Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,635
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altay41' Alıntı:
simdi o konuya gelince,Cihan sizinle konusmus ama siz fazla ince eliyorsunuz anladigim kadari ile neyse kismetinize insallah daha iyi arac bulursunuz.Ama bu topluluk icinde benim kimseye yanlis yapmam soz konusu olmaz,eksigi olan bir araci da bu koselerde telaffuz etmem,sanirim diger arkadaslar da boyle dusunur,buradaki arkadaslik paraya degisilmez.ben aracimi size soyledigimden dha yuksek fiyata sattim bilginize.
fj40 in yanina 100 cok iyi olur,cunku kistli butce ile bu arac cok luks ,
ben de su anda bj75 var 86 model onu topluyoruz,uygun hidrolik direksiyon nasil bulunur bilen varmi,100 den sonra cok zor geldi...

Sizden veya araçtan yana bir sıkıntı yoktu zaten, buradaki dostluklar konusunda kesinlikle aynı fikirdeyiz.
Benim sıkıntım uzaktan birşeyleri yapamamak. Türkiyede olsaydım herşey daha kolay olurdu.
Ayrıca benim aracın satışı konusundada net bir cevap alamamıştım o an. Kısmet değilmiş.
Sizinde yeni aracınız hayırlı olsun, sanırım sizede Suriye yolları görünüyor.

Etiketler

suriye dogru adres,birde iyi cikma bulursan bence tak cunku senin aracda 16 yillik,problem olmaz o paralar cok fazla turbo icin
stepne tasiyiciyi taktinmi

simurg2' Alıntı:
bj 75 mi dediniz hidrolik direksyonmu dediniz ben kartal oto sanayide bu arkadaş ben yaparım dedi benim pompa patlak yutdışı sitelerde buldum ama nasıl getirilir nasıl alınır çözemedim kartal otosanayideki ustayı bekliyecegiz artık bulursanız benimde haberim olsun yada haberleşelim
sadece pompa cok problem olmaz saniyorum,amerkadan gelecekse Caglar cok bilgili bu konuda,bizim arac da kara direksiyon var,sizin arac orj.hidrolik direksiyon mu ,

altan bey araç orjinalınde hidrolik direksyonmuş pompa patlayınca pompa ve diğer bağlantılar sökülmüş pompayı yenileyip yola devam edeceğiz sanırsam ama ne gerekir nasıl yapılır bilmıyorum kartal sanayideki usta olurmu dediğimde pompa için pompa uydururuz olmaz falan değince direksyon pompaları 3-5 bar basınçla çalışır daha büyüğü zatenb yok dedi ama eski araç olduğu vede biraz uğraştırıcı olduğu için boş zamanlarında yapmak yada uğraşmak istiyorlar sen ara beni dedi doş bir zamanda yaparım problem olmaz dedi

simurg2' Alıntı:
altan bey araç orjinalınde hidrolik direksyonmuş pompa patlayınca pompa ve diğer bağlantılar sökülmüş pompayı yenileyip yola devam edeceğiz sanırsam ama ne gerekir nasıl yapılır bilmıyorum kartal sanayideki usta olurmu dediğimde pompa için pompa uydururuz olmaz falan değince direksyon pompaları 3-5 bar basınçla çalışır daha büyüğü zatenb yok dedi ama eski araç olduğu vede biraz uğraştırıcı olduğu için boş zamanlarında yapmak yada uğraşmak istiyorlar sen ara beni dedi doş bir zamanda yaparım problem olmaz dedi
senin aracin modeli ile birlikte,sase numarasini yazarmisin biz de bir bakalim olurmu?

Arkadaslar,
toyotanizin modeli ozellikleri ve tamir manuelleri ,parca numaralarini gorebileceginiz site,belki bilenleriniz vardir bir bakin
sase numarasini tam olarak girip bakiyorsunuz
www.toyodiy.com

altay bey adres için teşekkürler yanlız ben birşey bulamadım yada beceremedim yardım edermısınız yılı girdik modeli girdik parçanın kodunu istiyor bilsek zaten orda işimizne arkadaşlar anlayan bilen varsa lütfen yardım

Şükrü kardeş çok sağol peki burdan siparış verdiniz mi siz hiç elinize ulaşmasında bi problem oluyormu

http://www.sahibinden.com/col_versiyonu_vx80_-04WQQaXQQ22843974WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=6#mega

tanıyan varmi araci ????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri