Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,880

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

peşin 37 biter sizce
ama oraya gidip canli pazarlik yapmak lazim telde dusecegi rakam 40

zaten patlatacak bombayi o kesin adim gibi eminim adam sanayi muhabbetini seviyor. ee simdiki araciylada bu muhabbete hasret kaldi.
içinden diyordur ulan aliyim 40/75 arasi birşey şoyle en az 6 ay sanayide kafa dagitirim.

Erkan bencede hazırlayamazsın ;)

cihanülker' Alıntı:
erkan hazırlayamassın , daha fazlasına çıkar , ben onun için koydum buraya bu aracı kardeş ,hiç uğraşmadan al bin ,tarzı bir fj 40 :D

Cihan,kilitler-yükseltme-vinç eyvallah
Roll cage ve mp3 felan çıkar abicim.Ne kaldıki.

Haaa,araç çok temiz v.s başka ;)

RedlinE' Alıntı:
zaten patlatacak bombayi o kesin adim gibi eminim adam sanayi muhabbetini seviyor. ee simdiki araciylada bu muhabbete hasret kaldi.
içinden diyordur ulan aliyim 40/75 arasi birşey şoyle en az 6 ay sanayide kafa dagitirim.

müco valla doğrusun ama bu aralar hiç vaktim yok , uğraşmaya ,antalyada olsaydım neler yapardım neler ama ankarada çok zor bu işler :D

RedlinE' Alıntı:

VX100 ün bişey kalmadı,nerdeyse bitti.Uğraşcak bişey kalmadı. :smiley:
E araçta uğraştırmıyo zaten,tank gibi maşallah ;D ;D

Evet haklısın,canının sıkıntısını gidermek için bişey lazım ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Cihan,kilitler-yükseltme-vinç eyvallah
Roll cage ve mp3 felan çıkar abicim.Ne kaldıki.

Haaa,araç çok temiz v.s başka ;)

erkan arabanın boşu ,temiz olanı en az 15 lira ,oda bulamssın çünki yok , senin kilit dediğin ,ön arka + kompresörü ile beraber min 6000 tl cik ,montaj hariç , 35 lastik tane fiyatını söylemeyeyim sen biliyorsun ,jant fiyatınıda aynı şekilde, M 8724 vinç yaklaşık 3000 usd olması lazım ,sen hesabını yap bakalım ne çıkıyor kardeşş :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
VX100 ün bişey kalmadı,nerdeyse bitti.Uğraşcak bişey kalmadı. :smiley:
E araçta uğraştırmıyo zaten,tank gibi maşallah ;D ;D

Evet haklısın,canının sıkıntısını gidermek için bişey lazım ;)

yok yahu yanlış anladın VX 100 ,ön kilitte geldimi ,ufak tefek şeyler ilave edeceğim ,ömürlük oldu araç kıyamam satmaya ,türkiyede tek ,bir eşi yok , bu fj 40 başka bir şey ,hatta acaip bir şey :D , arazi şeysi tam anlamıyla

cihanülker' Alıntı:
erkan arabanın boşu ,temiz olanı en az 15 lira ,oda bulamssın çünki yok , senin kilit dediğin ,ön arka + kompresörü ile beraber min 6000 tl cik ,montaj hariç , 35 lastik tane fiyatını söylemeyeyim sen biliyorsun ,jant fiyatınıda aynı şekilde, M 8724 vinç yaklaşık 3000 usd olması lazım ,sen hesabını yap bakalım ne çıkıyor kardeşş :D

:eek: Üh bu makinanın kilitleri bu kadar varmı yaw .
E bu durumda sözümü geri aldım ;D

cihanülker' Alıntı:
yok yahu yanlış anladın VX 100 ,ön kilitte geldimi ,ufak tefek şeyler ilave edeceğim ,ömürlük oldu araç kıyamam satmaya ,türkiyede tek ,bir eşi yok , bu fj 40 başka bir şey ,hatta acaip bir şey :D , arazi şeysi tam anlamıyla

Zaten sen bu aracı satarsan yuh sana,bırak torunlarına binsin işte. :D

Fj40 evet başka bişey.
Benim uzun yolum ve aile felan olmasa alacağım tek araç. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR