Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,890

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yanliz araca ciddi masraf yapti vatandaş babasinin saglik sorunu yuzunden satiyor.
ama kilitler konusunda bilmiyorum.
ortak noktamiz aynı yerde muzik sistemlerini yaptirmamiz benim araci gorup begenmiş sonrada gıdıp o araci almiş.
gercekden ilgilenen olursa tam ozellıklerını ogrenırım ama biraz aşalara insin bakalim

RedlinE' Alıntı:
yanliz araca ciddi masraf yapti vatandaş babasinin saglik sorunu yuzunden satiyor.
ama kilitler konusunda bilmiyorum.
ortak noktamiz aynı yerde muzik sistemlerini yaptirmamiz benim araci gorup begenmiş sonrada gıdıp o araci almiş.
gercekden ilgilenen olursa tam ozellıklerını ogrenırım ama biraz aşalara insin bakalim

çok 58..

kilit tamiri kolay ,onda sorun yoktur.. kesin elektrik bağlantı sorunu , veya kilit kutularının içine toz -toprak doluyor basmıyor..yabancılar açıp temizleyip gresliyorlar güzelce..

çok para çok..

dostum işiklari falan hiç birşey yanmiyor ayrica akslarda boşluk var. sensorler falan degişecek 6 adet
ama cocuk ciddi ayiklandi oralara elledimi bilmiyorum. ama araçta at lastik var.

Merhaba arkadaslar
adamin arabasindan ne istiyorsunuz arkadaslar neguzel 58.000 istiyor :D :D :D
neredeyse benim sattigim 80+100 un toplami kadar,merak ettigim bu paralri verecek kadar fanatik kim var

Varyaa
çaresizlik ne kotu birşey
baktiki olmuyor kapatti topigii
yoneticiler şahsi menfeat var.

Mücahit aracının kırmızı olduğunu hatırlatırım ;D

Hem de nar çiçee kırmızı ;D ;D

130 mikron başka bir renk yokdu canim.
hem o renge çamur atarsaniz sizin g4 culerde yanar.

yok yeni girdi.
http://www.sahibinden.com/orjinal_142_000_km_de_otomatik_vites_hatasiz_7_kisilik_-96WQQaXQQ22968435WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR