Vinç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,413
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Vinç Tavsiyesi

valla bizde aldık 3 adet t max 12000 daha takmadık ama içime b, kuşku düştü şimdi hata mı yaptık acaba ??? ??? ???

Etiketler

T-Max Avustralya menşelidir, Avrupa’da Ingiliz Bearmach Plc firması tarafından dağıtılmaktadır, biz de aynı firmadan temin etmekteyiz. Ingiltere, Almanya, Fransa vs gibi Avrupa ülkelerinin yanında ABD’de de yoğun olarak satılmaktadır, İngilizce bilenler “testimonials” ları okuyarak vinç hakkında daha çok bilgi sahibi olacaktır.

bizzat gelerek alışveriş yapanlar bilirler, ürünü teslim etmeden önce ambalajı yanında açar ürünü gösterir öyle teslim ederiz, müşterinin yanımızda olmadığı durumlarda, kargo ile gönderileceği zaman yine ambalaj açılır, ürün eksik/kırık var mı diye kontrol edilir, bu bizim T-Max veya Bearmach firmasına olan güvensizliğimizden değil, genel bir uygulamamız.
Bu olayda da vinç kontrol edilmiş, müşterinin talebi üzerine vinç Antalya Ahmet Usta'ya gönderilmiştir. Ahmet Usta vinci açmış ve montajını yapmıştır.

Ahmet Usta birden çok fazla adette T-Max vinç montajı yapmıştır, kullanılmış vinci tanıması için görmesine bile gerek yoktur, kokusundan tanır, kesinlikle sıfır vinç taktım diyor, halatını tam açarak kontrol etmedim ama ileri geri çalıştırdım o şekilde teslim ettim diyor.

bizi önce kökteknik aramış durumu anlatmıştır, biz gönderin bir bakalım dedik, burada vinç konusunda uzman, Atilla Usta vinci kontrol etti, evet bu vincin freni sıkışmış, bu vinç zorlanmış dedi, vincin bize geldiği halini birazdan fotolarla göstereceğim.

vincin bize geliş fotoları:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG_1142.jpg

IMG_1143.jpg

IMG_1144.jpg

Adnan Çetinel' Alıntı:
daha sonra Mustafa Bey arayarak, Şafak arkadaşımızla görüştü ve ben vinci istemiyorum bana parasını gönderin dedi.
adnan bey vinc konusu devam edecekse biz sadece VİNCİ BİR KERE DAHİ i kullanamadığımızı buyüzden size gönderdiğimizi ısrarla söylüyoruz yazışmalarla lütfen bana cevap hakkı verdirmeyin ???

gezenbilir yöneticileri bizleri ekip olarak iyi tanırlar, buna rağmen buradaki karalama devam ediyor, bu konuda bizi savunmayan yöneticilere teesüf ederim.

yöneticiler lütfen bizim banner'ı durdursun, bu yıl sonuna kadar yaptığımız ödemeyi de geri istemiyoruz, illa geri ödenecekse bu karalama kampanyasını yürüten bu 3 kişiye ödensin.

Adnan Çetinel' Alıntı:
yöneticiler lütfen bizim banner'ı durdursun, bu yıl sonuna kadar yaptığımız ödemeyi de geri istemiyoruz, illa geri ödenecekse bu karalama kampanyasını yürüten bu 3 kişiye ödensin.
adnan bey tutumunuz gercekten hayeller ötesi sedat beyin yapıcılığı olmasaydı sedat bey aradıktan sonra kimse bir kelime dahi yazmadı ben o vincden de paradan da vazecmişim vinci sedat beyin bilgileri dahilinde LÖSEV DERNEĞİNE BAĞIŞLADIM

Adnan Çetinel' Alıntı:
daha sonra Mustafa Bey arayarak, Şafak arkadaşımızla görüştü ve ben vinci istemiyorum bana parasını gönderin dedi.

fotolarda vincin hali belli oluyor mu bilmiyorum ama hiç kullanılmamış vinç görüntüsü yok, bunu anlamak için usta olmaya gerek yok

Adnan Çetinel' Alıntı:
fotolarda vincin hali belli oluyor mu bilmiyorum ama hiç kullanılmamış vinç görüntüsü yok, bunu anlamak için usta olmaya gerek yok
O VİNCİ BİR SEFER KULLANMAK NASİP OLSAYDI KULLANDIM BOZDUM DERDİM BUNU 1400 LİRA İCİN DİĞİL 1400000 İCİN DAHİ YAPAN ŞEREFSİZDİR PARAM REZİL OLMAK DEYİMİ BU OLSA GEREK ( BÜYÜKLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HİC BİR SÖZLERİ BOŞ DİĞİL )

ADNAN BEY BİZ KONUYU KAPATMAYA CALIŞTIKCA YARAYI KAŞIYORSUNUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri