Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,760
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese selamlar,
Ben Ediz Metin, ist.güneşli de oturuyorum. Su arıtma işi üzerine iştigal ediyoruz. oldum olası arzi araçlarına ilgim vardı. ama ancak bir ay öncesinde bi 4x4 araç abildim. ilgimi tam olarak
off-road çekmesede (aracımında tam uygun olmayışınında katkılarıyla) forumda bazı tabirler okudum light off-road tarzı gezilere kısmet olursa katılmak isterim.
Aracım ssangyong actyon sports. :D

actyon.jpg

Etiketler

Merhaba Gezenbilir üyeleri,

Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır gerek motosikletle gerekse değiştirdiğim birkaç arazi aracıyla doğa ve dağlarla,ormanlarda dolaşmaktayım.Adım Orhun 37 yaşındayım uzun zamandır borusan otoda çalışmamdan dolayı devamlı olarak Land Rover araçlarla içiçeyim.Grupla üyelerinizden Iceman İbrahim Öcel'e çekim için verdiğim Freelander2 vasıtası ile tanıştım ve işte burası dedim.Son aracım olan Nissan Terrano2 yi aile genişlemesinden dolayı sedan bir araçla değiştirmek zorunda kaldım bu sebepten tüm hevesimi şirket araçlarıyla almaya çalışıyorum.Umarım almayı planladığım aracı en kısa zamanda alıp gezilerde sizinle olabilirim.Görüşmek üzere

merhabalar.ben uğur özmenoğlu.32 yaşındayım jeofizik mühendisiyim,otomotiv sektöründeyim ve Trabzon'luyum.istanbulda yaşıyorum aranızda olmaktan çok mutluyum.ayrıca land rover defender hastası ve 1986 lr 110 county 3.5 v8 kullanıcısıyım.bu oluşumda emeği olan herkese teşekkür ederim...ellerine sağlık.

iyi günler,
gaziantepde 4x4 kulubu kurmayı dusunuyorum yardımlarınız ıcın sımdıden tskkurler

Merhabalar ,

Ben Mert. Uğur abimin sayesinde buldum bu siteyi ve kendisine çok teşekkür ediyorum :smiley: 16 yaşında genç bir Off-Road tutkunuyum. Allah nasip ederse Uğur abim bana ZJ 5.2 G.cherokee bulacak en temizinden :smiley: Alır almaz da bütün gezilerde varım bunu belirteyim :D Genç Off-Road'cı yı aranıza kabul ediyormusunuz ?

Merhaba ben Çamurcu namı diğer Ekrem Şahin aranıza yeni katıldım 1971 doğumluyum Ordu ilinde ikamet etmekteyim ne yazıkki bu offroad virüsü banada bulaştı artık kurtulmanın yolu yok doktorlar hiç olmazsa ayda bir çamura bulaşmam gerektiğini söylüyorlar ne olur bana yardımcı olun yaşamak istiyorum ......yolu çamurdan geçen offroadçularala muhakkak bir gün karşılaşacağız. sevgiyle kalın hepinize selamlar.

merhabalar, ben üstün, boylesine guzel bir site kurdugunuzdan dolayi sizleri ve boylesine dostlugu ve paylasimindan dolayi tum dostlari selamlar ve saygilarimi sunarim.
simdilik isvicrede yasiyorum ama bir yada iki yil icinde ulkeme donmeyi dusunuyorum ve kesin kararliyim eskisehirliyim ama ailemin yarisi da ankarada oldugu icin yarida ankarali sayilirim
fanatik defender 110 hastasiyim, suan icin cirkin ama bir yil icinde benim taniyacagim en yakisikli defender 110 u almak uzereyim...
ve o defenderi butun yapim asamalarini resimleyip butun dostlarla paylasacam tabi toparlamak icin sizlerden aldigim bilgileri dogru kullandigimi sizlerin gormesini saglamis olacam. cunku bu konuda tek rehberim sizler olacaksiniz degerli yardimlariniza simdiden tesekkurler
iyiki bu siteyi kurmussunuz bir defenderi bu kadar defender sevdalisinin fikirlerini harmanlayarak yeniden yapilandirmak cok heyecan verici olacak eminim ve tabiki sizlerle tanismak gezilerinize katilmak hayallerimin uc noktasi. defenderi olan ne isterki baska.baska defendercilerle tanismaktan baska...

herkese selamlar,

Adım selcuk dirik. Tarsusluyum. Suanda ankarada okuyorum. Benzin sıkıntısından dolayı otomobil almak zorunda kaldım(malum ogrencilik ;) ) ama sık sık babamın pick-up ıyla off-road yapıyorum...(fırsat buldukca yapmaya calısıorum diyelim :smiley:)

Kullandıgım arac 2005 model Nissan Rally-Raid...
Amerikan jeep i olan bazı arkadaslar ne kadar ona oyuncak desede ben seviyorum :smiley: (mesajım biyerlere gidiordur eminim) Zaten burayı da onlar sayesinde buldum.

