Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,125
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba ben Kamil Yay 37 yaşındayım .istanbul da kadiköyde oturuyorum.
yeşile doğaya hastayım .hep dağa bayıra kaçmak istedim ama maalesef herzaman yapılacak daha önemli işler vardı .isatanbulda yaşamanın en zor yanıda istanbulda olmanın bedellerini ödemekten kendi istediklerini yapmaya fırsat bulamamak olsa gerek.
Cennet vatanımın birçok yerini tatilleri fırsat bilerek turlarlada olsa gezip görmeye çalıştım.her karışı ayrı güzel .en son karadeniz gezisinden sonrada artık zaman zamanda olsa fırsat buldukça yoldan çıkmaya karar verdim. beni aslanlar gibi taşıyacak bir 4x4 ararken siteyi keşfettim .bir çok konuda güvenilir fikirlerle karşılaştım.artık bende buralardayım.

Etiketler

slm
ben mustafa karter
eskişhirde yaşıyorum.
yaşım 26 emlakçıyım, land rover freelander sahibiyim.
foruma yeni katıldım, aracım off-road'a uygun değil ama forum sayesinde bundan sonraki aracım off road aracı olacağı kesin.
saygılar.

Selam abilerim Adım Samet Ayan yaşım 23 ,Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Elktirk bölümü okuyorum, sizler gbi çamura gircek şarıl şurul su akan derelerden geçemiorum arabam olmadı için,ama tam bir off road doğa gezi tutkunuyum ve bayılıorum youtube da izlemdım off road videosu kalmadı hastasıyım bu işin damarlarımda off road kanı var.LR-DF tutkunuyum bayılıorum o jeeplere ama binmek sürmek nasip olmadı,askerlim olmadığı için DF alma girişimide bulunamdım hegçen gün içim içimi yiyor,gezi resimlerinize bakıorum harikalar burda organizasyon ve arkadaşlık kardeşlikten öte gördüm kadarıyla.BU siteyi kuran büyüklerimden allah razı olsun ve ileride bir jeep'im olunca beni de aranıza almanızı isterim sizlerden öğreneceğim cok bilgi var.Şeytan dior al babamın arabasını vur çamura yağmura ama olmuor,

Saygılar...

selamlar

adım bulent
grubu yeni tanıdım, gercekten güzel istanbulda yaşıyorum,inşaat teknikeriyim içmimari inşaat işleri ile ugraşıyorum.
1 hafta önce bir def 110 aldım 92 model şuan araç ankarada bu hafta istanbula getireceğim ve ugraşmaya başlayacağım şimdi,den yardımlarınıza teşekkurler zira buna çok ihtiyacım olacağa benziyor

iyi günler
hoşça kalın dostça kalın

Merhaba,

Cem Özcan
Ankara da yaşıyorum, 37 yaşındayım..
1997 Model LR Discovery I 2.5 Tdi sahibiyim..
Araç kiralama ile uğraşıyorum..

Bu aracı almadan önce forumunuzu ziyaretçi olarak çok inceledim..Sonunda bu aracı almaya karar verdim..Hem şehir içi hem de arazide kullanıyorum..Daha yeniyim herşeyine hakim değilim aracın..Teknik konuda sizlerinde çok yardımına ihtiyacım olucak..

Saygılarımla..

Merhaba.

10 gün önce 2005 Model 3 kapılı Grand Vitara 1.6 Otomatik aldım.

Teknemi satıp , Dalış merakımı bu araç ve portatif bir zodıac ile bakir yerlerde geçirmeyi planlarken bu siteyi keşfettim.
İyiki de keşfettim , Arazi aracını almakla bambaşka bir dünyanın kapılarını araladığımı sizler sayesinde yeni anlıyorum.

Özel bir bankanın Muğla şube müdürüyüm. 37 yaşındayım. Deniz - Doğa merakıyla Eşim ve oğlum da aynı merakla hep yanımdalar.

Sitenin sayfalarında ve Yakın bölgelerde düzenlenen aktivitelerde görüşmek üzere diyorum.

Sevgilerimle.

herkeze selam kütahyalıyım jeep hastasıyım cj5 im var 33\12.5\15 lastik arıyorum

Merhabalar,

Adım Fatih Erdine Tarsusluyum Şu anda mersin üniversitesinde elektronik öğrencisiyim Aranıza yeni katıldım şu anda 5 ay önce aldığım mitsubishi l200 kullanıyorum fakat bi jeep xj arıyorum ve en kısa zamanda alacağım malum mitsubishi babamın aracı siteniz harika boş zamanlarımda sürekli burdayım umarım aranıza kabul edersiniz hepinize selamlar

070218_132803.jpg

070218_132812.jpg

Herkese Merhaba,

27 Yaşındayım. toplam 3 adet arazi aracımız var.
2001 model Toyota Land Cruiser
1980 CJ 5
1980 CJ 7

Öğrenci ve Personel taşımacılık işi ile uğraşıyorum.
GENTUR adıyla kendi firmamız vardır.
Şileli olduğumdan dolayı haftasonları genelde Şilede oluruz ve gidebildiğimiz kadar dağa tepelere gideriz.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle
Cem Çoban

merhaba
ben Kadri Savaş
Sakarya/Adapazarındayım.36 yaşındayım,
İnşaat Teknikeriyim,
4-5 aydır siteyi takip ediyorum,gerçekten bir çok şeyi
sayenizde öğrendim.
mercedes (taksi) ve 1998 model toyota rav4 üm var(eşim kullanıyor)
hanımın rav 4 ü ilana verdim satıp pajero almak niyetindeyim,daha sonra gelsin geziler...
herkese selamlar

Herkese selamlar,

Benim adım Özgür.İstanbul'da yaşıyorum siyaset bilimi okuyorum ayrıca uluslararası bir reklam firmasında IT Manager asistanlığıda yapıyorum.Aslında
hep bir arazi aracı almak istiyordum fakat bir türlü denk gelmiyordu.Sitedeki yazıları 2 aydır inceliyordum ve sonunda gc 5.2 aldım.Umarım tatsızlık yasamam çünkü yıllarca japon arabası kullandım ve çok memnundum ama neticede güçlü bir amerikan kullanmanında tadı ayrı oluyor.Tekrardan herkese selamlar saygılar...

istanbuldan herkese selamlar..adım naim,mimarım...98 model discovery v8i 3,9 cc arac sahibiyim..
guzel paylasımlar yapmak dileklerimle...

Herkese Selamlar,
Adım Emrecan Trabzonda oturuyorum 99 Model Mitsubishi Pajero 3.5 Benzinli Aracımız Var.

Merhaba arkadaşlar, Ben Bursa'dan Doğan 27 yaşındayım. 52 willys truck ve 56 model willys araç sahibiyim. Doğaya ve offroad'a merakım çocukluktan,bu taraflara yolu düşen herkezi beklerim. Buralarda gezilecek çok yer var.

Selam, ben araniza Mugla'dan katiliyorum ancak kisa zamanda Trabzon'da olacagim, nerden bulastiysa bana bir Land Cruiser virusu bulasti. Yaklasik bir yildir 80VX ariyorum ama malum piyasadaki araclar ya bakanlikcikisli ya da baraj cikisli. Siteyi de bir arkadas sayesinde ogrendim, cok keyifli bir yer. Helal olsun size, iyi paylasimlar diliyorum...
Tarık Serin

selam off - road ruhuna sah,b arkadaşlar adım SERDAR cj 7 sahibiyim en kısa zamanda cj 7 min hikayesini sizile paylaşacağım (toplama hikayesini )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR