Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdartimur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,480

Etiketler

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Selamlar
Ellerinize emeğinize sağlık,
Çok güzel olmuş.

Serdar bey,
Araciniza gercekten cok buyuk emekler vermissiniz..cok guzel olmus ve dilerim sonuc sizi tatmin etmistir.Kazasiz keyifli surusler diliyorum ..
bu forumda yaptiginiz paylaşımlar da gerçekten bir o kadar takdire şayan...eminim benim gibi Unimog dusunen bircok arkadasa da cok faydali oldunuz .. tesekkurler ..
Ertugrul

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, elinize, emeğinize ve zamanınıza sağlık.

Bu sorum için bağışlayın, ancak çekme belgeli bir araç için bu kadar uğraşmıssınız evraklarıyla, neden ilk gördüğünüz aracı almadınız? Yeni sahibi olarak ruhsat çıkarken motorunu da işletebilirdiniz? Bu değişiklik içinize mi sinmedi yoksa?

Bir de TRT 5'te (şimdiki TRT Türk) zor yollar programı var,biliyorsunuzdur belki, orada yurtdışından misafirler gelmişti kendi araçlarıyla. Hollanda'dan yaşlı bir çift (60'ı geçmişlerdi) ya bir yeni kasa unimogları vardı yada aynı unimog tarzı Man'ları vardı (şimdi tam hatırlayamadım). Arkasını karavan haline getirmişlerdi ve inanılmaz yollardan geçtiler, o kadar yol gelmiş olmaları da ayrı bir olay tabi ;D

Hayırlı olsun , kaba bir araç olmasına rağmen oldukça tatlı olmuş. Denize indiniz mi?

hayrlı olsun guzel olmuş gule gule kulan onu ancak kulanan bılı tambır canavar

Çok teşekkürler. Kullandıkça benim de hayranlığım bu canavara daha da artıyor. Bu kadar komforsuz ve rahatsız bir aracın verdiği zevk ve neden olduğu bağımlılık şaşırtıcı gercekten....:smiley:

Yapan ustanın emeğine yapılmasına vesile olan araç sahibininde sabrına saygı duyuyorum.Güle güle kullanın...

arabanız çok güzel olmuş güle güle kullanın
Allah kaza bela vermesin
benim gibi unimog sevdalısı insanlarla karşılaşmak güzel birşey.
bende geçen ay unimog 421 aldım onu topluyorum
sizin yaptıklarınızı ve çektiğiniz sıkıntıları şimdi daha iyi anlıyorum
gerçekten çok zor ve zahmetli bir iş.insanın çok sabırlı olması gerekiyor.
inşallah günün birinde bir offroad gezisinde karşılaşırız.
benim aracın yapım aşamalarının linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57482.msg664813#msg664813

Off_Road' Alıntı:
Serdar bey,
Araciniza gercekten cok buyuk emekler vermissiniz..cok guzel olmus ve dilerim sonuc sizi tatmin etmistir.Kazasiz keyifli surusler diliyorum ..
bu forumda yaptiginiz paylaşımlar da gerçekten bir o kadar takdire şayan...eminim benim gibi Unimog dusunen bircok arkadasa da cok faydali oldunuz .. tesekkurler ..
Ertugrul
ertuğrul abi sende yavaş yavaş unimog alacaksın gibi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri