Vinç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Vinç Tavsiyesi

Adnan Çetinel' Alıntı:
yöneticiler lütfen bizim banner'ı durdursun, bu yıl sonuna kadar yaptığımız ödemeyi de geri istemiyoruz, illa geri ödenecekse bu karalama kampanyasını yürüten bu 3 kişiye ödensin.

Adnan bey, para lazımsa biz size gönderelim, haddinizi aşmayın lütfen. Bu şekilde davranarak hiçbir yere varamazsınız.

Etiketler

Adnan Çetinel' Alıntı:
yöneticiler lütfen bizim banner'ı durdursun, bu yıl sonuna kadar yaptığımız ödemeyi de geri istemiyoruz, illa geri ödenecekse bu karalama kampanyasını yürüten bu 3 kişiye ödensin.
ADNAN CETİNEL senin banneri durdurlmasın önümüzdeki yılın banner ücretini ben ödüyorum ödemeyende şerefsizdir

Vinç kulesinin altında görünen halat sürtünme izi vinç kutudan çıktığında varmıydı?

Adnan Çetinel' Alıntı:
vincin bize geliş fotoları:

[attachment=1]
evet adnan cetinel vinc size öyle geldi ilk kullanma gereği duyduğumuz zaman yani lazım olduğu zaman acıklamalı yazıyorumki ben bunu yukarılarda da cok yazdım anlatamadım galiba vinci ahmet ustayla beraber taktık yani takılmış vinc yerine ama görevini yerine getirmedi aracı cekmediği gibide geride sarmadı halatı cıkartık halatıda cıkartırken ortalarında kopuklular vardı size vinc ben göndermek zorundaydım cünükü geri sarmıyordu gönderdik gerisi malum HUMA OTO BU TEZİMİ KULANIYOR ANLAMIŞ DİĞİLİM REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ( adnan abi diyorum benden büyüksünüz iş adamısınız lütfen allah rızası icin konuyu kapatın ) CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM
[attachment=2]

[attachment=3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri