Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,320
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

SDC' Alıntı:
Anlaşılan o ki ortada çöp falan yok...

Ali, sorumluluk bilincinizden dolayı sizi ve şahsınızda İSOFF'u tebrik ederim :smiley:

Çöp konusunu duyurmak için sesini yükselten arkadaşlar, bu duyarlı davranışlar bir teşekkürü haketmiyor mu? ;)
sevgiyle kalın ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Tuğsan , konu başlığını okursan ne önceki mesajının nede bu mesajının bu konuyla bir ilgisi yok , kim neyi nerde nezaman bırakmış önemli değil, gidip çöpleri toplayalım diyorlar hepsi bu. Canı isteyen gider, istemeyen gitmez. Hatta belki gidildiğine orada çöp bile bulunamayacak.

Zaten Serkanın yazdıklarından sonra isoff unda bir hatası olmadığı anlaşılıyor.

Bu konuda yazmak istediğin birşey varsa lütfen yaz ama konu dışı , ortamı geren , grupları biribirine düşürecek türden şeyler yazmamanı rica ediyorum.

Saygılarımla

Yavuz abi,
Bayağı online kalmama rağmen o konuda, bu konuda ;) ;) vakit geçirmekten çoğu şeyi kaçırıyorum.
Bu konuyuda yeni farkettim.

Çoğu etkinlikle ilgili görsellerimide maalesef geç paylaşabiliyorum. İsoff oyunlarından elimde görseller vardı, geçte olsa upload edeyim dedim, konu kilitlenmiş, taa buralara gelmiş.

Okuduklarımda üzüldüm biraz ama, ak (g!)taraf ;), kara (g!)taraf ;) (pardon) benim için daha da netleşti...
Keşke insanları ilk tanıdığım anda çok pozitif algılamasam....
Bu benim huyum, daha ilk başta onlara açık kredi veriyorum, sonra karaktersizlikleri ile karşılaşıp üzülüyorum. Önce duvar örmem, sonra -hakediyorlarsa- o duvardan tuğlaları birer birer kaldırmam lazım. Ama, yapamıyorum....
Bu özelimle ilgili yakın zamanlarımda dahi sorunlar yaşadım.....
Tekrar edeyim, burada okuduklarımdan sonra, bir daha, bişiler ve birileri hakkında daha, ak (g!)taraf ;) , kara (g!)taraf :smiley: (pardon) benim için daha da netleşti...

Yukarıda, alıntı yaptığım mesajından sonrasını daha okumadan bunları yazıyorum...

Bence;
1.1) Herkes kendiği pisliğini temizlemek zorundadır.... Her yerde, her zaman, her sosyal koşulda...
1.2) Bi organizasyon varsa, pislik temizlemek konusunda organizasyon -bırakın biz toplayacağız- derse, insanlar pisliklerini sadece toplanabilecek şekilde düzenlemekte sorumludur... Ama, isterse de alır götürür, taktir ederim...

2) Şu ana kadar okuduklarımdan anladım ki, organizasyon çöpleri biyere biriktirin, biz alacağız demiş.
Ben oradaydım, ama bu platformun haricinde gitmiştim...
Ve kampımız hemen etkinlik alanın girişindeki ilk gruptu -dolayısı ile iç kısmı tam bilmiyorum- fakat bütün insanların pisliklerini biraraya getirererek, sonradan organizasyon v.s. tarafından toplanabilir halde bıraktıklarına şahit oldum...

3) Organizasyonu yapanların sonradan söylediklerini yapmadıklarına inanmıyorum, dolayısı ile konudaki fotoğraftaki yerler ya gözlerinden kaçmış, yada etkinlikten sonra oluşmuş o pislik diye düşünüyorum...

4) Gerek kilitlediğin etkinlik konusunda, gerek bu konuda, alıntı yaptığım ana kadar sadece insanlar birbirleriyle ve kurumları tartışmış. Bu ait olduğu kurumu koruma adına yapılmış gözüküyor ama bazen kendini bilmezler tarafından mesnetsiz, yakışıksız üsluplar olmuş.

5) Bu tartışmalar pisliğin toplanması konusunda işe yaramamasına rağmen, ak (g!)taraf ;), kara (g!)taraf ;) ' ların (pardon) ortaya çıkmasında faydalı olmuş kanısındayım. Bazıları ile ilgili düşüncelere sahiptim. Aklımdakilerde sonuna kadar haklıymışım.

6) O fotodaki pislik suçunun, bu platforma veya başka gruplara mal edilmesi yanlıştır. Bu net ise açıklanmalı... Net değilse susulmalı, gereken yapılıp doğa temizlenmeli....

7 ) Bi sürü mesaj okudum, en verimlisi alıntı yaptığım seninkisi, haddim olmayarak tebrik ederim.

8 ) Resimdeki pislikler toplandı mı? (Kim topladı diye sormuyorum, toplandı mı?) Bilginiz var mı?

9) Elimdeki bi kaç İsoff Off Road oyunları fotosunu nerede paylaşayım, çok geciktim farkındayım ama, ben hep gecikirim ;) ;D
Veya, aslında, pekte gerek yok gibi artık, galiba, sanırsam.... ;D

Saygılar Yavuz abi...

Saygılar...

2144​

8 bir çeyrek' Alıntı:
................... neyse kimse kimsenin kalbini bayram günü boş yere kırmasın pazartesi ali arkadaşımla ben gönüllü olarak gidip çöpleri topluyoruz herkese sevgiler.

Vatandaş olarak, insan olarak, birey olarak, üye olarak, şahsım adına teşekkürler..... ;) ;) :smiley: :smiley: :smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
............
Kartaltepe' deki fotoğrafta görülen çöpler hakkında bir bilgisi olan var mı?
..................

Hah.... Pancar Motorcu güzel kardeşimde sormuş... ;D
;) Sekiz bir çeyrek :smiley: ağabeyciğim, ne oldu, gittiniz mi?

ali günpay' Alıntı:
Arkadaşlar kartaltepedeki çöpler isoff tarafından temizlenmiştir.çöplerin orada kalış sebebi ise kullanıcıları tarafından poşetlenip kenara bırakılmış 2 poşet çöp, kamp alanından 500 metre uzakta oluşu ve sabahta havanın aşırı sisli olması sebebiyle görülemediğinden orada kalmış ve yabani hayvanlar tarafındanda dağıtılmıştır, rüzgarında yardımıyla geniş bir alana yayılmış olması tabiiki ortaya hiç kimsenin istemeyeceği görüntüler meydana getirmiştir,uyaran arkadaşlara teşekkür ederiz bu konunun bayrama denk gelişi sebebiyle gereksiz yere konuya dahil olan arkadaşlardanda İSOFF adına özür dileriz.saygılarımla

İletişim Bilgilerimiz
Kulüp Lokali & Ofis :
100.Yıl Sanayi Sitesi, No:10
34398 - Maslak / İSTANBUL
Tel : +90 - 212 - 346 16 36
Faks : +90 - 212 - 346 16 37
E-mail : info@isoff.org.tr
ofis@isoff.org.tr

Hallolmuş işte..... ;)
Ne güzel.....

Yukarıdaki mesajlarımı silemiyorum. Alıntı yaptığım bu mesajı okumadan yazmıştım onları. Gerekli düğmeler çıkmıyor, heralde teknik bi sorun var. Düzelir yakında....

Zatende dursun mesajlarım bence, bişi olmaz, boş beleş bi sürü laflar edilmiş. Fazladan bi mesaja server mı yetmez ;D ;D

Ali bey, çok çok çok teşekkürler....

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun....

Sevgiler,
Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri