Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,473
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ben çok iddalıyım bu konuda daha temiz bir vx80 yok. Varsada ben görmedim. İnşallah uzun yıllar kazasız belasız mutlu mesut binersin. İnşallah sattığındada param olursa ben alırım :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Ben çok iddalıyım bu konuda daha temiz bir vx80 yok. Varsada ben görmedim. İnşallah uzun yıllar kazasız belasız mutlu mesut binersin. İnşallah sattığındada param olursa ben alırım :smiley:

+1 :smiley:

Resim yukluyemiyorum iki gundur hata verip duruyor. resimlerin isimlerinimi degişsem

Onasil bi listedir arkadas ;D abi cem abiye laf ediyosunda sole bi durum war senin listenin tutariyla cem abininkinin arasinda baya bi fiyat farki war ;D 3 lira 5 lira warsin bozulsun ;D isin bide bu yonu war ;D ama arabanin massallahi war cok guzel oldu.... Bu arada sabah cem abinin arabayi aldim 15 gundur yatiyodu yarim mars calisti videosunuda cektim inanmazsin die ;D

tolgas' Alıntı:
Onasil bi listedir arkadas ;D abi cem abiye laf ediyosunda sole bi durum war senin listenin tutariyla cem abininkinin arasinda baya bi fiyat farki war ;D 3 lira 5 lira warsin bozulsun ;D isin bide bu yonu war ;D ama arabanin massallahi war cok guzel oldu.... Bu arada sabah cem abinin arabayi aldim 15 gundur yatiyodu yarim mars calisti videosunuda cektim inanmazsin die ;D

bu sıcakda banada yarım marş bas bende çalışırım ;D ;D ;D

abi sen yınede ole deme yanlıs anlarlar ;D

ben demıştim yanlıs anlarlar dıe bak gördunmu al basına bela ;D erkan abi kursat abıde cok değişti dimi ? ;D

tolgas' Alıntı:
ben demıştim yanlıs anlarlar dıe bak gördunmu al basına bela ;D erkan abi kursat abıde cok değişti dimi ? ;D

Sorma sorma,Antalya'daki dalak operasyonundan sonra tanıyamaz oldum ;D Bu kadarmı değişir yaw ;D

bır erkek arabası resmı koyayımda hard offroad arabası gorun

IMG_3166.JPG

IMG_3183.JPG

IMG_2940.JPG

IMG_3241.JPG

IMG_3287.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.