ben şimdi bilet aldım polatlıdan sincana gelecem 3 vagon 35 numara biletim trende buluşalım içersen yemekli vagonda bir bira ısmarlarım yeşilaycıysan çay ısmarlayayım özelden de mesaj atarım cep telefonu senin yerin belli mi aldın mı bileti
dostum benim programda değişiklik oldu trene ben eskişehirde binecem yht ile eskişehire geçip ordan binecem 3 vagon 30 numarada olacam trende ararım seni polatlı gözüme çok kısa geldi yht de bi aksilik çıkmazsa kesin yetişecem trene yht de aksilik gibi 14 varıyo eskişehire dogu 14. 30 da ama en az yarım saat aksar doğu bi sorun olmaz arada bi çiğ börek yemelik zaman farkı kalır
dostum benim programda değişiklik oldu trene ben eskişehirde binecem yht ile eskişehire geçip ordan binecem 3 vagon 30 numarada olacam trende ararım seni polatlı gözüme çok kısa geldi yht de bi aksilik çıkmazsa kesin yetişecem trene yht de aksilik gibi 14 varıyo eskişehire dogu 14. 30 da ama en az yarım saat aksar doğu bi sorun olmaz arada bi çiğ börek yemelik zaman farkı kalır
Daha onceleri birkac kez yalnizca Arifiye kadar yolculuk edebildigim. ( O da seneler once ogrencilik yillarinda) Dogu Ekspresini Haydarpasa`dan ciktigi son seferine icimde uktelerle el salladim. En iyi ihtimalle artik Ankara-Kars olarak calisacak. " Umudu dürt /Umutsuzlugu yatistir" demis E.Cansever Umarim bir sabahta Dogu Ekspresinin Haydarpasa`ya donusu icin yollara koyulurum.
Doğu Ekpresinin son seferinde gördük. Ekrem'i (medford) ile kısa bir görüştükten sonra kendisi Ankara'ya doğru yola çıktı. Sanırım şu saatlerde hala trendedir
Ben Haydarpaşa'dan binip Ankara'ya kadar geldim, Medford da Eskişehir'den katıldı. Şans eseri yemekli vagonda bir grup genç gitar çalıp şarkı söylüyorlardı. Birlikte sohbet ettik, eğlendik. Bu güzide trenin son seferine katılmış olduk. Ayrıca Medford ile de tanışmış oldum, süper oldu Herkese iyi yıllar !