Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdartimur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,469
Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Teşekkür ederim. Aracın tente mekanizmasını benim isteğim üzerine tornacı Zeki Usta tasarladı ve yaptı. Tente için proje düzenlettirmediğim için muayene dönemlerinde sorun çıkmasın diye böyle bir yola başvurduk, güzel de oldu tek problemi hareketli olan mekanizmanın motor titreşimine bağlı olarak zırıltı yapması, onu da ince kavuçuk desteklerle az çok engelledim. Çoğunlukla tente hep üzerinde oluyor sadece muayene zamanında aracın tentesini söküp mekanizmayı aşağıya indiriyorum, muayenede sorun çıkmıyor. Bir ara tenteyi çıkarıp mekanizmayı indirme aşamalarının fotolarını çekip siteye eklerim. Saygılarımla.

keçelikalem' Alıntı:
serdar bey, öncelikle aracınızı güle güle kullanın. gerçekten sarı-siyah uyumu çok yakışmış unimoga. kasanın üzerindeki tente uygulaması da çok farklı. elinizde tente kapalı iken (yani aşağıya indirilmiş şekilde) çekilmiş fotoları varsa bizimle paylaşırmısınız? çalışma mekanizması dikkatimi çekti. ustalarınızın ellerine sağlık. gerçek zanaatkar oldukları belli oluyo.
ekrem

Etiketler

uçankarga' Alıntı:
evet haklısınız benzinlilerle fazlaca haşırneşir oldum ve 1300 serisi için ise aracı yeniden dağıtıp toplayacak kadar da tecrübeye sahibim :smiley: sizdeki genelde ormanda dsi de telekomda ve karayolllarında kullanılan modelidir.sizin aracınızın direksiyonu eğer katlanır tipse kupa devrilir ama değilse devrilmez ve ayrıca kupayı şaseye bağlayan menteşeler de görünmüyor fotoğraflarda.neyse sonuçta işleminiz başarıyla gerçekleşmiş önmeli olan budur.benim bilmem yada bilmem okadar da önemli değil ama yinede şunu belirtmeyi isterim ki unimog deyince benim için akan sular durur ve dilim durmaz konuşur bildiğini söyler ;D

Yorumlarınız için teşekkürler, bildikleriniz benim için önemli, Unimoglardan anlayan gereckten cok fazla kişi yok bu nedenle bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı herzaman beklerim. Saygılarımla Serdar timur

şeref usta' Alıntı:
doktorum nadir bey bu işi biliyor. ben bu kupayı bu hale getirdiğim zaman kupa yere inme seviyesine geliyor. tabii ki böylede güzel nadir beyi kutkuyorum bizde takıldığımız konularda nadir beyden yardım alalım derim.

Nadir Bey Unimog konusunda benim her zaman güvendiğim değerli bir bilgi ve tecrübe kaynağıdır. Daha önce de birçok konuda kendisinden yardım aldım ve Nadir Bey de hiç bir zaman yardımlarını ve bilgisini esirgemedi sağolsun. Saygılarımla

çok güzel olmuş ellerinize sağlık
bu sevimli ve becerikli araçlardan bir gün inşallah bize de nasip olur

SELAM BEN EDİRNEDEN ÇETİN İLERGİN ELİMDE 73 MANTA KASA MERCEDES 280 VAR MUAYENE VAR HİCBİR MASRAFI YOK ARACIMI KAFA KAFAYA BENZİNLİ YADA DİZEL UNİMOGLA TAKAS YAPMAK İSDİYORUM CEP NO 05316564506 SAYGILAR

Serdar bey elinize sağlık bu unimoglar gerçekten bir hastalık bende o virüse yakalandım :smiley: 404s aldım tadilattayım. son halinin resmini atarmısınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.