Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyr-ü zafer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 384
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,654
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

.

IMG_1371p_1400x1050.jpg

IMG_1372p_788x1050.jpg

IMG_1374p_1400x1050.jpg

IMG_1378p_1400x1050.jpg

IMG_1379p_1400x1050.jpg

Etiketler

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

bu siteye bugün üye oldum, gerçekten çoğu insanın hayalini gerçekleştirmişsiniz ve bu tecrübeyi güzel Türkçenizle aktarıyorsunuz.

bunun için size teşekkür etmek istiyorum.

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Zafer bey den uzun süredir ses soluk yok.

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

resmen sadece fotoğrafları inceleyerek mesaimi yediniz :smiley: :smiley:
tüm konularınızı kronolojik sıraya sokup tek tek okumayı planlıyorum önümüzdeki hafta :smiley:

irmscher' Alıntı:
fotograflar cok guzel abi eline saglik , merakla devamini bekliyorum ...

Del Piero' Alıntı:
bu siteye bugün üye oldum, gerçekten çoğu insanın hayalini gerçekleştirmişsiniz ve bu tecrübeyi güzel Türkçenizle aktarıyorsunuz.

bunun için size teşekkür etmek istiyorum.

sasdvdyl' Alıntı:
Zafer bey den uzun süredir ses soluk yok.

ameyt' Alıntı:
resmen sadece fotoğrafları inceleyerek mesaimi yediniz :smiley: :smiley:
tüm konularınızı kronolojik sıraya sokup tek tek okumayı planlıyorum önümüzdeki hafta :smiley:

Yine bir süre aksattım ekleme yapmayı, kusura bakmayın. İlginiz için teşekkürler...

Lviv

Lviv’i hep duyardım, sevimli bir kent olduğunu söylerlerdi. Gerçekten de öyleymiş. Odessa ve Kiev’e nazaran daha sakin, ama yine de sokaklarında ve meydanlarında her daim canlılık mevcut. Biz piyasa yapmak deriz ya hava güzel ise amaçsız dışarı çıkılır dışarıda dolaşılır, oturulur, Lviv’de bu alışkanlık hissediliyor. Şehrin en güzel merkez bölümünü keşfetmek için bir gün yetiyor. Opera binasının önünde uzanan park ve UNESCO Kültür Mirası Listesi’ndeki Rynok Meydanı en fazla vakit geçirdiğim yerlerdi. Meydandaki belediye binasının kulesine çıkıp kente yukarıdan bakma imkanı buldum. Aşağıda bankta oturup gelen geçeni izlerken yanıma geçler geldi, kekik benzeri bir bitki satmak istediler, çaya koyuyorlarmış. O bitkiden geldiğim memlekette de bulunduğunu ve yemeklerde kullandığımızı söyleyip teşekkür ettim.
Lviv insana güven ve huzur vere bir şehir, kitle turizminin varış noktası değil, gece hayatı sunmuyor bu sebeple Ukrayna’yı ziyaret eden ana kitlenin ilgi alanı dışında kalıyor…

Polonya’ya doğru

Lviv’den ayrılıp Polonya sınırına yöneldim. Şimdiye dek gördüğüm en kalabalık gümrüktü, geçmek bir günümü aldı, bürokratik işlemler ise zahmetsizdi.

Ukrayna, Türkiye’den havayoluyla ulaşılması zahmetsiz bir ülke. Türkiye’den gidenlerin amacı genelde gece hayatı ve Odessa’ya yöneliyorlar. Odessa ahalisi durumu çoktan fark etmiş, konaklama ve eğlenme bedelleri ağırlaşmış. Benim gibi karayoluyla seyahat etmek birçok masraftan kurtarsa da başka eziyetler ve riskler çıkartıyor, arabayla gidecekler başıma gelenleri okuyup tekrar düşünsünler. Yollar bozuk polisin varlığı da yokluğu da sorun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR