Ynt: Tekirdağ - Kartaltepe'ye Çöp Toplamaya Gidiyoruz. (30 Kasım 2009)
Öncelikle herkeze iyi bayramlar;
Bu konuyu ve 10. İsoff offroad oyunları konu başlığı adı altında yazılan son yazıları sıkı bir şekilde takip ediyorum.Şuana kadar bir şey yazmayışımın sebebi; Daha önce İsoffa çamur atan ve karalama yapan kişilerle yaptığım mücadelede hep tek başıma kalışım,hatta hatta moderatörler tarafından uyarılmaya kadar varan olaylardan dolayıdır.Kendini doğa sever zanneden fakat arada bir doğaya çıkan kişilerin,bilinçsizce ve çirkince yaptığı yazılara karşı artık muhatap olmak istemiyorum.Konuyu ve fotoğrafları,kulüp başkanımıza bildirmek suretiyle paylaştım.Kendiside enkısa sürede bu konuyu halledeceğini söyledi.
Ayrıca gene bazı konularda, etkinliklerde Gezenbilirden kimsenin katılmadığını,bu sorunun Gezenbiliri ilgilendirmediği gibi yazılar okudum.İsteyen olursa Gezenbilirli stickerlı birçok aracın fotoğrafını ekleyebilrim.Yani şunumu demek istiyorlar bu kişiler; İyi organizasyonda varız,kötü organizasyonda yokuzmu ???
Kimsenin umurunda olacağını zannetmiyorum ama bu zihniyette olan kişilere birşey söylemek istiyorum.Forum geneline iyice baksınlar,şuan forumdan kaç tane abimiz,ablamız,arkadaşımız ayrıldı(moderatörler dahil) farkındamısınız.(Uğur abi,Mustafa abi,Mert,Yüksel vb)Bu ve bu tarz sorunlar yüzünden vede boş boş konuşup karalama yapan kişilere verilen destek yüzünden(üye kaybı olmasın diye)yakında adam gibi adam kalmayacak.Siz bence bir iki tane neolduğu belli olmayan adamın lafıyla çöplerle uğraşacağınıza,esas bu konuya dikkat edin.Gezenbiliri,Gezenbilir yapan kişiler tek tek ayrılıyor,NİYE ???.Bence bu konuyla ilgili başlık açıp tartışın.Yakında burada sadece,eline kamera alıp,kendini araziye atıp,bilinçsizce takılıp,çamura batan,doğaya gerçek anlamda zarar veren kişilerden başka kimse kalmayacak.
Ayrıca,İSOFF a çamur atanlara destek vereceğinize,İSOFF un nasıl bir kulüp olduğunu farkına varın.17 sene önce bu camia hangi değer yargılarının ve kurallarının üstüne kurulduysa,hala o prensiplerini koruyarak yoluna devam ediyor.
Daha fazla şeyler yazmak isterim ama,hemdaha fazla doğruları söyleyerek tepki çekmek istemiyorum(herzmanki gibi),hemde boşu boşuna yazıp daha önceki uyarı yazılarımın silindiği gibi bunlarında silinmesini istemiyorum.
Saygılarımla.