Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,319
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

ömrümü7ler' Alıntı:
bence bu konuyu bu kadar takip etmeyin sayın ulash bey keyfinizide kaçırmayın.. sizinle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum..
Lütfen saygılı olun konuya sonradan müdahil olan sizsiniz...Nereyi takip edeceğime bırakın ben karar vereyim....

Etiketler

Çocuk kavgasına dönmüş burası :smiley:
Benim babam senin babanı döver... Önce ben geldim, sen git!
eğlenceli cidden :D :D

Tüm Gezenbilir ailesinin ve islam aleminin kurban bayramını kutluyorum. Sevgiler ve saygılar..
Konu amacından oldukça uzaklaşmış alakasız yerlere gitmektedir.Ortamın daha da gerilmemesi için yönetici arkadaşlardan konunun kilitlenmesini talep ediyorum..

Tek tek yazmak istemedim, lütfen konu dışı mesaj yazmayalım.

LaVRaSiA' Alıntı:
Çocuk kavgasına dönmüş burası :smiley:
Benim babam senin babanı döver... Önce ben geldim, sen git!
eğlenceli cidden :D :D
İlk mesajınız güzel yerden başladınız...

Arkadaşlar tüm gezenbilir üyelerinin bayramını kutluyorum tüm bu yaşananların bayrama denk gelmesi son derece üzücü bir durum.ilk mesajda yapılması gereken şey oradaki çöplerin toplanarak ilk varılan çöp bidonu yada konteynıra atılsaydı bunu yapan arkadaşta umarımki bizler bilmesekte bizim gözümüzde bir kat daha büyüyecekti en azından biz gittiğimiz yerlerde böyle yapıyoruz neyse kimse kimsenin kalbini bayram günü boş yere kırmasın pazartesi ali arkadaşımla ben gönüllü olarak gidip çöpleri topluyoruz herkese sevgiler.

Gerçekten özellikle bayram günü tartışmaların bu boyuta gelmesi hiç hoş değil..
İsoff, İzoff, Ayoff, Arazideyiz, Andoff, Antoff, Gezenbilir, İzmir offroad, Düzce offroad ve aklıma gelmeyen pek çok oluşumdan kim etkinlik yapıyorsa hepimiz birbirimizinkine katılıyoruz..
Zevklerimiz aynı, hobilerimiz aynı.. Paylaştıklarımız ortak.. Dostlarımızın pek çoğu da!
Kimsenin kimseyi çekememezliği söz konusu değil. Aksine hepimiz birbirimizi destekliyoruz. Desteklemeye de devam edeceğiz.
Herşey konuşarak halledilir herkes birbirini anlar ama bu internet ortamında malesed mimiklerimizi ifadelerimizi göremediğimizden bazen yanlış anlayabiliyor yada yanlış anlaşılabiliyoruz.
Umarım bu tür sorunları bir daha yaşamayız..

iyi bayramlar :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Gerçekten özellikle bayram günü tartışmaların bu boyuta gelmesi hiç hoş değil..
İsoff, İzoff, Ayoff, Arazideyiz, Andoff, Antoff, Gezenbilir, İzmir offroad, Düzce offroad ve aklıma gelmeyen pek çok oluşumdan kim etkinlik yapıyorsa hepimiz birbirimizinkine katılıyoruz..
Zevklerimiz aynı, hobilerimiz aynı.. Paylaştıklarımız ortak.. Dostlarımızın pek çoğu da!
Kimsenin kimseyi çekememezliği söz konusu değil. Aksine hepimiz birbirimizi destekliyoruz. Desteklemeye de devam edeceğiz.
Herşey konuşarak halledilir herkes birbirini anlar ama bu internet ortamında malesed mimiklerimizi ifadelerimizi göremediğimizden bazen yanlış anlayabiliyor yada yanlış anlaşılabiliyoruz.
Umarım bu tür sorunları bir daha yaşamayız..

iyi bayramlar :smiley:

Bunun üzerine söylenecek birşey kalmamış.

Herkese iyi bayramlar. herşey gönlünüzce olsun.

discovery-V8' Alıntı:
Bunun üzerine söylenecek birşey kalmamış.

