Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdartimur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,491
Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

elinize sağlık kullanımı çok zevkli araçlardır güle güle bineceğinizden eminim :smiley:

Etiketler

Eeeee...............çok süper olmuş. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

Maşallah diyelim. ;D (Bendende küçük bir hediye) ;D

[attachment=1]

bynazarlikpl5.jpg

Çok güzel bir çalışma,
aracın neler yaptığını zaten biliyoruz.
Kazasız ,belasız ,ağız tadıyla sürüşler dilerim.

Merhaba arkadaşım,aracınız güzel olmuş güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.
Ustanızın ellerine sağlık bu arada sabrınız içinde sizi ve sizler gibi olanları takdir ediyorum.
Kalın sağlıcakla.

Teşekkürler. Gerçekten de bu işler biraz sabır işiymiş. Ben kendimi sabırlı olarak bilirdim en fazla 1 ay sürer denilen iş 2-2.5 ayda bitince benim bile son haftalarda sabrım tükendi, üstüne bir de bazı ustaların umursamaz tavırları (Hepsi için söylemiyorum, cok harika, işinde ehil dürüst ustalarla da tanıştım), sözlerinde durmayıp işi zamanında bitirmemeleri ve bunun da üstüne "Ya iş tahminimden fazlaymış anlaştığımız ücreti arttırman gerekir" gibi talepleri sabrımı zorladı açıkcası. Neyseki sonuç tatmin edici, umarım sanayi ile işlim olmaz birdaha (Zor bir ihtimal ama en azından uzun bir süre sorunla karşılaşmamayı umuyorum). Saygılarımla, Serdar Timur

cesaretiniz için tebrik ederim. aracınızı güle güle kullanın. maşallah çok güzel olmuş.
çok özel değilse bu canavarın size ortalama maliyeti ne oldu acaba? (araç+tüm sanayideki işlemler+yedek parça+ruhsat vs.)

Konuya ilk giriste belirtmistim zaten, araci 12000 TL'ye aldim ve yaklasik 12000 TL daha masraf ettim, bunun içinde noter satiş ücretinden, aracın Antalya'ya nakliyatına, motor pompa bakımından, boyasina, döşemeden, dış tentesine, far, ayna, cam silecekleri gibi ufak ayrıntılara kadar tüm harcamalar dahildir. Saygilarimla, Serdar Timur

Serdar bey aracınız tek kelimeyle Muhteşem olmuş güle güle binin ileriki zamanlarda düşündüğüm proje.Bende Antalya da yaşıyorum.Sizin engin tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak. :smiley: Açıkçası bu mog'u yakından görmek istiyorum. Müsait olduğunuz bir gün.Sevgiler saygılar emeği geçen herkes sağolsun.Hoşçakalın. :smiley:

Elinize kolunuza sağlık.Emeği geçen herkese teşekkürler. Darısı da bana olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR