Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,320
Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)

Alınmanızdan birşey anlamadım doğrusu... Ben Gezenbilir gezilerinden bahsetmedim.Ayrıca hangi cümlem yanlış belirtin açıklama yapayım..Kaldıki temizlik yapma gezisini organize eden sizsiniz.Demekki biryerlerde bir sıkıntılar var.
Tekrar yazayımki yazımın biryerlerinden tutmayın.''Gezenbilir gezileri hakkında yorum yapmadım''
Belirteyim bu arada kamyonetimle geldiğim tek bir gezi var ondada çöplerin büyük kısmını aracımla ben merkeze indirmiştim.Saygıyla..

Etiketler

ulash' Alıntı:
.Aktiviteden sonra herkes kendi çöpünü neden toplamaz anlamış değilim.Araçlarıyla getirdikleri malzemelerinin kalan çöp denen kısmı araçlarına sığmazmı..

Cevabı bu cümlenize istinaden yazdım.. Diğer başlıkta suçlanan insanlar sürekli çöplerini toplayan insanlar. Belkide etkinlikten sonra yapılan bir pikniğin bırakılan çöpleri offroadçuların üzerine kaldı.. gezenbilir yada isoff yada başka bir ekibi suçlamak yada aklamak değil olay zaten.. savunmada yapmıyorum. Aktivitelerden sonra çöplerimizi topluyoruz. araçlarımızla taşımak da çok kolay.. taşıyoruzda..

eftaLYa' Alıntı:
Cevabı bu cümlenize istinaden yazdım.. Diğer başlıkta suçlanan insanlar sürekli çöplerini toplayan insanlar. Belkide etkinlikten sonra yapılan bir pikniğin bırakılan çöpleri offroadçuların üzerine kaldı.. gezenbilir yada isoff yada başka bir ekibi suçlamak yada aklamak değil olay zaten.. savunmada yapmıyorum. Aktivitelerden sonra çöplerimizi topluyoruz. araçlarımızla taşımak da çok kolay.. taşıyoruzda..

Lütfen alıntı yaparkende tamamını alınız yazımın..Herhangi üyeden beklerim..Siz moderatörlerin daha iyi anlaması dileğiyle üyeleri..

Tamamını anlıyorum lakin yazınızın tamamını alıntılamam gerekmiyor. cevap verdiğim kısım o iki cümledir. Sizin anlamadığınızı söylediğiniz kısma hitaben..

Pekala demekki daha açık nasıl yazılacaksa beirteyim..
Bu tür gezi veya aktivite düzenleyen oluşumların kuralları içerisinde, herkesin kendi çöpünü kendisinin toplayıp yanında götürerek uygun çöp merkezlerine atılması yönünde kati bir kural belirtilmesi..
Yönetimdende beklediğim böyle kısır döngü yazışmaları değil diğer konuya muhatap organizasyonları bu yönde uyarmasıydı..Ben muhatap değilim bu arada taraf oldum hissi uyandı bende.Birdaha görüş belirtmemek dileğiyle..

Dikkatinizi çektimi,pravakotörler,pravakasyonu yaptılar ve çekildiler,şu anda birbirinizle tartışıyorsunuz yani amaç,larına ulaştılar,halen farkında değilmisiniz,bence konuyu kapatalım,zevkten dört köşe olmalarına izin vermeyin,Bu son açıklamam bu konuda. :smiley:herkeze iyi bayramlar arkadaşlar.son kez buradan tekrar şunu diyorum.
İstanbul Off Road Kulübü'ne bu güzel organizasyondan dolayı GEZENBİLİR olarak teşekkür ederiz, ;)

tugsan75' Alıntı:
Öncelikle herkeze iyi bayramlar;

Bu konuyu ve 10. İsoff offroad oyunları konu başlığı adı altında yazılan son yazıları sıkı bir şekilde takip ediyorum.Şuana kadar bir şey yazmayışımın sebebi; Daha önce İsoffa çamur atan ve karalama yapan kişilerle yaptığım mücadelede hep tek başıma kalışım,hatta hatta moderatörler tarafından uyarılmaya kadar varan olaylardan dolayıdır.Kendini doğa sever zanneden fakat arada bir doğaya çıkan kişilerin,bilinçsizce ve çirkince yaptığı yazılara karşı artık muhatap olmak istemiyorum.Konuyu ve fotoğrafları,kulüp başkanımıza bildirmek suretiyle paylaştım.Kendiside enkısa sürede bu konuyu halledeceğini söyledi.

Sevgili Tuğsan, mücadelende yalnız kalışının sebebi algıladığın gibi İsoff'a çamur değil de, destek mesajları yazıldığı için olmasın? Burada hem Gezenbilir'e hem de İsoff'a üye birçok arkadaşımız varken, sadece sen mi görebiliyorsun İsoff'a çamur atıldığını? Gezenbilir'de yaratmaya çalıştığın polemiklere son vermeni önemle ve aciliyetle rica ediyorum!.

tugsan75' Alıntı:
Ayrıca gene bazı konularda, etkinliklerde Gezenbilirden kimsenin katılmadığını,bu sorunun Gezenbiliri ilgilendirmediği gibi yazılar okudum.İsteyen olursa Gezenbilirli stickerlı birçok aracın fotoğrafını ekleyebilrim.Yani şunumu demek istiyorlar bu kişiler; İyi organizasyonda varız,kötü organizasyonda yokuzmu ???

