Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,868
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Uzun yol mu dedin?

KArs seyahati toplamda 4200 km yapmışız FJ40 ile.

Var mı bir gezide bu km yi yapan FJ40 ile?

Tay gibi gitti geldi maşallah.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Zaten sen bu aracı satarsan yuh sana,bırak torunlarına binsin işte. :D

Fj40 evet başka bişey.
Benim uzun yolum ve aile felan olmasa alacağım tek araç. :smiley:

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Uzun yol mu dedin?

KArs seyahati toplamda 4200 km yapmışız FJ40 ile.

Var mı bir gezide bu km yi yapan FJ40 ile?

Tay gibi gitti geldi maşallah.

Burak'çım FJ 40 tartışmam haklısın.
Fakat benim için uygun değil,yoksa alacağım tek makinadır. ;)
Ben özellikle bahar-yaz-sonbahar da sürekli kamplardayım,hemde çoluk çocuk.Sürekli uzun yol felan yani,dağlar bayırlar. ;D
Şahsen burdan Ardeşen'e FJ 40 ile ailece yazın o araç benim yolculuk kriterlerime pek uymuyor. ;D
Ben bastımmı 120-160 arası yapmalıyım hayatım,klima olmalı,konforlu olmalı yani biraz. ;)

Zaten bizde yolu çoluk çocuk değil, eski FJ40 lı Ahmet abimle yaptık. ;D
Yani FJ40 ı bilen kişler, e tabi beklentilerde buna göre.
Ailecek biraz zor tabi.
Senin kriterler VX100 der bana göre.
Belki bende bi ara konfor isteyebilirim kim bilir? ::smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Burak'çım FJ 40 tartışmam haklısın.
Fakat benim için uygun değil,yoksa alacağım tek makinadır. ;)
Ben özellikle bahar-yaz-sonbahar da sürekli kamplardayım,hemde çoluk çocuk.Sürekli uzun yol felan yani,dağlar bayırlar. ;D
Şahsen burdan Ardeşen'e FJ 40 ile ailece yazın o araç benim yolculuk kriterlerime pek uymuyor. ;D
Ben bastımmı 120-160 arası yapmalıyım hayatım,klima olmalı,konforlu olmalı yani biraz. ;)

Allah gönlüne göre versin.

Ben marka olarak kesin Toyota düşünüyosunda modele karar veremiyosun diye düşündüm. :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yok VX100 değil
1-TYT
2-Pajero
3-Vitara

Ama ya 1. yada 3. olur gibime geliyor. :smiley:

Ya aslında şu benim uzun yolum aile felan durumu olmasa direk sorgusuz sualsiz FJ40 ;D
Ama işte uzun yol felan,bozuyo bu planımı ;)

ne traktörü abi beni çekecek bir defender her zaman bulunur sıkma canını :D şahıs bulamasam bile buarlarda ider özel harekatı getirir genede başka araca çektirme KIRAT ımı :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR