Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,767
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese Merhaba

Ben Emre. fizik mühendisiym . Şu an Başkent Üniversitesi'nde birkaç tane monitörün arkasında kayan binlerce satırı takip ederek çalışıyorum. :smiley:

Yakında bir Jimny ile yolun dışına kıyı kıyı çıkmaya başlayabilirim. Henüz aracı almadım ama kararım kesin Jimny.

Sitenin ismi çekti herşeyden önce beni buraya. İnsanı gezmeye gaza getirici bir "slogan" olmuş tam anlamıyla.

Saygılar selamlar...

Etiketler

Merhaba adım Murat,

İstanbul, Beykoz'da oturuyorum 37 yaşındayım, elektronik güvenlik sistemleri sektöründeyim.

Sitenizi internette arama yaparken tesadüfen buldum. arama kelimem:"satılık ford explorer"'dı ve sitenizde böyle bir konu açılmıştı. Biraz konular arasında dolaşında geçek bir bilgi hazinesi bulduğumu fark ettim.

Offroad ile ilk tanışmam 2000 yılında arkadaşımın '97 model explorer'i ile oldu (resimdeki araç, resmin çekildiği yer Kütahya) ancak çok sürmedi (araba satıldı). O günden beri hep yapmak istediğim ancak bütçe ayıramadığım için bir araç alamadığım bu aktiviteye şimdi biraz daha yakınım zira bir araç alacak bütçe ayırabildim.

İki araç arasında kararsız kaldım, yerli ve yabancı sitelerde hala araştırıyorum: 95-97 Chevrolet S-10 Blazer veya Ford Explorer. Bu konuda yorumlarınızı merakla bekliyorum. Aracı kullanma şeklim hafta içi şehir içi kullanım, hafta sonu orta zorlukta arazi.

Fotoğraf ve scuba dalış (cmas 1* moniteur) diğer hobilerim.

Bu arada eski Amerikancıyım, '64 Chevy Bel Air SW (I6 manuel 3 ileri trans.) ve '75 Chevy Nova (L6 otomatik TH250 trans.) sahip olduğum ilk iki arabam. Şu an kullandığım araç 2005 Citroen Berlingo 1.9D.

Herkese selamlar.

kutahya_m.jpg

Herkese Merhaba,

Ben Adnan Ofuoğlu
44 Yaşındayım. toplam 2 arazi aracım var.

2001 model Toyota Land Cruiser
1980 CJ 5

Herkese iyi forumlar dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle
Adnan Ofluoğlu

IMG_ 7 2851.jpg

IMG_2934.jpg

IMG_2935.jpg

IMG_3193.jpg

IMG_3197.jpg

merhaba arkadaşlar ben ibrahim güneş
istinyede oturuyorum
itfaiteciyim
1990 benzinli ambulans çıkması bir land 1 hafta önce aldım
haftaya teslim almaya gidicem Allah nasip ederse kısmetimize neçıkar bilmiyorum

slm lar bende aranıza yeni katıldım ve lada niva kullanıcısı olma yolunca ilerliyorum uygun bi arç bulunca resimlerini paylaşırım...
arnızda olmaktan mutluluk duyuyorum...

Merhabalar,

Adım Halim İşyar, İnşaat Mühendisiyim İzmirde oturuyorum daha önceleri doğa sporları ile uğraştım ama şimdi off_road ile tanışmak istiyorum bu siteyi bulmak benim için çok iyi oldu.

