Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,898

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

pandipieri' Alıntı:
!!!...ONEMLI SORU, YARDIM...!!!

arkadaslar bir sey soramak istiyorum; benim arac yokus yukari cikmaya basladiktan cook kısa bir sure sonra hemen benzine geciyor... ne yaptiysam kac yere gosterdiysem ki en son istanbulda genel bakım ve bobin, baslık vs, tekrar degisti bu sorunu gidermek icin ama izmire donerken yine yokuslarda benzine gecmeye devam etti. bir fikri olan ve hatta cozum onerisi olan var mı? yorumlarinizi bekliyorum...
Serken Bey, merhabalar, ford mondeo aracımda benzer sorun yaşamıştım.Yalnız sizin anlattığınızdan farklı olarak herhangi bir zamanda benzine geçiyordu. LPG basınç ayarlarını düşürdüler.... vs. düzelmedi.En son LPG nin fabrikasına gittim.Yeni bir regülatör verdiler ve sorun bitti. Selamlar

Mücahit çömezlik fotoğrafımı ekledim buraya ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47333.msg583719

tazeeee
o araçlar ne oldu ?
sariya boyayip az kullanilmiş diye çaktilarmi millete

RedlinE' Alıntı:
tazeeee
o araçlar ne oldu ?
sariya boyayip az kullanilmiş diye çaktilarmi millete

Araçlar yabancı bir firmanındı, bir sezon çalıştılar bize, sonra ülkelerine götürdüler.
Zaten türkiye şartlarını görünce defender almışlardı ;D

Altan bey hoşgeldiniz.

RedlinE' Alıntı:
sedat abicim ankarada oyle bir sikintiniz var. Cihan abinin yavuz abinin kisa kaçamaklarina bakiyorumda öyle ikimizin sevdigi gibi ormanlik alan yok. Uzakda var.
Ayrica birde gezilerde sikinti oluyor. Ama başarili bir biçimde sogucaga geldin gittin. radarida yedin.
Abicim sen heytem abiyle konuş parçalarini al araç gercek bir makina olsun bence bu buyuk bir sans o araca göre ikinci el böyle bir malzeme bulamazsin. Bizimkiler gibi çok sorunluda degil bildigim kadariyla kolay halledersin.
Cem talipdi bir ara ama o başka araç aldi 40 bozarmi bilmiyorum. Onunki çok orjinal bir araç ben olsam kiyamazdim.

Kesinlikle haklısın, ben kuru ovada araba kullanmayı sevmiyorum, bana uygun en yakın yer Kızılcahamam, o da git gel 250 km.
Soğucak iyi maceraydı 2 güne 700 km yaptım FJ40 ile hemde tavanda çadırla. Fj40 ların klasik bir sorunu yok, sen yeterki yola vur, o gidiyor.
Heytemle görüştüm, gelince bir kez daha görüşeceğim. elinde çok bir parça yok anladığım kadarıyla.
Bende Cem'e aynısını önerdim 50 000 km deki araç satılmaz bu saatten sonra.

altay41' Alıntı:
Sedat bey,
ne yaptiniz yeni arac aldiniz mi?

Altan bey alamadım, sizin VX100 de gözüm vardı ama çabuk sattınız.
Ben de FJ40 ı satmaktan vazgeçtim, toplayacağım.
Belki ileride Ergün beyin de dediği gibi " yerine değil yanına bir VX100" alırım ;D

Tesekkurler arkadaslar hakikaten hos bulduk,13 saat ucak yolculugundan sonra.fakat shanghai ve osaka yi gorunce cok moralim bozuldu arkadaslar,shanghai olmus new york,yollar ,araclar,gokdelenler inanilmaz ve hala yenileri yapiliyor,ipek yoluna kafalama dalmis olduk.
Mucahit senin isi halledemedik cunku japonya inanilmaz pahali,ayni paraya land cruiser var.
yedek parca icin neden herkes suriye diyor orada anladim,adamlar araclari aliyor,kesip bicip suriye ye yolluyor

hsbasar' Alıntı:
Altan bey alamadım, sizin VX100 de gözüm vardı ama çabuk sattınız.
Ben de FJ40 ı satmaktan vazgeçtim, toplayacağım.
Belki ileride Ergün beyin de dediği gibi " yerine değil yanına bir VX100" alırım ;D
simdi o konuya gelince,Cihan sizinle konusmus ama siz fazla ince eliyorsunuz anladigim kadari ile neyse kismetinize insallah daha iyi arac bulursunuz.Ama bu topluluk icinde benim kimseye yanlis yapmam soz konusu olmaz,eksigi olan bir araci da bu koselerde telaffuz etmem,sanirim diger arkadaslar da boyle dusunur,buradaki arkadaslik paraya degisilmez.ben aracimi size soyledigimden dha yuksek fiyata sattim bilginize.
fj40 in yanina 100 cok iyi olur,cunku kistli butce ile bu arac cok luks ,
ben de su anda bj75 var 86 model onu topluyoruz,uygun hidrolik direksiyon nasil bulunur bilen varmi,100 den sonra cok zor geldi...

bj 75 mi dediniz hidrolik direksyonmu dediniz ben kartal oto sanayide bu arkadaş ben yaparım dedi benim pompa patlak yutdışı sitelerde buldum ama nasıl getirilir nasıl alınır çözemedim kartal otosanayideki ustayı bekliyecegiz artık bulursanız benimde haberim olsun yada haberleşelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri