Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,320
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

arkadaşlar hepinize öncelikle iyi bayramlar..

Lütfen kimsenin povakasyonlarına kanmayalım. ben tüm aile üyelerimize eşit seviyede yaklaşıldığı düşüncemden asla şüphe bile etmiyorum etmeyeceğimde. Sevgili arkadaşlarım burada yapılmak istenen bir sosyal sorumluluk etkinliğidir. kimseyi zorla götürmüyorlarki saçma sapan tartışmalar yaşanıyor. katılmak isteyen aile üyelerimiz adlarını yazarlar, etkinliğin fotoğraf ve videolarınıda bu platformda büyük bir mutlulukla paylaşırlar yada paylaşırız... bazı kötü niyetli arkadaşların gezenbilir ailesi olarak yapılan etkinlikleri hazmedememelerinden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı konu bu denli tartışılmıştır.. her zaman böyle bir ailen üyesi olmaktan gurur duymuşumdur, duymayada devam edeceğim. Saygılarımla.. (Bazı arkadaşlara karşı sonkez bu kadar saygılı davranıyorum).

Etiketler

pancarmotorcu' Alıntı:
kimse darılmasın ama gerçekleri yazmak lazım,organizasyon yapan kişiler girişte 30 tl aldılar,yarış bittikten sonrada çöpleri gösterilen yere bırakıldı belediye araçları alacak dendi,ayrıca o alanda bir çok gurup vardı ,o guruplarında forumlarına bu yazılanlar yazıldımı,yoksa sırf gezenbiliremi bu olay mal edildi, öyleyse ben bu işte art niyet ararım ,bu işin başlangıcı yapanları çöp toplama etkinliginde göremiyorum madem önemli olan dogaysa kırgınlık olmadan herkez ismini yazmalıydı
Bu yazıyı iyi okuyun nediyor acaba ???

(yanlız bu etkinlik gezenbilir in degildi , isoff etkinligiydi, karışık guruplar vardı ,bizim enson düzce etkinligimizde bu manzaralar yoktu ,onun için üstümüze almıyoruz yorumlarınızı)Gene aynı kişinin yazısı ???

(Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...)

Ualkan adlı üyenin yazısı ???

(Ufuk bey,
Bu konuya müdahilmisin neresinde yer alıyorsun mevzunun bilmiyorum..Biz neden bahsediyoruz..Sen valilik izni, yok belediye..masalları anlatıyorsun pişkinliğin bu kadarına pes..Biz orada yaşıyoruz..ve hep doğanın içindeyiz yıllardır. Hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadık.. sözcülüğünü yapıtığınız topluluğun bilinçlenmesi için uğraş verin..Yavuz hırsız rolüne soyunmayın.. )

Hakan kavaklı üyenin yazısı ???

Yani burada bukadar yazı var ve siz hala kimse İSOFF u kimse suçlamıyor diyorsunuz.Ya sizin okuma yazmanız yok,yada size söylenecek laf yok.

Sayın Sedat bey ,istediğiniz yöneticiye beni şikayet edin,ama lütfen edin,bendede bu yazıların hepsinin dökümanı var,bakalım kim kime ne demiş göreceksiniz.Gezenbilire girdiğim günden beri,herzaman saygılı ve yapıcı olmaya çalıştım.Ama görüyorumki ne olduğu belli olmayan kişiler bizlerden daha değerli.Umarım birgün dediklerim ve yaptıklarım anlaşılır.

Serkan bir açıklama yapmış, bilgilerinize.

eksperoto' Alıntı:
ümit bey bu konudan bugün isooftan gelen telefonla haberim oldu şu an yeni bakabiliyorum siteye
şunu bilmenizi isterim organizasyondan sonra bütün herkes tek tek çöplerini topladı
bazı arkadaşlar yanında götürdü bazıları orada bıraktı.
isoofta görevli arkadaşlarımız 1 gece orada kaldılar 2traktör ve1 kamyonet çöp aşağıya indirildi (bize ait olmayan eski çöpler bile alındı)
haftaiçinde trakoff tan arkadaşlar gidip eski halinden daha temiz olduğunu size söyleyebilirler.
bu etkinliğin üzerinden neredeyse 1 ay geçti sizin elinizdeki fotoğraflar hangi tarihli?
orası herkese açık bir yer buraya atılan çöpleri orada etkinlik yapanlara ve hatta isoof gibi bu tür organizasyonları a dan z ye tam yapan bir kulübe yakıştırmanızı
hiç yakıştıramadım.

discovery-V8' Alıntı:
Serkan bir açıklama yapmış, bilgilerinize.

O açıklama zaten biliniyordu ama nedense İSOFF a gıcık olan insanlar atıp tutuyor ve daha değerli oluyor.Ama yukarıda yazdığım gibi forum sahiplerinin düşündüğü tek şey üye sayısı ,kalitesi deyil.Ağzı olan konuşuyor.Önü gelen üye oluyor ve saçmasapan ,aslı olmayan şeyler yazıyor.Bizlerde aksini iddaa edince suçlu ve çok konuşan biz oluyoruz.Bunların en komiğide beni kendi kulübüme şikayet edeceklermiş.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Arkadaşlar herkezin bayramı kutlu olsun bırakın bu yıpratma kıskanma olaylarını dost kalalım hep beraber dogada mutlu olalım ;) ;)

:smiley:
Siz öyle bir yazıyorsunuz ki Tuğsan sanki gezenbilir isoff a cephe almış sanır yazdıklarınızı yada alıntılarınızı okuyan..
İsoff organizasyonundan sonraki hali diye fotoğrafları ekleyen ualkan isimli üyemiz zaten. suçlamaları yapan O..Ayrıca Hakan bey.. diğer arkadaşlar oraya gidip etkinliğe katılan ve çöpler toplanacak dendiği için (ama fotolara göre toplanmadığı düşünüldüğü için) organizasyonu suçlayan arkadaşlarımız. Hepsi kendisine göre haklıdır. Çünkü bir yetkili de çıkıp herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Ama siz madem bu kadar içindeydiniz olayın neden o suçlamalar gerek Gezenbilir'e gerekse İsoff'a yapılırken sustunuz da şimdi feryad ediyorsunuz?

Yazıların hepsinin dökümanı var demişsiniz :smiley: biz saklıyormuyuz ki yazılanları? Üye olmayanların dahi okuyabileceği şekilde alenen ortadalar. Hatta bu akşam üzeri İsoff'dan Necmi bey'e satır satır okudum yazılanları :smiley:

Onun yorumu da çöplerin toplandığı, araçlar alanı terkettikten sonra traktörlerle taşındığı.. Hatta sonrasında teşekkür mahiyetinde gittik, Vali bey ile de görüştük etkinlik alanına da baktık. dediler.. Böyle bir sorun olsa eminim farkederlerdi.

Ve farkındaysanız konunun ilk mesajında; diğer konuda her ne kadar isoff ve gezenbilir zan altında bırakılmaya çalışılmışsa da ;
Son ziyaretçileri tarafından bulunduğu gibi bırakılmamış Kartaltepe'nin temizlenmeye, nefes almaya ihtiyacı var.
şeklindeki yazımla başlıyor.. Yani herhangi biri yada bir kurum suçlanmıyor..

Ortada bir yanlış anlama var diye ummak istiyorum. Diğer türlü düşündüğümde (polemik yaratılmaya çalışılıyor,insanlar birbirine düşürülmeye çalışılıyor vs.. ) hiç hoş olmuyor aklıma gelenler ve böyle olabileceğine inanmak istemiyorum..

reis28' Alıntı:
Arkadaşlar herkezin bayramı kutlu olsun bırakın bu yıpratma kıskanma olaylarını dost kalalım hep beraber dogada mutlu olalım ;) ;)

Dursun abi haklısında birileri birilerine sorun çıkarmaya çalışıyor gibime geldi.. onun için yazmadan duramıyorum..

benim öyle bir düşüncem olsa (gezenbilir kalitesi ile ilgili) durmam burada. problem var diyen ve adam olanda durmaz..

tugsan75' Alıntı:
forum sahiplerinin düşündüğü tek şey üye sayısı ,kalitesi deyil..

Buna da birşey eklemek istiyorum.. Forum sahibinin düşündüğü tek şey forumdaki üye sayısı olsa üye olmayanların forumu okuyamayacağı şekidle düzenlerdi forumu..

Şu an :

Online Üyeler 6 Spiders, 218 Ziyaretçi, 73 Üye

öyle yaptığında 218 ziyaretçi de rahatça girip okuyamaz üye olmak zorunda olurdu..Yani kullanıcı sayısı atardı.. şayet bu önemli olsaydı.. 42,000 değil 420,000 olurduk istatistiklere göre :smiley:

Alıntı yaptığım kişinin yazısını ve kırmızıyla belirttiğim yazıları lütfen birdaha okuyun,bu kişler Gezenbilir üyesi deyilmi ???yazılarında nedemişler iyice okunsun.Bu konu başlayalı birkaç gün oldu ve yeni gördük,ne olduğunu anlamadan hemen çamur atılmış.Bazı kişilerde orada gezenbilirden kimse yoktu bile demiş.Ben yazılanları ekledim,ama provakatör ben oldum gene,yok beni kulübüme şikayet edeceklermiş,kim nereye isterse etsin,öyle çamur at sonra kıvır yok.

tugsan75' Alıntı:

Bu yazıyı iyi okuyun nediyor acaba ???

(yanlız bu etkinlik gezenbilir in degildi , isoff etkinligiydi, karışık guruplar vardı ,bizim enson düzce etkinligimizde bu manzaralar yoktu ,onun için üstümüze almıyoruz yorumlarınızı)Gene aynı kişinin yazısı ???

(Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...)

Ualkan adlı üyenin yazısı ???

(Ufuk bey,
Bu konuya müdahilmisin neresinde yer alıyorsun mevzunun bilmiyorum..Biz neden bahsediyoruz..Sen valilik izni, yok belediye..masalları anlatıyorsun pişkinliğin bu kadarına pes..Biz orada yaşıyoruz..ve hep doğanın içindeyiz yıllardır. Hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadık.. sözcülüğünü yapıtığınız topluluğun bilinçlenmesi için uğraş verin..Yavuz hırsız rolüne soyunmayın.. )

Hakan kavaklı üyenin yazısı ???

Yani burada bukadar yazı var ve siz hala kimse İSOFF u kimse suçlamıyor diyorsunuz.Ya sizin okuma yazmanız yok,yada size söylenecek laf yok.

Sayın Sedat bey ,istediğiniz yöneticiye beni şikayet edin,ama lütfen edin,bendede bu yazıların hepsinin dökümanı var,bakalım kim kime ne demiş göreceksiniz.Gezenbilire girdiğim günden beri,herzaman saygılı ve yapıcı olmaya çalıştım.Ama görüyorumki ne olduğu belli olmayan kişiler bizlerden daha değerli.Umarım birgün dediklerim ve yaptıklarım anlaşılır.

Tuğsan , konu başlığını okursan ne önceki mesajının nede bu mesajının bu konuyla bir ilgisi yok , kim neyi nerde nezaman bırakmış önemli değil, gidip çöpleri toplayalım diyorlar hepsi bu. Canı isteyen gider, istemeyen gitmez. Hatta belki gidildiğine orada çöp bile bulunamayacak.

Zaten Serkanın yazdıklarından sonra isoff unda bir hatası olmadığı anlaşılıyor.

Bu konuda yazmak istediğin birşey varsa lütfen yaz ama konu dışı , ortamı geren , grupları biribirine düşürecek türden şeyler yazmamanı rica ediyorum.

Saygılarımla

Bütün moderatörlerden,forumun sahibinden lütfen ama lütfen beni atın,yasaklayın,yapın bişeyler iste,yoksa bana yakışmayan yazılar yazacağım kendimi attırmak için.

ömrümü7ler' Alıntı:
benim öyle bir düşüncem olsa (gezenbilir kalitesi ile ilgili) durmam burada. problem var diyen ve adam olanda durmaz..

Konuyla ilgisi yoksada katılmıyorum.Paylaşım önemli bence herkes her konuda hemfikir olmak zorunda değil,tabiiki karşılıklı nasıl konuşuluyorsa forumdada klavyeye saklanıp kırıcı yazılmamak kaydıyla.Mustafa bey yalakalık ve benzeri yazılarınızı karşılıklı yapsanız nasıl olur bilemiyorum...Birkaç kişinin düşüncesinden dolayıda kimse forumdan ayrılmaz forum bir bütündür genel konularda paylaşım kaynağıdır diye düşünüyorum..

tugsan75' Alıntı:
Bütün moderatörlerden,forumun sahibinden lütfen ama lütfen beni atın,yasaklayın,yapın bişeyler iste,yoksa bana yakışmayan yazılar yazacağım kendimi attırmak için.

Tuğsan bey moderatörlerden birşey istemenize gerek yok sinirlerinizide başkalaırının keyfinide bozmayın girmezsiniz olur biter...

ulash' Alıntı:
Konuyla ilgisi yoksada katılmıyorum.Paylaşım önemli bence herkes her konuda hemfikir olmak zorunda değil,tabiiki karşılıklı nasıl konuşuluyorsa forumdada klavyeye saklanıp kırıcı yazılmamak kaydıyla.Mustafa bey yalakalık ve benzeri yazılarınızı karşılıklı yapsanız nasıl olur bilemiyorum...Birkaç kişinin düşüncesinden dolayıda kimse forumdan ayrılmaz forum bir bütündür genel konularda paylaşım kaynağıdır diye düşünüyorum..

bence bu konuyu bu kadar takip etmeyin sayın ulash bey keyfinizide kaçırmayın.. sizinle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri