Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Sizden veya araçtan yana bir sıkıntı yoktu zaten, buradaki dostluklar konusunda kesinlikle aynı fikirdeyiz.
Benim sıkıntım uzaktan birşeyleri yapamamak. Türkiyede olsaydım herşey daha kolay olurdu.
Ayrıca benim aracın satışı konusundada net bir cevap alamamıştım o an. Kısmet değilmiş.
Sizinde yeni aracınız hayırlı olsun, sanırım sizede Suriye yolları görünüyor.
altay41' Alıntı:simdi o konuya gelince,Cihan sizinle konusmus ama siz fazla ince eliyorsunuz anladigim kadari ile neyse kismetinize insallah daha iyi arac bulursunuz.Ama bu topluluk icinde benim kimseye yanlis yapmam soz konusu olmaz,eksigi olan bir araci da bu koselerde telaffuz etmem,sanirim diger arkadaslar da boyle dusunur,buradaki arkadaslik paraya degisilmez.ben aracimi size soyledigimden dha yuksek fiyata sattim bilginize.
fj40 in yanina 100 cok iyi olur,cunku kistli butce ile bu arac cok luks ,
ben de su anda bj75 var 86 model onu topluyoruz,uygun hidrolik direksiyon nasil bulunur bilen varmi,100 den sonra cok zor geldi...
Sizden veya araçtan yana bir sıkıntı yoktu zaten, buradaki dostluklar konusunda kesinlikle aynı fikirdeyiz.
Benim sıkıntım uzaktan birşeyleri yapamamak. Türkiyede olsaydım herşey daha kolay olurdu.
Ayrıca benim aracın satışı konusundada net bir cevap alamamıştım o an. Kısmet değilmiş.
Sizinde yeni aracınız hayırlı olsun, sanırım sizede Suriye yolları görünüyor.