Trenle Türkiye Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medford Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 390
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,634
Ynt: Trenle Türkiye Turu

Ben yarın sabah 09:00'da Haydarpaşa'dan Doğu Ekspresi'ne binip, 18:30 civarı Ankara'da ineceğim :smiley: Nasıl görüşelim?

Etiketler

janissary' Alıntı:
Ben yarın sabah 09:00'da Haydarpaşa'dan Doğu Ekspresi'ne binip, 18:30 civarı Ankara'da ineceğim :smiley: Nasıl görüşelim?

ben şimdi bilet aldım polatlıdan sincana gelecem 3 vagon 35 numara biletim trende buluşalım içersen yemekli vagonda bir bira ısmarlarım yeşilaycıysan çay ısmarlayayım özelden de mesaj atarım cep telefonu senin yerin belli mi aldın mı bileti

Nevmeram' Alıntı:
Bu arada zamanında TRT'nin yaptığı bir belgesel vardı. Paylaşayım dedim. Böyle link vermek yasak mı bilmiyorum. Eğer sorun olursa kaldırılabilir.

http://filmindirt.org/belgesel-filmler/5587-trt-icinden-tren-gecen-sehirler-tvrip/
bence bi mahsuru yok gayet faydalı bir paylaşım

Ben de 4 nolu pulman vagon 15 numaradayım. Yemekli vagonda Alman usulü kutlarız yılbaşını :smiley:

janissary' Alıntı:

dostum benim programda değişiklik oldu trene ben eskişehirde binecem yht ile eskişehire geçip ordan binecem 3 vagon 30 numarada olacam trende ararım seni polatlı gözüme çok kısa geldi yht de bi aksilik çıkmazsa kesin yetişecem trene yht de aksilik gibi 14 varıyo eskişehire dogu 14. 30 da ama en az yarım saat aksar doğu bi sorun olmaz arada bi çiğ börek yemelik zaman farkı kalır

medford' Alıntı:
dostum benim programda değişiklik oldu trene ben eskişehirde binecem yht ile eskişehire geçip ordan binecem 3 vagon 30 numarada olacam trende ararım seni polatlı gözüme çok kısa geldi yht de bi aksilik çıkmazsa kesin yetişecem trene yht de aksilik gibi 14 varıyo eskişehire dogu 14. 30 da ama en az yarım saat aksar doğu bi sorun olmaz arada bi çiğ börek yemelik zaman farkı kalır

Eğer müsait olursanız Eskişehir'de olduğunuz vakit size eşlik edebilirim. Eğer bir aksilik çıkmazsa. Özelden numaramı atıyorum.

Daha onceleri birkac kez yalnizca Arifiye kadar yolculuk edebildigim. ( O da seneler once ogrencilik yillarinda) Dogu Ekspresini Haydarpasa`dan ciktigi son seferine icimde uktelerle el salladim. En iyi ihtimalle artik Ankara-Kars olarak calisacak. " Umudu dürt /Umutsuzlugu yatistir" demis E.Cansever Umarim bir sabahta Dogu Ekspresinin Haydarpasa`ya donusu icin yollara koyulurum.

Doğu Ekpresinin son seferinde gördük. Ekrem'i (medford) ile kısa bir görüştükten sonra kendisi Ankara'ya doğru yola çıktı. Sanırım şu saatlerde hala trendedir :smiley:

Ben Haydarpaşa'dan binip Ankara'ya kadar geldim, Medford da Eskişehir'den katıldı. Şans eseri yemekli vagonda bir grup genç gitar çalıp şarkı söylüyorlardı. Birlikte sohbet ettik, eğlendik. Bu güzide trenin son seferine katılmış olduk. Ayrıca Medford ile de tanışmış oldum, süper oldu :smiley: Herkese iyi yıllar !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR