Uygun gitmiş,fiyat uygun yazılınca beklemeden hemen satılıyor.Dün çıkmış bugün satılmış.XXSİLVERADOXX' Alıntı:trabzon dan ruhan abi,31bin lira
22 sine kadar opsiyonlamis,nezaman gelecegini soyleyinde ,yolunu cevirelim : :XXSİLVERADOXX' Alıntı:trabzon dan ruhan abi,31bin lira
ya sorma dun aksam 11.00 a kadar arac ilanlarina bakiyordum,ne zaman koydular da goremedim hayret ettim,izmit ten bir arkadas icin bugun cumadan once aradik,satilmis.fissek' Alıntı:Uygun gitmiş,fiyat uygun yazılınca beklemeden hemen satılıyor.Dün çıkmış bugün satılmış.
Evet ama inşallah sonumuz Sivas spor a benzemez,onun içinde pek fazla havasına girmiyoruz.altay41' Alıntı:Recep kardes Bursa yi sampiyon yacaksiniz bu sene insallah.
Dün gece çıkan son ilanmış ;D ;Daltay41' Alıntı:ya sorma dun aksam 11.00 a kadar arac ilanlarina bakiyordum,ne zaman koydular da goremedim hayret ettim,izmit ten bir arkadas icin bugun cumadan once aradik,satilmis.
ben degil,Mesut arkadasa bakiyoruz.Ben de arabasizim su anfissek' Alıntı:Dün gece çıkan son ilanmış ;D ;D
Sizde mi 80 kasa arıyorsunuz?
Anladım,siteden 96 model Ankara dan satılık bi 80 kasa vardı ama oda 40 istiyordu sanırım.Ama temiz arabaydı,sahibide iyi bi arkadaş.altay41' Alıntı:ben degil,Mesut arkadasa bakiyoruz.Ben de arabasizim su an
altay41' Alıntı:evet arkadaslar soylediginiz gibi gercekci rakamlar olunca arabalarin musterisi hazir.
Caglar kardes,bir bilen olarak senden bir ricam var,bj 75 85 model ,bu araclarda orta def. kilidi varmidir?