Herkese Selamlar

Merhaba

Serkan DİZDAR Giresun dan 8 yıldır kullandığım cj8 jeepimi sattım ve ne alabilirim diye bakınırken bu siteye rastladım ve çok sevindim.
Forumdaki arkadaşlara selamlar. Orman Mühendisi ve Yaban Hayatı Yöneticisiyim.
Bu günlerde 93 94 95 model Suzuki Vitara Wagon üzerinde araştırmalar yapıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var.

herkese merhaba ben giresundan katılıyorum offroad doga sporuna hastasıyım jeep willys var 6cc motor 35 lik lastik her zamn olmasada bazen daglara cıkıyorum offroad yapmaya herkese giresundan sellamlar

Fotoraf-0018.jpg

Fotoraf-0004.jpg

Hakan Budak. İsoff üyeleri beni zaten tanırlar. Platformunuzu ve gelişmeyi takip ediyorum, buradaki muhabbete de izninizle katılmak ve değerli bilgilerinizi paylaşmak isterim.
1996 senesinden beri aktif olarak off-road hobisiyle uğraşıyorum, çocukluktan beri de kamp, MTB, gezi, trek, dalma, fotograf filan yuvarlanıp gidiyoruz.
İsoff genel sekreterliği gibi idari görevler de yaptım. 2002-2007 arası üstad Mehmet Becce ile Suzuki takımında yarıştım. 2004-2005-2006 yıllarında Becce ve İsoff'tan arkadaşlarımızla Trophy'ler düzenledik. Yunanistan, Bulgaristan vs. balkanlarda trophy yapıp biraz dağ bayır tepmişliğim ve bu hobiye uluslararası arkadaşlığı katmışlığım vardır.
Kemerburgaz yakınındaki adı orayı ilk keşfeden sevgili köpeğim LOPEZ'den gelir. Ekteki resimde benim eski Land Rover ile arkada gezinen Lopez görünüyor.
Bugüne kadar 1 adet Land Rover (dışı land, mekaniği amerikan yapıp rahatlamıştım), 2 Jimny, 1 Suzuki Bandit 1200, 2 Hayabusa, 1 scott bisiklet, birkaç warn vinç, muhtelif çap ve markada lastik, bir sürü çadır buruşturmayı başardım. Yarış ve antrenman araçlarının da buruşturulmasında yardımcı oldum .
Şimdi 1 adet 98 ZJ 5.2 edindim, bazılarınız bilir. Hafiften test ediyorum, 2" yükselterek başlıyorum kurcalamaya.
Görüşürüz. [/size] [attachment=1]

Dscn0226.jpg

herkese merhaba arkadaşlar.bu siteyi nasıl bulduğumu umarım tahmin edebiliyorsunuzdur.geç bile bulmuşum.meğer jeepçiler burdaymış.
ben 22 yaşındayım ve istanbul tuzlada ikamet ediyorum.
ktü ziraat m.y.o mezunuyum.
g.c. hakkında her gün birşeyler araştırdığım için bu site karşıma çıktı ve üye oldum.
umarım en kısa zamanda babamı razı ederim ve ben de jeepçiler kervanının gerçek bir üyesi olurum:smiley:herkese iyi forumlar.

Selam arkadaşlar ben Murat.
aslında epeydir sizleri izliyorum ama birtürlü tanışmak nasip olmadı.

Herkese Merhaba,

Ben İsa Güngör,
31 Yaşındayım.

Ankara da yaşıyorum,

Aracım 1986 Model G 230 Mercedes

Herkese iyi forumlar dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle

slm ben izzy cengar.2001 model 5k vitara jlx sahibiyim. aydınlıyım.ing.tercümanlık ve öğretmenlik yapıyorum..aranızda olmak bir mutluluk...

Hepinize merhaba arkadaşlar. Adım Aykut 14 yaşındayım. bu sene 7. sınıfı bitirdim. Nissan Pathfinder kullanıyoruz. İyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar merhaba
İstabbul Leventte oturuyorum.53 yaşındayım uzun zamandır arazi aracı kullanıyorum.v8 disko var.henüz gezilerinize katılmadım .selamlar
nezih

S.Aarkadaşlar ismim Murat ŞAHİN,ORDU'da ikamet ediyorum.38 Yaşındayım,inşaat işiyle uğraşıyorum.böyle bir siteye üye olduğum için çok mutluyum ,gerçekten paylaşımlar ve dostluklar çok güzel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri