Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )
bir süredir tavanda teyp ve kabinlerin bağlı olduğu konsolu daha etkin ve doğru kullanmak için düşünüyordum en sonunda bişeyler yapmaya karar verdim ilk iş olarak ilk görseldede göreceğiniz üzere hoparlörler aşşağıda duruyordu buda zaten kısıtlı olan görüş açımı iyice kısıtlıyordu öncelikle ona bir çözüm bulmak için göğüslüğümü söktüm bi güzel döşeme kumaşını parçaladım çünkü aracın alt kısmında kullandığım baklava deseni orayada yapmak istedim konsolu sökmüşken aklıma telsiz geldi telsizinde aşşağıda durması beni epeyce rahatsız eder olmuştu ( yan koltukta oturanın ayaklarının çarpması su geçişlerinde telsizin su alması vs ) faktörler düşünüldüğünde telsizinde tavana alınması gerektiğine karar verdim bu arada elime şehirler arası çalışan otobüslerin gazete okuma lambalarından geçti amacına yönelik olarak onlarında harita lambası olarak kullanılması için bağlamaya karar verdim ufaktan çalışmalara başladım
öncelikle o göğüslüğe bir sürü ilave yapacağım için hepsine yeni yuvalar açmam gerekti önce spral taşı ile kesmeyi düşündüm fakat makasla daha düzgün kesebildiğim için matkapla bir delik açıp stanley marka kaportacı makası ile işaretli yerlerden düzgünce kestim bazı yerlerde rütuş yapmam gerektiği için metal macununu da hazır ettim
bu günlük bu kadar mesai bitti yarın sabah iş yerine geldiğimde konsolun macunla duzeltilecek yerlerini yapacağım daha sonra deri kaplama işini yapacağım aksesuarları bağlayıp ilave etmem gereken elektrik kablo anahtar vs. işlerini halledip araca bağlamayı planlıyorum
Bu gün konsolun deri islerini, telsiz isiklandirma, teyp hoparlör baglanti islerini hallettik sagolsun imdadima kadir yetisti gelirkende eli bos gelmemis guzel bir pasta almis hep birlikte pastamizi yedik sonrada montaj isine giristik bi guzel montajimizi yaptik araca kinsolu baglama isi biraz meşakatli olacak gibi duruyor ( teyp hafiza icin akuden kablo cekilecek alta ayarladigim baglantilar yukari alinacak geri calisma lambalari montajlanacak onlara anahtar hatti cekilecek ) yarin sabah detayli fotograflari cekip ekleyecegim...
Bu arada kadir o koca tavan konsolunu kafasiyla hic kipirdatmadan en az 15 dk tutmustur.... sabri ve guzel arkadasligi ve yardimseverliği icin buradan kendisine bir kez daha tesekkur ediyorum...
Mrdnmz bu arada sende sabit nokta techizatinin cizimi oldugunu soylemistin eğer duruyorsa bir kopya almam mümkünmü?
Ben arac cekmek icin boru yapacagim ama sabit nokta icin de o aparati yapmak istiyorum... malum nereye yolumuz dusecek nerete gidilecek belli değil hazirligimiz tam olmasada tama yakin olsun