Herkese iyi bayramlar. herşey gönlünüzce olsun.

evet bende katılıyorm bunun üzerine söylenecek söz kalmamış

evedilaz' Alıntı:
bu konu nezaman kilitlenecek farkında olmadan birimizi kırıyoruz farklı boyutlara vardı istenilen buydu sanırım
İstenilen olmuş ! bölücüler araya nifak soktu şimdi bölünmemizi 4 gözle bekliyorlar

hiçbirşey yapamazlar Yunus abi sadece bu olayın olması üzdü bizi..

suçlam yapılan yazı

Alıntı sahibi: ualkan, Tarihi: 22 Kasım 2009, 23:47:48
Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benim cevabım---------

bu iş kişileri elemekle olmaz . bu tip organizasyonlara liderlik yapan kişi yada kurumların çabasıyla yapılacak birşeydir, etkinlik alanından ayrılmadan önce son kontroller yapılmalıdır ,bu tekirdag etkinliginde belediye araçları gelecek çöpleriniz ortak bir yerde toplayın deyip yer gösterildi,herkez ona uydu,yoksa piknikçilerin yaptıgı herşeyi ortada bırakıp kimse gelmez.bu aranızdaki tartışmalar siz orda bu sözlerin söylendigini bilmediginiz için oluyor, yoksa offroad çıların hepsi maganda degil .bizde ormanların içine girip dogayı bozalım diye ugraşmıyoruz .sizler ne kadar seviyorsanız bizde o kadar deger veriyoruz ,arada kopukluk olunca bu tartışmalar oluyor bir az daha birbirinize hitaben saygılı olursak daha iyi olur düşüncesindeyim

suçlama

Kartaltepe' deki fotoğrafta görülen çöpler hakkında bir bilgisi olan var mı?
Umarım bu tip etkinlikler bu bölgede bir daha yapılmaz.

cevabım

yanlız bu etkinlik gezenbilir in degildi , isoff etkinligiydi, karışık guruplar vardı ,bizim enson düzce etkinligimizde bu manzaralar yoktu ,onun için üstümüze almıyoruz yorumlarınızı

tugsanın yazısı,,,,,,,,

Yani burada bukadar yazı var ve siz hala kimse İSOFF u kimse suçlamıyor diyorsunuz.Ya sizin okuma yazmanız yok,yada size söylenecek laf yok.

Sayın Sedat bey ,istediğiniz yöneticiye beni şikayet edin,ama lütfen edin,bendede bu yazıların hepsinin dökümanı var,bakalım kim kime ne demiş göreceksiniz.Gezenbilire girdiğim günden beri,herzaman saygılı ve yapıcı olmaya çalıştım.Ama görüyorumki ---((--ne olduğu belli olmayan kişiler))bizlerden daha değerli.Umarım birgün dediklerim ve yaptıklarım anlaşılır.

sevgili tugsan, benimde yazılarımdan alıntı yapmışsın, bu etkinligi ben yapmadım ,sende yapmadın, isoff yaptıgı için bu etkinlige onların adı verildi ,tekirdag kiraz festivali ismiyle anacak halimiz yoktu, elbetteki isoff adıyla anacagız ..burdaki yazan insanların çogu bu işe gönül vermiş kişiler ,bütün offroad camiasına saygımız ve sevgimiz var sonuçta aynı şeylere gönül vermiş insanlarız ,herhan her yerde karşılaşa biliyoruz kimseye sen o guruptansın diyerek bakmıyorum her gurupla gezilere katılırım,
senin yazınn ---((--ne olduğu belli olmayan kişiler))bizlerden daha değerli.Umarım birgün dediklerim ve yaptıklarım anlaşılır.)))))
bu yazından hakikatten kırıldım .biz insanları yaptıkları işle ,altındaki arabayla,daha çok çamura batıp çıkmasıyla , deger vermiyorum benim için asıl olan dostluk ,ve bunu herdaim devam edecek kişilerdir bu agresif tavrını anlamış degilim ,gerçekte yüz yüze iyi ve samimi bir arkadaşsın,gezenbilirde klavyelerde niye bu kadar ,sinir harbine giriyorsun anlamış degilim, gezenbiliri savunmak suçmuş gibi yazıyorsun,bence savunmamak, bukadar emeklerle kurulmuş bir siteyi olumsuzluklara sürüklemek, bence yanlıştır, binlerce insan 4x4 sevgisi ve bilgisi aşılanmış,ilan sitelerindeki 4x4 araçlara bir hareketlilik piyasadaki usta ve parçacılarada bir hareketlilik getirmiş çeşitliligi artırmıştır , senin ,ne yapmak istedigini anlamış degilim. daha önceki konulardada bilip bilmeden ,böyle çıkışların olmuş sonra mahçup duruma sen düşmüştün hakaretlere varacak düzeyde üyelere cevaplar vermiştin,neyi ispat etmeye çalıştıgını anlamayorum ,anlamıyorum ,ama yanlış kişiye dokundun ???

Arkadaşlar lütfen katılımcı listesine devam edelim :smiley:

Katılımcı Listesi:

1- Esra Akeroğlu (eftaLYa)
2-Ahmet Gündüz (Arwin) +2
3-Ali Günpay
4-Bayram Eyri
5-

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR