Doğrudur. Bu resmi facebok ta yayınladığımda, bir kaç arkadaş bakış açımız aynı diye aynı yer ve pozisyonda çekilmiş resimlerini göstermişlerdi.En son resimin çekildiği yerde bizimde resmimiz var daha evvelden burada yayınlanmıştı.
Uzun gölün yakınlarında Kaçırdığım görülmesi gereken nereler vardı bilemedim. Keşke batum la ilgili bilgilendirmenizi uzungöl içinde yapsaydınız. Gezimden haberiniz vardı.Uzungöl ziyaretiniz bitirince o çivardaki pek bilinmeyen saklı güzellikleri galiba ıskalamışsınız!
Yazımın bir bölümün dede aktardığım gibi, gezi yazılarını geziden aldığımız enerjiyi aktarmak için sıcağı sıcağına yazmak gerekli aradan zaman geçince bazı yerler unutulup ana arterler akılda kalıyor benimde Trabzon ve Rizeyi atlamam gibi. Demek ki Trabzon ve Rize, her ikisinin de kalelerine çıktım ve manzaralarını çok beğenmeme ragmen, bu gezimde akılda kalan Uzungöl, Ayder, Borçka karagöl ve Batum kalmış. Ama dönüşte de Rizeye uğradım inşallah o bölümü atlamadan yazarım.Eh artık kusuruma bakmayın o yerlerde havanın daha sıcak olduğu başka bir zamanda ziyaret edilir
Otopark ücretsiz tabiat parkı giriş ücreti var 18 tl. Ayrıca okadar yol gidip görmeden geri dönmek arabaya yazık etmişsin.Otopark ücreti ne kadar aldılar acaba?Ben dört yıl önce otomobil ile gitmiştim,küçücük arabaya o zaman 15 tl istemişler ben de kızıp geri dönmüştüm