Tekrardan merabalar...

selamlar ben ertuğrul bal (mad_sea_man)siteyi rejeep ömer erhan arkadaşlarımdan tanıdım ve çok beğendim nissan pathfinder 4x4 aracım var kendimde doğa ve deniz aşığı bir insanımsitenize katıldığım için çok mutluyum en kısa zamanda tanışmak ve görüşmek istiyorumdostlukla kalın

Tüm forum üyelerine merhaba,

Ben Nejat Kurtkaya, 1971 doğumluyum. İTÜ Elektronik ve Haberleşme mezunuyum, Medikal cihaz sektöründe satış ve pazarlama alanında yöneticilik tecrübem var. Evliyim ve 4 yaşında bir oğlum var.
Çocukluğunu doğayla geçiren şanslı bir insanım. Ancak bu şansım üniversite ile başlayıp iş hayatı ile devam eden İstanbul yaşantısı ile uzun sürmedi. Son yıllarda giderek artan bu özlem bende off-road merakını doğurdu. Bu güne kadar bu merakıma vakit ve nakit ayıramamıştım. Şuan iş değişikliği arasında bulduğum fırsatı off-road konusunda bilgi edinerek değerlendiriyorum ve bu forumdan edindiğim birçok yararlı bilgi için hepinize teşekkür ederim.
Eskiden var olan CJ7 hayranlığım artık amacıma daha uygun olacak Defender 110 ile yer değiştirdi. Umarım şuan hayalimde olan proje en kısa sürede yollarda ve özellikle yol dışında olur.

Eğer gezilerinizden birinde sizlerle tanışma ve sizlere eşlik etme şansım olursa çok sevinirim. Bu beni misafir edeceğiniz boş bir koltuğunuz veya size standart 4X4 aracımla eşlik edebileceğim bir hafif arazi gezisi olabilir.

Tüm forum üyelerine sağlıklı günler dilerim.

Nejat Kurtkaya

Merhaba adım Yalçın Gönül.
Mersin/ Tarsus doğumluyum 38 yaşındayım.
İstanbul Eyüp'te ikamet etmekteyim. Hurda ambalaj atıkları geri dönüşümü yapan bir şirket'te Satınalma müdürlüğü yapmaktayım.
Avcılık,motosiklet kullanmak hobilerimdir.
Aracım 2008 Nissan X Trail Dci le. (Ayrıca kross motosikletim var.)
Aracımı Off road amaçlı kullanmaya kıyamıyorum :-[ Bu yüzden 2. araç olarak Niva ,Cherokee veya Unımog tarzı bir araç alarak bu tutkumu perçinlemek istiyorum.
Çocuk denecek yaş'tan beri (İlk araç kullanmaya 13 yaşımda başladım) Otomobil,Kamyonet,Kamyon (1956 Chevrolet,1967 UAZ,1974 Bedford, Unımog diye uzar gider) tarzı araçlar kullandığım için olsa gerek, mekanik ve elektrik konularında az buçuk bilgim vardır.
GEZENBİLİR aile'sinin güzide fertleri olarak benide aranıza kabul buyurursanız,sonsuz teşekkürlerimi sunar >Hepinize şiir güzelliğinde bir yaşam dilerim<
Saygılarımla

Merhabalar,
Adım Serdar. İstanbul'da serbest avukatlık yapıyorum. 2002'de İğneada'da bütünüyle otlarla kaplı bir eski patikadan honda civic ile farkında olmadan Bulgaristan tarafına geçmeyi başaran kişiyim. (Birgün bunu CV me ekleme hayalim gerçek oldu işte!!) Sırasıyla civic,vectra,galloper denedikten sonra kendime bir Suzuki JLX hediye ettim. En büyük hayalim, mümkün olan en kısa sürede Kuzey Ege'de bol rüzgar ve yagmur alan bir yamaçta kulubeye yerleşmek. Bu sitenin büyük bir hoşluk eseri olduğuna inanıyorum. Çok yorgun ve bitkin olduğum günlerin gecelerinde günü unutmak ve ruhumu yatıştırmak için ziyaret ettiğim ve sessiz zamanlarıma tekabül eden ruhların buluştuğunu düşündüğüm site için yapımcı ve katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ben Ordunu Fatsa İlçesinden SEZAYİ SÜZEN Bu Jeep Hastalığı Bana 14 Yaşında Bulaştı O gün Bugün Hastılık Devam Ediyor.Tapu Kadostroda Teknisyenim Şu Anda Bir CJ5 Sahibim Ve Gayet Memnunum Aracımdan Herkesle Tanıştığımdan memnun Oldum. ;)

Selam,
İsmim Okan.Samsun'dan yazıyorum.Sağlık sektöründe çalışmaktayım.Yaklaşık olarak 8 yıldır olarak off road yapmaktaım.Bu siteyle daha çok yeni tanıştım.Eminim ilerde kaynaşırız.

Herkese selamlar. Bende doğa seven, yeşil seven biriyim. Bunun için 1991 model TOYOTA hilux 4x4 çift kabin aldım. Aracı yeni aldığım için bana uzun yıllar yol arkadaşlığı yapsın diye bakım yaptırıyorum. Eksiklerimi ararken siteyi gördüm ve sanki uzun yıllardır görmediğim arkadaşımı görmüş gibi oldum. Hemen üye oldum. Yardımlarınızla aracımı tanıyıp doğaya açılmak istiyorum.

1973 doğumluyum SİVAS' lıyım ve SİVAS'ta ikamet ediyorum. Tekrar doğa seven herkesi selamlıyorum.

Tüm doğa tutkunlarına merhabalar. Ben Engin Çiftcioğlu. Evliyim, 9 yaşında bir kızım var. Samsun'da yaşıyorum. Doktorum. Sanırım 37 yaşındayım :smiley: Yeni başladım sayılmaz ancak şu anki arabamı (Pajero 2.6) yeni aldım. Henüz pek bir şey yapmadım arabaya, gezenbilirmiş madem ben de geziyorum.

000.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR