farı aldım ondan bir gün sonra ampul patladı telefon edip durumu anlattım ertei günü baktı iki ampul sağolsun arkadaş esnafmış böyle satıcılar olursa çokk müşteri kazanırlar ilgi ve destekleriniz için tüm gezenbilir dostlarına teşekkür ediyorum

BAKIN BENİM VİNCİN AYNISINDAN ÇİNLİLERDE İNGİLTEREDEN ALMIŞLAR[attachment=1]

untitled.jpg

abcreklam' Alıntı:
BAKIN BENİM VİNCİN AYNISINDAN ÇİNLİLERDE İNGİLTEREDEN ALMIŞLAR[attachment=1]

Eğer o senin vincin aynısıysa benimde vincin aynısı oluyo :D Gerçi ben şimdiye kadar 1 defa deneme fırsatı bulabildim ama bir sorun yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam.

evet bende deneme fırsatı bulamadım fırsat bulduğumdada bi işe yaramadı
1.seferde çekmedi arkadaşlar kafa yaptılar aldığım yere bıraktım motorunda sorun var dediler
2.seferde arkadş battı onu ben çekecem dedim aman dediler bende iddia ettim halatı bile toplamadı vinç rolesi arızalı dediler değiştirdiler
3. bu sefer tamam dedik daıhatsu feroza battı aslında battı sayılmaz çimende bağladık yine hüsran arabayla gel deneyelim dediler gittim istanbula balatalar gidik dediler.
4. 40 lira balata ücreti istediler.
vinç her bozulduğunda 100 km götür vinci bırak biz yapalım 100 km geriye dön 200 almaya 100 km vinci al 100 km eve dönüş 200 bu olay 3 kez olunca 1200 km yol yapmış oluyorum.
ben 1350 lira verip vinç alıyorum üzerine 400 lira yakıt harcayıp gidip geliyorum vakit harcıyorum adam bizim hesaba 40 lira borç yazmış.
bu camiadaki tüm dostlara diyorum bu malı ülkeye sokuyorlarsa s.s. garanti verecekler. garanti vermeyen adamlardan alışveriş etmeyelim.bize garantisiz malı vermekle bizi enayi yerine koduklarını unutmayın.

madem garantisi yok, ilk iki işlem için nereye bıraktınız, ne kadar ücret ödediniz ?

abcreklam' Alıntı:
işin içinden çıkılmaz hale gelince garanti yok muhabbeti doğdu
iki kez firmanın yakınında bir jeep servisi var ordaki arkadaşlara yaptırdılar ben hiçbir ücret ödemedim.

40 liralık parca cok onemli olmasa gerek, balataya ne olmuş ?

bence önemli değil ama 6 kez istanbula vinç için gidip benim ücret taleb etmem gerekirken onlar balata yanmış kullanıcı hatası diyorlar hiç araç çekememiş bir vinc 3 kez halatlama yaptık üçündede başarısız oldu bu durumda nasıl bir hata yapmış olabiliriz ben onuda anlamış değilim .insanları avel yerine koyuyorlar.

evet sllm arkadaşlar benden vinç markası isteyen arkadaşllar vincin markasını verince vinci satan firmanın sahibi bu mesajı okuyup bana bozulmuş ve ceza kesmiş akllınca 40 llira parça parası fatura etmiş bu parayı havale etmedende vinci kargoya vermediler parayı gönderdim yorumu sizllere bırakıyorum

Yani arkadaşlar bu durumda garantili WİNÇ satan bir firma yokmu demek oluyor türkiyede.
Malına sahip cıkmıyormu bilindik firmalarda ? nasıl oluyor yani 1000 TL nin üzerinde verip winç alıyorsun arıza durumunda tamir parası alınıyor 3 aylık , 3 kez kullanılmış bir makina garanti kapsamına girmiyor bu nasıl oluyor. peki bu durumda bu firma nasıl oluyorda halaa mal satabiliyor bu camia bence birbirini bir şekilde tanıyor birbiriyle bilgi alış verişi yapıyor bu gibi şeyerin olması ve duyulması hepimiz için iyi olur ama satıcı firma için pekte iyi olacagını tahmin etmiyorum. Bu ve bun un gibi durumları farklı forum sitelerinde paylaşmakta fayda var arkadaşlar lütfen paylaşımlarımızı devam ettirelimki herkez aynı duruma düşmesin. :eek:

abcreklam' Alıntı:
evet sllm arkadaşlar benden vinç markası isteyen arkadaşllar vincin markasını verince vinci satan firmanın sahibi bu mesajı okuyup bana bozulmuş ve ceza kesmiş akllınca 40 llira parça parası fatura etmiş bu parayı havale etmedende vinci kargoya vermediler parayı gönderdim yorumu sizllere bırakıyorum

Cezayı size değil kendisine kesmiş. Bana kimse o markadan satamaz...

dostum, sen de once garantisi yok dediler yazdin, sonra kullanici hatasi dediler dedin tam bir karar versen iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri