Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,320
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

Sevgili arkadaşlar mübarek bayram günü seviye düşürücü hareketler sergilemeyelim insanları boş yere kırmayalım boş yere üzmeyelim madem bu organizasyonu İSOFF düzenledi sorumlulukta İSOFF,a aittir kimse kafasına esipte kartaltepede 250 aracı ve 1500,e yakın insanı oraya toplamadı hepimiz oraya kendi özgür irademizle eğlenmek ve birbirimizle kaynaşmak için gittik kaldıki maillerdede bu organizasyon için herkes teşekkür ediyor ve devamı için temennide bulunuyordu böylesi büyük bir organizasyona ( VALİLİK )( BELEDİYE)TRAFİK ŞUBE vs bir çok kurum,da bu işe destek vermiş sanırım şapkayı çıkarıp öyle düşünmek gerekiyor tabiiki orası herkesin kullanım alanı önceliklede köy sahiplerinin ama madem ortada bir ayıp var bu ayıbı da sahibine söylemek lazım kaldıki İSOFF,un telefonuna ulaşmak hiçde zor değil bu platformda ilgisi olmayan kişilerin olaya dahil edilip boş yere bayram günü canı sıkıldı pazartesi günü ali arkadaşımla ben oradayız hem köydeki dostlarla bayramlaşmak hemde çöpleri toplamak için sabah çok erken çıkacağız gelmek isteyenlerde umarım 4x4 araçlarla gelir malum küçük araçlarla yukarı çıkış bayağı zor herkese tekrar iyi bayramlar diliyor sevgiyle diyorum.

Etiketler

Duyarlı hareketinizden dolayı tebrik ederim. Yanınızda olamayacağım için üzgünüm. Gezenbilir'in doğaya saygı konusunda ne kadar hassas ve duyarlı üyelerden oluştuğunu hepimiz biliyoruz sanırım. Katıldığım etkinliklerde buna şahit oldum. Katılamasak da desteğimizi esirgemeyelim :smiley:

bazı mesajlar siliniyor neden
silinen mesaj

bayram eyri nin mesajı
Sevgili arkadaşlar mübarek bayram günü seviye düşürücü hareketler sergilemeyelim insanları boş yere kırmayalım boş yere üzmeyelim madem bu organizasyonu İSOFF düzenledi sorumlulukta İSOFF,a aittir kimse kafasına esipte kartaltepede 250 aracı ve 1500,e yakın insanı oraya toplamadı hepimiz oraya kendi özgür irademizle eğlenmek ve birbirimizle kaynaşmak için gittik kaldıki maillerdede bu organizasyon için herkes teşekkür ediyor ve devamı için temennide bulunuyordu böylesi büyük bir organizasyona ( VALİLİK )( BELEDİYE)TRAFİK ŞUBE vs bir çok kurum,da bu işe destek vermiş sanırım şapkayı çıkarıp öyle düşünmek gerekiyor tabiiki orası herkesin kullanım alanı önceliklede köy sahiplerinin ama madem ortada bir ayıp var bu ayıbı da sahibine söylemek lazım kaldıki İSOFF,un telefonuna ulaşmak hiçde zor değil bu platformda ilgisi olmayan kişilerin olaya dahil edilip boş yere bayram günü canı sıkıldı pazartesi günü ali arkadaşımla ben oradayız hem köydeki dostlarla bayramlaşmak hemde çöpleri toplamak için sabah çok erken çıkacağız gelmek isteyenlerde umarım 4x4 araçlarla gelir malum küçük araçlarla yukarı çıkış bayağı zor herkese tekrar iyi bayramlar diliyor sevgiyle diyorum.

Yazmak istemiyorum demiştim ama etkinliği öneren moderatörler ortada yok.Ya kitleyip kapatsınlar konuyu yada açıklık getirsinler.Ben çözüm anlamında birşeyler yazdığımda haketmediğim suçlamalara maruz kaldım.Saygıyla..

neredeyse 18-19 saat forumdayım.. açtığım konuya dakika başı gerekli gereksiz mesaj atmamam ortada olmamam demek değil.

Geçen gün alana giden arkadaşlarımız yine ortada çöp falan olmadığını bunun İsoff u karalamak için yapılan bir düzen olabileceğini söylediler.

Arazi aracım olmadığından ve arazi aracı olan tanıdığım kimse katılmadığı için ben gidemiyorum. 2 gündür hasta olmam da cabası..

Konunun kilitlenmesi için sebep nedir size göre?
Açıklık getirilmesi gereken konu nedir?
Hiç içinde olmadığınız bir konuya sadece yazmış olmak için dahil oluyorsunuz ve mesajlarınız hesap sorar şekilde. Ki bizimde konu ile birinci dereceden ilgimiz ve bilgimiz yokken..

Arkadaşlar kartaltepedeki çöpler isoff tarafından temizlenmiştir.çöplerin orada kalış sebebi ise kullanıcıları tarafından poşetlenip kenara bırakılmış 2 poşet çöp, kamp alanından 500 metre uzakta oluşu ve sabahta havanın aşırı sisli olması sebebiyle görülemediğinden orada kalmış ve yabani hayvanlar tarafındanda dağıtılmıştır, rüzgarında yardımıyla geniş bir alana yayılmış olması tabiiki ortaya hiç kimsenin istemeyeceği görüntüler meydana getirmiştir,uyaran arkadaşlara teşekkür ederiz bu konunun bayrama denk gelişi sebebiyle gereksiz yere konuya dahil olan arkadaşlardanda İSOFF adına özür dileriz.saygılarımla

İletişim Bilgilerimiz
Kulüp Lokali & Ofis :
100.Yıl Sanayi Sitesi, No:10
34398 - Maslak / İSTANBUL
Tel : +90 - 212 - 346 16 36
Faks : +90 - 212 - 346 16 37
E-mail : info@isoff.org.tr
ofis@isoff.org.tr

İSOFF un ölçülü , duyarlı ve doğru tutumu için , bir doğa ve offroad sever olarak teşekkür ederim .

Alicim resimleride yüklersen en azından oraları bir kez daha görmüş oluruz.

iİSOFF,a zaten her seferinde organizasyonundan dolayı teşekkür ettim,Tekrar buradan konuya açıklık getirdiği için Teşekkür ederiz GEZENBİLİR adına şile,de İSOFF,OFF-ROAD etkinliğinde görüşmek üzere 5,6 aralıkta oradayız.GEZENBİLİR olarak. ;)

Bu senenin son yarışı olacak cumartesi pazar 2 günlük bir yarış ve cumartesi gece etabı olacak seyretmenizi öneririm tıpkı wrc,yarışları nda olduğu gibi.inşallah orada görüşürüz.

IMG_0615.jpg IMG_0617.jpg IMG_0623.jpg IMG_0625.jpg IMG_0629.jpg

Anlaşılan o ki ortada çöp falan yok...

Ali, sorumluluk bilincinizden dolayı sizi ve şahsınızda İSOFF'u tebrik ederim :smiley:

Çöp konusunu duyurmak için sesini yükselten arkadaşlar, bu duyarlı davranışlar bir teşekkürü haketmiyor mu? ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri