Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dolap yapimi beyler
malzeme kavak kontrasi (ahmet abiden caldim bilgiyi) hem hafif hem saglam ama ben vida attigim yanlara normal kontra kullandim. Yalama falan olmasin diye her ikiside suya dayanikli içindeki çekmecelerle birlikde 55 kilo boş hali yani bu hafif malzemden yapilmiş hali beyler. Malzemeleri bir arkadaşin atoylesinde kestik 6 ssatte topladik bir haftada ancak kapliyabildim.
Kapladigim malzeme %100 su geçirmez ingiltereden getirdim. ustu karbon desenli ustune koydugum kaymasin diye dolap toplam yukseklik 25 cm en 110 cm gibi koltuklar yatinca 130/210 cm bir yatak mesafesi elde ediyorum.
onde 7/24 ayarli saatiyle birlikde
Benim attigim kamplarda basinçdan dolayi bir sikinti çikarmadi. 1800 m kadar çalişir dendi bakalim.
Montaj sirasinda iki şeye dikkat ettik. bir eksoz kismina ki çok isiniyor. Yanmaz malzemeyle sardik.(headers sardigimiz malzeme ile) Birde ben tabana yakin olsun istemedim ne kadar yukarda o kadar iyi
Emme ve eksoz çikişlari ayri yonde ve ikisinede derlinden kapak yaptirdim camur toz ve su için onlem.