Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,605
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Dediğin gibi Mustafa Abi o gece kapıda beklemeseydi, Tarık ın hali nice olacaktı ;D

cihanülker' Alıntı:
sen dua et mustafa abiye ,yoksa şimdi tırım tırım sanayide arabanı yaptırıyordun veya ,karsta tarlanın ortasında traktör bekliyordun çeksinler diye :D ,, :D

Etiketler

Öğretmenevinin kapısı ne kapısı olucak. Mustafa abi söz verdirdi bize Tarık ı batırmayacağız diye.
;D
ata036' Alıntı:
ne kapısı bu anlamadım bir fırıldak var bu kapı işinde ama dur bakalım ::smiley: ??? neymiş cevap bekliyorum

ya kurban olurum ben size tuh be ya yeterki siz batıraydınız beni battığı yerde bırakıp gelirdik sabah mustafa abiyle gider çıkartırdık tam aradığım şeydi bir kamp yapamadık iki ekşin olmadı offroad konusunda onuda zamana ve size bıraktım ama kimse oralı olmayınca bende zorlamak istemedim bu sefer olmadı bi dahaki sefer inşallah
sizler isteyin yeterki ben o KIRAT ı çamurada batırırdım yanda yatırırdım of ya ah mustafa abi ah

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D toyotacı olsanda seni seviyorum abiii ;D ;D ;D ;D yüzünden o mimiklerin ve gülümsemelerin hiç eksik olmasın

ata036' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D toyotacı olsanda seni seviyorum abiii ;D ;D ;D ;D yüzünden o mimiklerin ve gülümsemelerin hiç eksik olmasın

sağol tarıkçım bizim defender kullanan bir arkadaşımız var yunus bager ,şöyle br lafı var

arabaya bakmam ( markaya ) direksiyondaki adama bakarım adammı diye , çok doğru söylüyor ,benim marka ile işim olmaz ,insan severim ,dost severim ,gülmeyi severim ,gerisi komik ,gülmek için yapılan espiriler , aman ciddiye almayın ,bende seni çok seviyor ,gözlerinden öpüyorum :D

Eyvallah, Gezenbilir in kıratlı, yüreği sevgi dolu, güleç yüzlü iyilik prensi. ;D

ata036' Alıntı:
ya kurban olurum ben size tuh be ya yeterki siz batıraydınız beni battığı yerde bırakıp gelirdik sabah mustafa abiyle gider çıkartırdık tam aradığım şeydi bir kamp yapamadık iki ekşin olmadı offroad konusunda onuda zamana ve size bıraktım ama kimse oralı olmayınca bende zorlamak istemedim bu sefer olmadı bi dahaki sefer inşallah
sizler isteyin yeterki ben o KIRAT ı çamurada batırırdım yanda yatırırdım of ya ah mustafa abi ah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR