Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,473
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

RedlinE' Alıntı:
Halat sentetik zaten kupelimm. 3/8 26 metre en babasindan abd kendi ithalatim :smiley:

Gelen halatla biraz oynadim ama kafasini falan degiştik.
he doru bende sonradan hatırladım üstünden 30 kilo halat çıktı diyordun :smiley:

Etiketler

Aynen hoca ya birde 8 mm halat
ama orj cok dayanikli malzeme ayrica 50 metreden fazlaydi. ilk battigim gun 35 metreye halat atmiştim. Artik hayal bu halati alirken conıye ozellikle kac kere dedim. benim araç özel tamburu buyuk şu şu olculerde 50 metre halat istiyorum. Sanki hiç soylememiş gibi kisa gondermiş Allahin conisi

RedlinE' Alıntı:
Aynen hoca ya birde 8 mm halat
ama orj cok dayanikli malzeme ayrica 50 metreden fazlaydi. ilk battigim gun 35 metreye halat atmiştim. Artik hayal bu halati alirken conıye ozellikle kac kere dedim. benim araç özel tamburu buyuk şu şu olculerde 50 metre halat istiyorum. Sanki hiç soylememiş gibi kisa gondermiş Allahin conisi

Deseydin ben zaten arazide sürekli vinçle ilerliyorum bana uzun sağlam halat lazım yollardı ;D ;D

dimiii senin resimler daha oralara gitmemiş hoca iyi yayamamişin :smiley:

Şu senı kanala ittigim videoyu koysana burayada yardım severlik gorsun arkadaşlar

interkolsuperoturmuş valla güle güle kullan

karadeniz turundan sonra bakim bi buişe

Sonunda büyük uğraşlarla Mücahitin örnek aldığı ve seviyesine ulaşmaya çalıştığı aracı buldum ve açıklıyorum ;D ;D ;D

[attachment=1]

228159_111896008897961_100002326884205_122295_5472320_n.jpg

Kurşat ellerin dert gormesin kardeşim yangin tupunu unuttum ben o işi bir hizlandiriyim. Amcam asmiş hemde dişari bugun semti terk ediyorum gelince ilk iş ona bakiyim.
Çagri kardeşim sen o killiya fazla takilma onun postu kalin ona guveniyo ;)
Tarigim adam araçin hakkini vermişşş. aslinda seninde yapasin var ama motor aks taşiyici falan degiştirmekden aksesuara vakit kalmiyor. şimdide iranlardan on gous alacakmişsin. dogrumudur. İrana gidiyım taktiriyim geliyim diyomuşun.
Allah dogru yoldan şaşirtmasin ne diyim..

RedlinE' Alıntı:
Kurşat ellerin dert gormesin kardeşim yangin tupunu unuttum ben o işi bir hizlandiriyim. Amcam asmiş hemde dişari bugun semti terk ediyorum gelince ilk iş ona bakiyim.
Çagri kardeşim sen o killiya fazla takilma onun postu kalin ona guveniyo ;)
Tarigim adam araçin hakkini vermişşş. aslinda seninde yapasin var ama motor aks taşiyici falan degiştirmekden aksesuara vakit kalmiyor. şimdide iranlardan on gous alacakmişsin. dogrumudur. İrana gidiyım taktiriyim geliyim diyomuşun.
Allah dogru yoldan şaşirtmasin ne diyim..

:smiley:)) sen ne diyosan odur kardeşim özelden bi mesaj gönderdim cevap gelmedi daha kanka

Tarigim mesajla olmaz o is ara yarin konusalim karsilikli sorular olacaktir kararin kesinse ne demek ayarlariz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.