"Gezenbilir'in organize etmediği bir etkinliğin sorumluluğu Gezenbilir'e yüklenemez" demek yanlış mı? Topuk Yaylası festivalimizde de birçok İsoff'lu arkadaşımız vardı, herhangi bir sorun yaşanması durumunda sorumluluğu İsoff mu yüklenecekti? Ayrıca bu cümleyi bile İsoff için kullanmadık, o farklı bir konuydu ama takip edememişsin sanırım...

tugsan75' Alıntı:
Kimsenin umurunda olacağını zannetmiyorum ama bu zihniyette olan kişilere birşey söylemek istiyorum.Forum geneline iyice baksınlar,şuan forumdan kaç tane abimiz,ablamız,arkadaşımız ayrıldı(moderatörler dahil) farkındamısınız.(Uğur abi,Mustafa abi,Mert,Yüksel vb)Bu ve bu tarz sorunlar yüzünden vede boş boş konuşup karalama yapan kişilere verilen destek yüzünden(üye kaybı olmasın diye)yakında adam gibi adam kalmayacak.Siz bence bir iki tane neolduğu belli olmayan adamın lafıyla çöplerle uğraşacağınıza,esas bu konuya dikkat edin.Gezenbiliri,Gezenbilir yapan kişiler tek tek ayrılıyor,NİYE ???.Bence bu konuyla ilgili başlık açıp tartışın.Yakında burada sadece,eline kamera alıp,kendini araziye atıp,bilinçsizce takılıp,çamura batan,doğaya gerçek anlamda zarar veren kişilerden başka kimse kalmayacak.

Forumdan ayrılan birkaç arkadaşımızın ayrılma sebepleri zaten bahsettiğin sorunları kabul etmemeleridir. Hiçbir sorunu kabul etmeyip herşeyi görmezden gelerek, sürekli birilerinin kalbini kırarak, insanları Gezenbilir'den uzaklaştırarak, üye arkadaşlarımıza karşı "Biz yöneticiyiz, ne dersek o olur" mantığıyla gruplaşmalar ve tartışmalar yaratarak hiçbir yere gidilemeyeceğini kabul etmemeleridir. Onlar ayrılmadan önce kabul etmedikleri sorunları şimdi gün yüzüne çıkarıp bana mal etmeniz çok büyük bir ayıp ve büyük bir ironiden başka hiçbirşey değildir. Tek bir tarafın anlattıklarıyla fikir sahibi olabiliyorsan ne mutlu sana... Ayrıca küstürülen eski arkadaşlarımızın gruplar halinde geri döndüklerini hepimiz görüyoruz. Daha da çok kişinin geri geleceğini şimdiden söyleyeyim...

tugsan75' Alıntı:
Ayrıca,İSOFF a çamur atanlara destek vereceğinize,İSOFF un nasıl bir kulüp olduğunu farkına varın.17 sene önce bu camia hangi değer yargılarının ve kurallarının üstüne kurulduysa,hala o prensiplerini koruyarak yoluna devam ediyor.

Nereden ve nasıl çıkardığını bilemediğim, İsoff ve diğer kulüplerle Gezenbilir arasında polemik yaratmaya çalıştığın bu mesajın için İsoff yönetim kuruluna şikayet dilekçesi vereceğim bilgin olsun.

UFUKK' Alıntı:
Dikkatinizi çekti mi, pravakotörler, pravakasyonu yaptılar ve çekildiler, şu anda birbirinizle tartışıyorsunuz yani amaçlarına ulaştılar, halen farkında değil misiniz, bence konuyu kapatalım, zevkten dört köşe olmalarına izin vermeyin

Aynen katılıyorum...

gezenbilir içinde polemik yaratan yada yaratmaya calışanların niyeti başlamadan bellidir ben ve benim gibi burda olmaktan mutlu olan bir cok arkadaşımız var ve her gün bu oluşum hak ettigi yeri gün gectikce daha iyi percinlemektedir issoff unda gercekten yurdumuzda ki off road tutkunlarına cok büyük destekleri olmuştur olmayada devam edecektir kurumları camur at izi kalsın zihniyetiyle kirletmek cok alcakca bir davranıştır saygılar dursun usat nezaman gidiyoruz cöp toplamaya

bu konu nezaman kilitlenecek farkında olmadan birimizi kırıyoruz farklı boyutlara vardı istenilen buydu sanırım

eftaLYa' Alıntı:
antoff antalya ofroad olarak .. böyle bir konuya vede bu belirsiz tepkiye anlam verebilmiş değilim..ne yazıkkı klawye kültürünün fütursuzluğuna müdahele edilemiyo..çamur at izi kalsınla biryerlere gelmek mümkün değil..
sogucak yaylasında bizleri misafir eden gezenbilir ve izof üye ve yetkili kardeşlerimi tekrar kutluyorum..
Güzel bakan.. güsel görür.. güzel gören... güzel düşünür.. güzel düşünen.. her zaman mutludur diyelim.herkezi töleranslı omaya davet ediyorum..bu resimlerde kapak olsun..

çop.jpg

çop1 (2).jpg

çop1.jpg

çop3.jpg

çop4.jpg

Evet arkadaşlar ufuk hocama kesinlikle katılıyorum . Arkadaşlar ortaya konuyu atıp , herkesi gerip çekildiler . Aman arkadaşlar kimseyi sevindirmeye gerek yok . Ki sevinmesinler de , bu tartışmalar birbirimizi kırmadan Gezenbilirin herşeyi tartışabilir bir topluluk olduğunun bir göstergesi olarak algılanmalı .

Doğar sporlarına , offroad a hizmet eden İSOFF , İZOFF , GEZENBİLİR ve sayamadığım birçok klübe teşekkür etmeliyiz hizmeteri için. Ki Geznebiliride bu klüplerin herzaman takdir ve destek gördüğünü de gözlemliyorum . Ve unutmamalıyız ki birsürü organizasyon içinde bazı aksaklık yada yanlışlar olsa bile çözüm ; suçlamak , itham etmek , bu oluşumları ortadan kaldırmaya yönelik tavırlar almak olamaz . Bu yaklaşım olsa olsa doğayı ve doğa sporlarını baltalar .

Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günler göreceğimize innaıyorum . Lütfen birbirimizi kırmayalım ;)

Saygılar , Selamlar ...

evedilaz' Alıntı:
bu konu nezaman kilitlenecek farkında olmadan birimizi kırıyoruz farklı boyutlara vardı istenilen buydu sanırım
konuyu kitlemek çözüm değil diye düşünmekteyim..bende 15 yıldır bir çok etkinliğe katılmış biriyim..aslında bu konu başlığında bir karalama kampanyası yapma dürtüsündeki arkadaşım hiç bir zaman başarılı olamıyacak..malesefki herkezi mutlu etme gibi bir sihirli değnek yok hiçbirimizde.. hata varsa düzeltilir..tölerans tavsiye ediyorum sadece..kimse kusurluyu aramasın dileğim..
sevgiyle kalın iyi bayramlar

faruk arkadaşım ordan ne görünüyo bilmem ama konunun içinde olayları yaşayan bi üye olarak burda gölge dövüşü modundayız
alakası olmayan arkadaşlar alakasız yorumlarla gündem yaratıyo
biz sayısız etkinlige katıldık çok çöp poşeti taşıdık taşıyacagızda aracımda 1 paket her dayim vardır zaten kamp alanına gittigimizde zaten önceden kalan çöpleri ilk topluyoruz dönerken onları bile alıyoruz kaldıki kendi çöplerimizi almamak dogal bitki örtüsüne zarar vermek orası bakir doga ve yarış tertipleniyo ottur bu sonuçda 1 ay sürmez izi bile kalmaz bukadar yaygaraya gerek yokdu
her gezenbilir ferdi üzerine düşeni yaptı orda ama burda organizasyonu gerçekleştiren isofda belliki gerekli çalışmayı yapmış sıkıntı olayı aramıza taşıyanlarda gene söylüyorum art niyet var belli ama bu konu gereksiz bi hal aldı
bu son mes olucak bu konuya

evedilaz' Alıntı:
faruk arkadaşım ordan ne görünüyo bilmem ama konunun içinde olayları yaşayan bi üye olarak burda gölge dövüşü modundayız
alakası olmayan arkadaşlar alakasız yorumlarla gündem yaratıyo
biz sayısız etkinlige katıldık çok çöp poşeti taşıdık taşıyacagızda aracımda 1 paket her dayim vardır zaten kamp alanına gittigimizde zaten önceden kalan çöpleri ilk topluyoruz dönerken onları bile alıyoruz kaldıki kendi çöplerimizi almamak dogal bitki örtüsüne zarar vermek orası bakir doga ve yarış tertipleniyo ottur bu sonuçda 1 ay sürmez izi bile kalmaz bukadar yaygaraya gerek yokdu
her gezenbilir ferdi üzerine düşeni yaptı orda ama burda organizasyonu gerçekleştiren isofda belliki gerekli çalışmayı yapmış sıkıntı olayı aramıza taşıyanlarda gene söylüyorum art niyet var belli ama bu konu gereksiz bi hal aldı
bu son mes olucak bu konuya
sükunet altındır derim.. klawyemin fişini çekerim...buda kusursuzluğu simgeleyenlere kapak olsun.. :smiley:

Tarih belirterek temizlik gezisi tertip etmek konuyu daha çıkılmaz noktalara getirmezmi....Dayanamıyorum aslında yazmak istemiyorum konuya...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri