Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,499

Etiketler
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Eyvallah ozgur dostum bir bereber kamp nasip olmadi bizim fordcuya soyliyelimde bir ayar ceksin ;)

Tempus' Alıntı:
Sonunda büyük uğraşlarla Mücahitin örnek aldığı ve seviyesine ulaşmaya çalıştığı aracı buldum ve açıklıyorum ;D ;D ;D

[attachment=1]

Aahahaha evet işte buu ahahahaha
Şu anda Singapur vali sinin küçük oğlanda bu ;D ;D

müco senin makinanın hikayesi baya bir efsane , 2-3 ay önce sanayide şişman elektrikciye gittik bir arkadaşın arabası için senin makina oradaydı şişkoyla sana selam yolladım , neyse bu hafta sonu soğucakta bizim airsoftcularla safir buluşması yapacağız haberin olsun.

tatildeydim yeni geldim. Bu hafta sonu gelemem heralde nobet tutarim kesin. Gecen haftada bizimkiler çikti onada gidemedim. Burnumda tutuyo yangin kulesine yuruyun kesin.
Sişman benim arabanin her yerini bilir elektrik ve tesisat işini o yapti. benim araçlar beraber 4 tane vx 80 yapti. ogrendi arabayi artik iyice :smiley: gorunce kaçiyor ;)

Merhabalar.
Öncelikle bu işlere (offroad demiyim daha emekleme modundayım arazi desem daha yerinde olur) yeni başladığımı söylemek isterim. elinize sağlık güzel günlerde kazasız belasız kullanın aracınızı. Bende defendera izolasyon yaptırmak istiyorum. malum 2.5 dizel in gürültüsü hiçde azımsanacak gibi değil. bu izolasyonu nerede kaça yaptırdınız öğrenebilirmiyim?.
İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin

turan bey iş yerınde katalogu var. yardımcı olmaya calisırım.
sgl erkut dostum ozlemısım calişmayı :smiley:
bu topıgıde bosladık bır hafta sonra cosacak burası;)

Coşmalı yani bekliyoruz senden birşeyler aramızdaki en yaratıcı fikirler senden çıkıyor biz de aydınlanalım, hadi bakalım.

Mücahit Bey;
konuyu ancak bitirebildim. harika iş çıkarmışsınız. ellerinize sağlık. kazasız belasız sürüşler dilerim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.