RedlinE' Alıntı:ama ne şeyyy
senin şilediki evin onune yakişir bir tane
CDM-SUBARU' Alıntı:Araca ve aracın sahibine saygımız sonsuz.
Fakat o paraya Cihan,dahada verimli bir araç hazırlar
cihanülker' Alıntı:erkan hazırlayamassın , daha fazlasına çıkar , ben onun için koydum buraya bu aracı kardeş ,hiç uğraşmadan al bin ,tarzı bir fj 40
RedlinE' Alıntı:zaten patlatacak bombayi o kesin adim gibi eminim adam sanayi muhabbetini seviyor. ee simdiki araciylada bu muhabbete hasret kaldi.
içinden diyordur ulan aliyim 40/75 arasi birşey şoyle en az 6 ay sanayide kafa dagitirim.
RedlinE' Alıntı:zaten patlatacak bombayi o kesin adim gibi eminim adam sanayi muhabbetini seviyor. ee simdiki araciylada bu muhabbete hasret kaldi.
içinden diyordur ulan aliyim 40/75 arasi birşey şoyle en az 6 ay sanayide kafa dagitirim.
CDM-SUBARU' Alıntı:Cihan,kilitler-yükseltme-vinç eyvallah
Roll cage ve mp3 felan çıkar abicim.Ne kaldıki.
Haaa,araç çok temiz v.s başka
CDM-SUBARU' Alıntı:VX100 ün bişey kalmadı,nerdeyse bitti.Uğraşcak bişey kalmadı.
E araçta uğraştırmıyo zaten,tank gibi maşallah ;D ;D
Evet haklısın,canının sıkıntısını gidermek için bişey lazım
cihanülker' Alıntı:erkan arabanın boşu ,temiz olanı en az 15 lira ,oda bulamssın çünki yok , senin kilit dediğin ,ön arka + kompresörü ile beraber min 6000 tl cik ,montaj hariç , 35 lastik tane fiyatını söylemeyeyim sen biliyorsun ,jant fiyatınıda aynı şekilde, M 8724 vinç yaklaşık 3000 usd olması lazım ,sen hesabını yap bakalım ne çıkıyor kardeşş
cihanülker' Alıntı:yok yahu yanlış anladın VX 100 ,ön kilitte geldimi ,ufak tefek şeyler ilave edeceğim ,ömürlük oldu araç kıyamam satmaya ,türkiyede tek ,bir eşi yok , bu fj 40 başka bir şey ,hatta acaip bir şey , arazi şeysi tam anlamıyla